- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е в този форум да се пускат толкова тъпи теми?!
Нормално ли е в този форум да се пускат толкова тъпи теми?!
а тази не е ли?Първоначално написано от didomido
Da normalno e , dokato ima i kreteni kato teb se 6te e tei....
Tvoqta tema da ne q ima6 za mnogo umna ? 4e i v foruma na "CEKC" si q pusnal![]()
![]()
![]()
![]()
еми тъпа е
няма да се учудя и на тема нормално ли е на момче да му се надървя хуя
ми то и ти не си мн умен/умна щом смяташ че тая тема е сериознаПървоначално написано от bommba
И аз се чудя като теб. От една страна не е нормално, защото не е хубаво такава безгранична простотия.Първоначално написано от didomido
От друга страна е нормално, в смисъл очаквано, тъй като и голямата част от потребителите толкова им е акъла.
Нивото на един форум се определя от потребителите му. Тук потребителите са си пуберчета. Какво очакваш друго?
като не ти харесва форума невлизай тук... !
всеки е с проблемите си.. това ,че на теб не ти се струват достатъчно вълнуващи си е лично твой проблем !!! явно си гледал доста филми и очакваш всичко да е екшън![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Ами не очаквах че хората са толкова ЗАПРОСТЕЛИ като задават въпрости от сорта "той ми свърши в устата, бременна ли съм?"Първоначално написано от Crag Hack
твоята е по тъпа..Първоначално написано от didomido
!
Po umni sa ot tvoita. Trai si tam![]()
![]()
![]()
^ за да ти докаже колко си безмозъчен ти.. защотото явно още не си го осъзнал !!!!Първоначално написано от didomido
глупавите ти разсъждения и предположения продължават..Първоначално написано от didomido
за твое съжаление просто сме на едно мнение ..!
А ти си толкова умен че даже не можеш да разграничиш сериозно и базик.Първоначално написано от mishani
Не се нервя че си идиот, а че ти прилича.
лафчетата от на баба ми времето определено ти отиват на стила..Първоначално написано от didomido
![]()
и.. моля разграничавай половете![]()
Първоначално написано от mishani
Добре, както искаш не поствайте в тая тема плс че само я вдигате нагоре пък и тя е тъпа.
![]()
Докато има хора които не си използват сивака нормално е да има тъпи теми![]()
+ 12312312312312312 .....Първоначално написано от ss
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Е то ако беше ненормално, то никой да не влиза в teenproblem.net![]()
![]()
![]()
Walk with me now, fly with me later...
da vazmojno eПървоначално написано от didomido
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Абеее , по-скоро въпроса трябва да е "Нормално ли е да има толкова тъпи хора?" .
Никой не си прави труда да оглежда другите теми , да търси нужната информация в гугъл или където и да е , и накрая задава възможно най-тъпите и откачени (да, откачени) въпроси!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Абе някои хора забременяват от водорасли, вие нищо не разбиратеПървоначално написано от didomido
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал