.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Страхувам се.. ;[

Имам чувстовото че има някакав проблем..Вчера приятеля ми изчена от даскало ненадеино без нищу да ми каже..Днес си трагна след като е ходил при една госпожа и ако не беше тя да ми каже кога си е трагнал аз щях да хо чакам още сигурно 1 час като вече час го бях чакала..Преди малко си пуснах Skype,защото преди тва спах и го питам дали ще излиаме довечера и тои вика че сигуно нямало щото еи сега ставал от компютъра понеже имал много работа..След като му каах че най добрата му приятелка ми каза че сме щели да излиаме и тои каза че ще доиде но чак В 10:30 при полужение че знае че до мн касно няма да седя..И след всичкото това след 5 мин. от както му писах каза че става ,защото имал много работа ... Всичко това ми се струва все едно го прави нарочно,за да е по малко време с мене..все едно не иска да ме вижда или поне му е все едно..Вие как мислите..?
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Страхувам се.. ;[

Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    Имам чувстовото че има някакав проблем..Вчера приятеля ми изчена от даскало ненадеино без нищу да ми каже..Днес си трагна след като е ходил при една госпожа и ако не беше тя да ми каже кога си е трагнал аз щях да хо чакам още сигурно 1 час като вече час го бях чакала..Преди малко си пуснах Skype,защото преди тва спах и го питам дали ще излиаме довечера и тои вика че сигуно нямало щото еи сега ставал от компютъра понеже имал много работа..След като му каах че най добрата му приятелка ми каза че сме щели да излиаме и тои каза че ще доиде но чак В 10:30 при полужение че знае че до мн касно няма да седя..И след всичкото това след 5 мин. от както му писах каза че става ,защото имал много работа ... Всичко това ми се струва все едно го прави нарочно,за да е по малко време с мене..все едно не иска да ме вижда или поне му е все едно..Вие как мислите..?
    Може просто да има проблеми,за които не иска да знаеш...(в семейството).....Или пък има друга причина..може да не иска да е с теб и да те избягва..... Във всеки случай поговорете.Трябва за всичко да се говори в една връзка според мен е много важен диалога,който често пък се струва скучен на момчетата. Успех.

Мега фен Аватара на babity
    Мисля, че е дрисльо!

Мега фен Аватара на Chacho
    Май си му лесничка.. Дай му малко да се побори за твоето внимание, защото ти май се опитваш да спечелиш неговото в момента. Дори и във връзка, всеки трябва да си има лично пространство.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Велико Търново
    kaji mu ,4e ne t obra6ta nujnoto vnimanie.popitai go dali vse o6te iska da e s teb
    Руса кукличка

ЗАРЕЖИ ГО! Не те заслугава

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Май си му лесничка.. Дай му малко да се побори за твоето внимание, защото ти май се опитваш да спечелиш неговото в момента. Дори и във връзка, всеки трябва да си има лично пространство.
    +1

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Ами хвани го някъде и поговори с него защо го прави това, ако се дърпа и не иска да ти обясни просто се отдръпни от него и чакай да се сети тои да ти говори и да ти каже какво е станало ... Ако не го направи явно просто е искал да се разделите и е правил така че ТИ да го скъсаш и той да излезе невинния наранения и т.н . Такаче просто поговори с него ако не иска се отдръпни ! УСПЕХ !!!!
    De-Phazz - Anchorless

е този си мисли че ти си смао негова и когато каже тогава ще излзиате.може момчето да има проблеми или наистин да е зает може да е сърдит може 100 неща говори с него ако продължи така го режи...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Най-добре е да поговориш с него,може просто много да му се е събрало,не бързай да си правиш изводи преди да си наясно с всичко.

Град
    Shumen
    Emi izvestno vreme ne go zakachai.Moje da jelae da pomisli nad neshto ili ne znam.....Distancirai se za malko ot nego.Neka toi da se bori za tvoeto vnimanie!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Не го търси известно време,недей да бъдеш толкова настоятелна и ще видиш,че сам ще започне да те търси.

другата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си