![]()
gf
Руса кукличка
ВАЖНО! ЗАПОМНИ! :
Я- Това е буквата "иа"
по темата: Говори с някой друг, който да ти каже повече за отношенията им.
Право да се съмняваш имаш само ако се съмняваш в приятелката си следователно и нямаш вяра следователно ти не си и никаква приятелка или ако се съмняваш в гаджето си което води до това че му нямаш доверие а без доверие връзките се рушат и в 2та случая кофти тъй че си го избий това от главата...
П.п. И наистина си отвори сайт www.anglecheeeproblem.net![]()
Определено ..Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
По темата: Пиле, някъде беше писала, че ходите от година и 2 месеца?!! .. Ако съм разбрала правилно .. едва ли би ти изневерил тооолкова лесно, просто защото те няма, при толкова дълга връзка.
И найстина - ПРАВОПИС !!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не мисля, че трябва да се съмняваш в нея или него, но не мога да те виня, че го правиш и аз съм същата. Но по-добре гледай положително на нещата, защото няма смисъл да се измъчваш, като не можеш да направиш почти нищо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
az sum na Su6toto mnenieПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
еми има при4ина да се съмняваш...но нищо не можеш да направиш.кат се върнеш в бг ще ти се изяснат нещата
малееее как пишеш на бг!!
по темата:какво толквоа се съмняваш и притесняваш от нищо!!!какво като си излизат ти нямаш доверие ни към него ни към нея!!без доверие приятелство и любов не съществуват!!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
нямаш никакви причини за съмнение просту говори,ако можеш говори по-често с него.Те явно са просту приятели нищо повече
Пуснато на: Чет Юни 26, 2008 9:29 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
малееее как пишеш на бг!!
по темата:какво толквоа се съмняваш и притесняваш от нищо!!!какво като си излизат ти нямаш доверие ни към него ни към нея!!без доверие приятелство и любов не съществуват!!!
em sorry,ama ne6to v klaviaturata mi se polu4ava taka
Руса кукличка
ПРАВОПИС!!!!!
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..