Пускам тая тема защото в много саитове съм попадала на теми от рода на:"истинския метъл" ... Омръзна ми всички да казват че е истински метъл ... всеки е такъв какъвто се чувства и според мен не е необходимо да се обличаш в кожи да си пускаш дълга коса и да слагаш обици за да се почустваш метъл![]()
Споделети и вашето мнение![]()
![]()
![]()
Странна болка е да умираш
от носталгия по нещо,
което никога няма да изживееш...
Всеки с вкуса си..аз лично не се обличам като метълка и тем подобни макар,че слушам метъл,рок и тежката музика я обожавам.Обличам се така както ми харесва,а не за да изразявам каква музика слушам..по принцип нямам нищо против но..въпрос на вкус!Първоначално написано от s0m30n3
Желязна Девица
Не съм фенка на метъла, но наистина не мисля че е нужно да се правиш на "ЖИВОТНО"(извинявам се за изказването,нищо лично) само за да си "ИСТИНСКИ" фен.....цялата история с кожите...дългата(в повечето случаи МАЗНА) коса ....
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
абе то метъла като ти е в душата и кръвта,не е важно как се обличаш
ако си ходил/а на концерти-сигурно си забелязал/а,че има мъже с къси коси,нечерни тениски и без нито един обица,а се избухват много диво...
дрехите и останалите екстри са си въпрос на личен избор-никой метъл нема тръгне да ти спори,че щом не изглеждаш еди как си-значи не си истински
баща ми на пръв поглед няма нищо общо с тоя стил,но вкъщи всичките ни музикални дискове(а те никак не са малко) са с хубава музика-просто нищо друго не се признава и човека мн яко си избухва по концерти
най-добре питай някой метъл наживо
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Едно момиче от класа ми слуша метъл и някъв нейн познат й бил казал преди,че не е истинска метълка,защото се къпе.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми повечето ми дрехи са такива - метълски, но имам и такива където не са.
и ен се обличам така за да се доказвам колко съм тру и тн, илид а се правя на големия метъл, а защотот ми харесва музика и начина на обличане.
Войни на Тангра
ае тва за къпането не е само при метълите
така де-то си е до човека ...
всичките дългокоси(и не до там дългокоси) пичове които знам си се къпят редовно
мн смешно ми става,като чуя някой да слага всички метъли под общ знаменател(все едно аз да твърдя,че всички чалгарки са тъпи ку*ви)
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
оф, тоя метъл като започнете да го бистрите... ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Истинските метъли не се обличат като метъли. Какво значи истински фен на някоя музика, това не значи да си пускаш дълга коса, щото изпълнителите са с такава.
Не е нужно да си с дълга коса и мръсен като праси ,за да си метъл,аз например вече съм с къса коса и в повечето случаи си нося нормални тениски,но примерно ме кефят кожените якета и дрехи ,абе изобщо стила ,това че преди имах дълга коса ни най-малко значи че не съм се къпал и подобни глупости.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
пък аз ходя с къси гащи и шарена блузка и дъня метъл на плейъра...![]()
хъхъ..
Така е, не дрехите правят човека метъл![]()
Аз нося няколко рок/метъл тениски и само по това ми личи, но не винаги съм с тях.
Сега ще си пускам дълга коса, ама много бавно расте да го ева![]()
![]()
И аз пак пускам коса.Първоначално написано от Glam
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ми аз примерно обикновено ходя с едноцветни дрехи, имам няколко по-така блузи ама през лятото избягвам да ходя с тяхиначе си ходя с дънки, семпли блузки и кецове, напоследък и една ролкя нося, ама тя е червена от горе до долу та пак не нося много шарении... И все пак слушам метъл, но не само, и кой знае сигурно не съм тру
Ми аз имам дълга коса......но тя не е продиктувана от любовта ми към метъла...обичам и слушам тази великолепна музика.....имам фр. той метъл но скоро се подстрига....носи цивилни дрешки......и така....мисълта ми е че за да съ метъл не е задължително да изглеждаш по горепосоччения начин според мене...важното е какво слушаш а не как се обличаш!
пс:момче съм!
Brain Madness!
всеки има право да се облича както му харесва, но аз имах предвид, че се дразня на някои които ми каже, че щом не се обличам като метъл значи не съм всеки е такъв какъвто се чувства се пак![]()
от носталгия по нещо,
Ууу, ама тя се къпе? ИИиииииуул!Първоначално написано от sladur4e_yo
![]()
напрвихте метълите едва ли не най-отвратителните и мръсни хора ....![]()
от носталгия по нещо,
оф тва е най-голямата простотия дето кат не знаят кво да кажат някой и само вие не се къпете и тн.
Войни на Тангра
Преди се кефех на черното, шипчетата и другите глупости, но според мен метъла не е стил на обличане, а стил музика и каквото и да говорят хората, че всеки си има вкус, за мен е поза, човек който е окичен целия в пиърсинги, всичките му дрехи са черни и т.н. Аз обожавам тази музика и не съм спирала да я слушам, но никога не съм се ограничавала![]()
не съм съгласна единствено за онова с позата- те не го правят,защото е модно,а и мн трудно ще намериш метъл,които изглежда така и не слуша метълПървоначално написано от `omGfreak!
_под поза се разбира да се правиш на такъв,какъвто не си_
"По дрехите посрещат, по акъла изпращат"
Аз харесвам метала... радва ме,надъхваме, напрао изтрещявам.. яка музика е... но аз мога да слушам всичко зависи от компанията и настроението
![]()
И облеклото (черни дрехи или кожени; шипчета и т.н.) не е задалже да ти е фактор ако си в къси панталонки и някфа тениска... че не слушаш метъл... Аз така летото не винаги съм в чернои сам си обикновенно облечена и кат ми звънне GSM-a с Metallica - Die Die My Darling.mp3 и ме гледат тъпо
ма кво ми дреме...
Важното е на тебе да ти е кеф, да не живееме за другите се едно... ае са
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Говоря за тези които обличат метъла, а не за тези които го слушат. Писнало ми е и от изказвания: "Искам да стана метъл, щото са мн. яки" БахтиДа, аз обичам дълги черни рокли, червени корсети, бля бля, но се обличам с горнище и дънки, просто защото смятам, че в българия стана клише тва, "Различен съм", и вече всички трябва да покажат, че са различни и го правят чрез модата. И тук се стига до фешъните и емотата, а аз не искам метъла да стигне до там.
![]()
Просто не харесвам хора които например като чуят черно и умират или като чуят розово и умират, за мен това са ограничени хора. И все пак всеки си има избор и не бих съдила някой, само защото се облича в черно. Характера, за мен, е от много по-голямо значение. ;]
Has Taken My Sight
Taken My Speech
Taken My Hearing
Taken My Arms
Taken My Legs
Taken My Soul
Left Me with Life in Hell
А аз в тоя случай,че фешанките и чалгарките са "лоши хорицъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъ"Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()