iskam da popitam nqkoi za edin moi problem.6toto az naskoro se obrqzah i iskam da znam nqkoi znae li koga moga da po4na da pravq sex,za6too vswe o6te me boli.pomognete mi
Леко глупавичак въпрос , ами щом те боли не прави , като ти мине тогава !
Защо не попита човека който те образя?
Виж в интернет.
Трябваше да попиташ лекарят! Но не е късно, обади мъ се. При всички случаи щом още те боли значи не е сега момента да правиш секс.
да не си се обрязал сам ?![]()
защото ме съмнява доктора да не ти е подхвърлил нищо по въпроса ?![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Баси глупостта. Все едно да питаш - имам счупена ръка, кога ще мога да играя баскетбол. Еми като ти зарастне! Ние от къде да знаем кога ще е това.
Постепенно ще си усетиш. Когато започнеш да биеш чекии без да се притесняваш - тогава е времето и за секс.
Викаш да е изгледал Американски Пай 531 и да е решил да изчука тостера докато работи.Първоначално написано от mishani
Abe za6to ne popita predi da naprai6 ne6to? Sq 6te ima o6te dulgo da te boli. Imam poznat na 16 god i si obrqza penisa i 1 godina po4ti 4ustva6e bolki i ne izliza6e ot tqh. A kogat si hode6e po selo hode6e s pola! Mejdu drugoto tva obrqzvane e harakterno samo za ciganite!Samo te sa tolkova typi par4eta 4e da si go obrqzvat ! Horata sa kazali pitai predi da napravi6 ne6to !
^ принципно не е точно така ,защотото когато си обрязан поддържаш по добра хигиенаПървоначално написано от bommba
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
ОМФГ от коя пещера излизаш ?!?!? ОМГ поличкаПървоначално написано от bommba
![]()
![]()
![]()
1во обрязването не винаги става по лично желание - може да стане заради здравословен проблем - толкова ли неможеш да се усетиш?!?!? 2ро навсякъде по света хората се обрязват и даже им е странно ако не си обрязан. Да не говориме, че приятеля ми след като мина под ножа го болеше по - малко от месец и след това му мина. И държа да отбележа, че не е носил поличка, макар че щеше да му стои добре вероятно
да покаже малко бедър ..
Та към автора - изчакай да ти мине болката - сам ще усетиш кога можеш![]()
WTF много ясно че нена мен ми е безразлично дали дали ще е обрязан или не - просто му се наложи
![]()
Както питаха преди мен, от пещера ли излизаш? На някои хора им се налага по медицински причини да се подложат на обрязване, а не защото така са си решили! Да не говорим, че и при мюсюлманите (не точно циганите) това не е въпрос на личен избор, това произлиза по-скоро от религията им или си е стара традиция за по-добра хигиена - обрязвали са мъжете, за да не може под кожичката, покриваща главичката на пениса, да влизат песъчинки и да се получават възаления.Първоначално написано от bommba
А пък хирургът, извършващ операцията, трябва да предпише или да бъде попитан за медикаменти, които да предпазят от възпаления и прекалена болка и да подпомогнат по-бързото заздравяване.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Да ти кажем дата и час не искаш ли?! Както казаха преди мен - сам ще усетиш кога. Разбира се, ще бъде в периода след като спре да те боли ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Щом те боли , изчакай болката да поутихне или ако толкова не издържаш без секс се консултирай с уролог. Успех!![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Хм .. не че нещо .. но как ще му помогне уролога, за това, че му се прави секс?!Първоначално написано от mishaaaaa
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от the_hottie
Най-добре се консултирай с лекар
![]()
Хах SpOrTs_GiRl погрешно си ме разбрала. Не исках да кажа това.
Урологът може да го посъветва кога е най - удачно да започне да води нормален полов живот. То може да спре да го боли и пак да не трябва да прави секс.Тези неща не ги разбирам.
И какво само се заяждате тука? От 2-3 дена съм във форума и всеки се драка, нали уж трябва да си изказваме мнението без да се притесняваме , защо някои се опитват да ми спъват отговорите?![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
ami brato men me operiraha mart mesec ot sa6toto sex mojeda pravi6 kato ti padnah koncite i vidi6 4e vsi4ko e zaraslo no dori i sled tva moje da ima6 problemi na psihi4eska osnova pri men e ot tva i kaputite
Извинявай, не съм те разбрала.Първоначално написано от mishaaaaa
.. Но просто се изрази все едно "ако ти се прави секс, отиди на уролог" .. За това реагирах така.
![]()
a toq bombata nema po tap 4ovek ot nego![]()
![]()
![]()
da ti go na4ukam ne6tasnik
SpOrTs_GiRl хахах , е , поне се разбрахме![]()
Стига глупости с хигиената.. ти се къпи секи ден и при възможност повече от веднъж .. пък остай тия раоти .. ако си мърлйо и да си обрязан и да не си сащия к.р
Първоначално написано от best_buy
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...