- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се преодолява така наречения вътрешен ДЕМОН - стесняване
Хора кажете плс как да преодолея това стесняване този вътрешен "не" глас който се появява директно след "Този път ще бъда смел и ще и предложа"![]()
Доза самочувстие и самоувереност ти трябва.По-хубаво е да си щастлив и вече с момичето,отколкото самотен и задръстен.... заради този "проблем".Първоначално написано от kykyto
![]()
![]()
Успех.
Хайде сега по-смело сладък.
![]()
Запомни какво ще предложиш, брой до 3 и предлагай. За да ти е по-лесно предлагай неща на различни случайни хора по улицата, за да набереш опит.
Като си намериш някоя за резервен вариянт. А и не ти трябва момиче и така си си добре, набий си това в главата и повече никога няма да се притесняваш, тръст ми.
Да предложиш е някво конфузно. Тя трябва да каже "да" и да ти скочи в обятията ти ли? Сигурно е по-притеснителна и от теб. Иди, хвани я през кръста, заведи я някъде, подуши я, кажи й че мирише хубаво и целуваш. Вероятно ще намалиш риска от отрязване. Айде успех, пич!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
С пентаграма и свещи.
Не бъди себе си, а някой по-откачен и да не ти пука много много какво ще стане.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Първоначално написано от Verminaard
Слушай човека. Със малко пийване (не да се убиеш и да не знаеш къде си...) идва и въпросния кУраж
.
Madness is the gift, that has been given to me.
така е в такиа ситуации,4овек се нуждае само то алкохол![]()
ама тва е тъпо да и предлага6,по-лесния и такти4ен вариянт е да и се по сваля6 и да е целуне6 няколко пъти и после ве4е да я пита6 иска ли да станат по сериозни не6тата![]()
Аз казвам точно обратното - бъди себе си! Обзалагам се, че с изключение на това "не", което те спира, ти си страхотно момче (аз съм съвсем същата и знам за какво става думаПървоначално написано от Poet_Boy
). Съвсем мъничко алкохол за отпусване, добро настроение, самочувствие, че не си самичък на този свят или сигурност, че дори и да не се справиш, Земята няма да спре да се върти - всяко едно от тях би ти помогнало преди притеснителни моменти.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
не е особено трудно просто когато на два три пъти се заинатиш и направиш нещо от което ти е неловко... по нататък вече даже няма да ти направи впечетление![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Не мисли токова какво ще стане просто действай без да мислиш и ако си решил да си помагас с алкохол пии малко щот иначе са излагаш,
Каквото искаш прави, само не предлагай, моля те!
Воля...
мисли че няма да имаш друг шанс
Lof YAaA..!
+1Първоначално написано от pasii_sladuranata