Taka e. I spored men drehite, aksesoarite i viziqta ne pravqt 4oveka v nqkakav stil! Po-dobre da ne e s takiva drehi i da slu6a metul (neprimer) otkolkoto da se pravi6 na metul i da slu6a6 dr muzika![]()
ем тъй де...и аз слушам метъл,ама не се обличам като ``истинските метъли``,а по мой стил.И btw много ме дразнят хора,които като ме питат каква музика слушам и аз им кажа метъл и те....``Ми що не се обличаш като такава?!Б*хтии...СТИЛЪТ МУЗИКА,КОЙТО СЛУШАШ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СТИЛЪТ ТИ НА ОБЛИЧАНЕ!!!
![]()
Go fix yourself !
хммм...значи ако се водя по логиката...каквото слушаш това и да носиш...какво ли би трябвало да нося аз като се има предвид че съм музикален помияр![]()
Истински метъл е някой, който прилича на Мен.![]()
Як норвежки блек метъл.
^нямаш кецове и мечки по раницата
никъв метъл не си
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
На тези с кецовете и мечките мога да им кажа само, че Сатаната идва за тях. Да се наричат метъли е светотатство.![]()
Як норвежки блек метъл.
Забрави бритона,блузата на линкин парк и значката с надпис Punks not dead.Първоначално написано от _SL_
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Абе, и аз имам метъл и си го слушам от време на време, ама това за кожените дрехи не беше ли по-характерно за пънка? Мисля,че от там идваше тази мода. Мен пък никога няма да ме маркират за метълка, не само защото не се обличам така, ами и слушам още рок, пънк, транс, класическа музика, индъстриал и все още имам пет-шест поп и две-три рап песни, които си обичамСлушам каквото ми хареса и направо нямам определен стил.
![]()
Да ама Гризли.![]()
А кожените дрехи идват от рокерите, и после хевито и от там се принася и при блек метъла.
а за пънка са характерни каретата, значките и тн.
Войни на Тангра
Ясно. Е да, помня че от рока произлизаше всичката тази музика. А, сетих се, Judas Priest бяха въвели метълските атрибути. Трябва пак да попрочета историята на музикалните стилове.Първоначално написано от Pagan_man
![]()