.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен
    Град
    София

Брекети, София? =/

Ами здравейте! Сега се връщам от зъболекар и това е тежката присъда- да прибера на 100% единия кучешки зъб, трябва да нося брекети. Та искам ако може да ми препоръчате стоматолог и зъбен техник за самото апаратче и да и кажете ориентировъчна цена. Благодаря предварително!

Аз ти препоръчвам д-р Нинов, работи всеки четвъртък в зъболекарския кабинет на адрес София, ул. Цар Асен № 54, намира се ужасно близо до спирката на трамвайте на Витошка. За цена не мога да ти кажа, тъй като предполагам си зависи от продължителността на лечението и какъв точно е проблема.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az ti preporychvam doktor Hristova. Raboti v klinikata, koqto se zanimava s imenno tova - slagane na breketi, Iuniordent.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ами Д-р Доков .. Много добър в спцеиалността си Но незнам в коя болница работи мисля че е тази Александровска болница. Но знам , че брекетите не ги препоръчват защото развалят зъбите . И после остават и такива петънца . Няма ли някакъв начин да сложиш телчета .
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Супер фен Аватара на gabi_94
    това че брекетите оставят петънца не е проблем. Една френдка носеше, оставиха и петънца, ама зъболекарката и ги полира зъбите и ги избели. Освен че няма следи от петънца, зъбките са бели и не е задължително повторно да ги избелва. Аз също имам брекети. Няма да ги махам скоро, но те не правят чак такива проблеми каквито си мислите. Не са толкова зле.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен
    Професор Мутафчиев-ортодонтска клиника Валор -Добри са много найстина! намира се малко над пазара красно село
    цената зависи от тва колко време ще ги носиш и какви проблеми имаш

Ако се интересуваш мога да ти дам и телефони за връзка
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Моята зъболекарка се казва Джорова.Работи в Лознец,има собствен етаж с кабинети.Много е добра в специалността си.

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    Ами Д-р Доков .. Много добър в спцеиалността си Но незнам в коя болница работи мисля че е тази Александровска болница. Но знам , че брекетите не ги препоръчват защото развалят зъбите . И после остават и такива петънца . Няма ли някакъв начин да сложиш телчета .
    Az nosih telcheta, no efekta ot tqh ne moje da se sravni s tozi ot breketite. Prosto ne ochakvah, che nqkoga zybite mi shte stanat tolkova pravi i usmivkata mi krasiva. Otnosno petyncata shte kaja, che ako imash hubava higiena i si miesh dobre zybite vsqka sutrin i vecher nqma da imash nikakvi problemi.

Носила съм и телчета и брекети, е мога да кажа, че телчетата нищо не направиха. Стягат те зъбите, боли те, не можеш да се засмееш дори, ефект - 0. И фъфлиш. А с брекетите такива проблеми няма, мен първата вечер даже ми трябваше едно аналгинче, понеже имаше слаба болка, колкото да дразни. След 5 минути мина, макар че си е до възприятие и организъм де. А това, че оставят петънца не е проблем - на мен Нинов като ми ги махна ми ги изчисти с една машинка и ми каза за всеки случай да си ги измия зъбите вкъщи, в случай, че не е паднало всичко. Единственият проблем беше, че зъбите ми се струваха неестествено големи
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Град
    София
    Ами телчета съм носила, цели 4 години при това, ефект някакъв имаше, но накрая и на мен ми писна, много болеше, а и все пк 4 години.....На мен наистина ми е малък проблема и може би за по- малко от година би трябвало да се реши. Колкото за петънцата: имах съученичка, която години е била с шини и брекети, беше страшно гнусно, но като ги свали и ги полираха и сега има най- перфектната усмивка на света

Мега фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Единственият проблем беше, че зъбите ми се струваха неестествено големи
    Kato mahnaha moite, mama kaza, che sym s izkustveni zybi. Ne moja da me poznae.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Носила съм и телчета и брекети, е мога да кажа, че телчетата нищо не направиха. Стягат те зъбите, боли те, не можеш да се засмееш дори, ефект - 0. И фъфлиш. А с брекетите такива проблеми няма, мен първата вечер даже ми трябваше едно аналгинче, понеже имаше слаба болка, колкото да дразни. След 5 минути мина, макар че си е до възприятие и организъм де. А това, че оставят петънца не е проблем - на мен Нинов като ми ги махна ми ги изчисти с една машинка и ми каза за всеки случай да си ги измия зъбите вкъщи, в случай, че не е паднало всичко. Единственият проблем беше, че зъбите ми се струваха неестествено големи
    Наистина ли? боже аз съм толкова комплексирана по отношение на зъбите ми и мисля да си слагам брекети,ама наистина ли се удължават? аз например много искам да имам такава усмивка: a ще си позволя да кача и една моя снимка на зъбите ми за да кажете дали е възможен този ефект.. макар и твърде трудно.. ето: http://prikachi.com/files/1498470O.jpg
    http://prikachi.com/files/1498472F.jpg сигурно не е възможно,но дали поне ще станат прави като тази: Възможно ли е да се удължат и да се изправят с брекетите?

^естетична стоматология (фасети,коронки,бодинг и тн.) Цените са доста високи,но можеш да имаш перфектната усмивка

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ирена Хасара..

Хунджев Хунджев Хунджев! Той е най-добрия! Има кабинет в София и Пловдив. http://www.breketisofia.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си