- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам си я пак ;(
С тази тема искам да си излея маката.Начи ходих с 1 едно момиче тя ма одраза...Аз толкова много я харесвам,че мисля,че даже съм се влюбил в нея ;(.Тя е толкова прекрасна от кадето да я погледнеш момиче мечта.Красива,сладка,добра и има страхотен характер винаги ще помогне на някой човек на когото трябва..просто за такова момиче само мога да мечтая не се получиха работите между нас тя не ме харесва просто ми даде шанс и аз незнам защо...но ми каза,че нищо не е както трябва и не варви.. просто аз гледах да сам колкото се може по мил с нея по да и обрашам внимание апак тя от своя страна беше студена..Знам,че трябва да я забравя но неискам..Искам си я за мене..Един приятел ми каза да и кажа да се пробваме пак но според мене на сила хубост нестава щом не ме харесва... ;( ;( ;(
ГоркияНе си виновен, щом не иска, остави я, пък тя някой ден може да реши че иска да е с теб, когато се отдалечиш от нея ...
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
ми да ти кажа чесно и аз на това се надявам някой хора са ми казвали оставия никога няма да ти пусни...и аз им викам хора даже още 1 година не правя секс не ми пука важното е ,че съм с нея ама на... Просто тиа дни който бяхме заедно бяха наистина мнгооо хубави.Особено преди 3-4 дена като гледахме филм бях на седмото небе ама на одразяме съдба явно трябва да я забравя но неискам ,защото знам,че е перфектна.И не чак толкова харесвам красотата и макарче е супер красива колкото доброто и сърце просто нз какво ми става..поне тука да си излея мъката![]()
Ами ако има още неща, давайТи казал ли си и колко значи за теб (не по скайп, лично )
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Prav si che na sila hubost ne stava taka che se otdalechi ot neq i q ostavi da vzeme reshenie!![]()
Хм ето-момче което е грижовно,обичливо,привърза но и т.н.Е нали момичетата искат такива момчета...Еми айде де?Каде отивате?М ето искали вниманите и т.н. а оставила момчето...не трябваше да се даржиш така с нея...колкото повече даваш,толкоз повече зимат....
\Първоначално написано от eveto_xx
/
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
а,ще си намериш друга...сиг има и по готина от нея която 4ака да я откриеш и направиш щастлива![]()
Не си виновен ти.Виновно е въпросното момиче,защото ти е дала напразни надежди.
ми ти горе-доло си прав ама .... тя явно не е от момичетата които харесват такъв тип момчетаПървоначално написано от ss
жалко...той не заслужава такова отношение или по скоро тя не го заслужава... но все пак не говори за всички,не всички са такива
![]()
остави я!не е лошо момичето просто не те харесва и добре че ти е казала а не те оставя да си мислиш обратното...кой знае може в по-късен етап да те хареса![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първо трябва да разбереш че перфектни хора няма,просто това че си влюбен в нея те кара да мислиш,че е перфектната.Личи си че много я обичаш,но щом ти е казала това,значи тя не чувства същото,така е на сила хубост не става,ти трябва да го преудолееш,но пък винаги има надежда може и след време отново да бъде твоя.Разбира се че ще ти е тежко,но моя съвет е живей си живота,пък ако е било писано да сте заедно ще сте заедно.
1-или трябва да я забравиш или 2 - трябва да постъпиш ,както е казал твоя приятел нищо не губиш ,ако опиташ! Според мен 2 е по-добре![]()
аз щи кажа да си я върнеш.Обаче недей да и досаждаш или да я тормозиш,просто по някакав начин (и аз незнам каф) си спечели любовта йади успех
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Първоначално написано от anonimny_momi4e
Много е възможно да изгуби, ако опита "2"... А представи си, че го отреже отново (което е най-вероятно) . Как ще се почувства "горкото" момче... Трай си там със болката и ще ти мине след някакъв месец...
Madness is the gift, that has been given to me.
Първоначално написано от sasha_90
Не е вярно. 1 година са били заедно, не би трябвало да има самоуважаващо се момиче, което 1 година да стои и да търпи някой, който не й харесва.
Освен това аз съм в подобна ситуация и знам какво е. В началото на връзката с приятеля ми аз бях тази, която харесваше другия с пъти повече, аз се старах за връзката, аз се грижех за него, докато на него не му пукаше особено. После, преди няколко месеца, стана обратно - аз охладнях, защото се уморих, а той пък започна буквално да ми сваля звезди. Една вечер, когато вече бях решила да не го мъча него повече, реших да се разделим и той ми каза същото, което авторът на темата говори в поста си. Понякога няма определена вина, понякога момчетата са си виновни. Но в този случай отказвам да повярвам, че момичето е лъгало - може наистина да се е старало, но да не й се е харесал нравът на момчето.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Доста неточна информация в смисъл-не му е пукало и е нямал време=може да е починал негов роднина и да му е било тежко,може да е имал някакъв семеен проблем,може да е работи/учил много,може да е имал здравословен проблем или някои негов близък да е имал...точно заради това да ти се е струвало,че е охладнял!А нали после се е грижил за теб свалял ти е звезди!А ти айде веднага да му отмъщаваш и аз да се държа така макар и без причина...просто не това е начина!-но все пак тва си е твоя връзка и ти си решаваш и ти си знаеш...Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
пробвай да се правиш на недостъпентова ще и хареса
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Първоначално написано от mishani
Не... ще й помогне. Тя не го харесва => не го иска => като се прави на недостъпен ще й е по-лесно като е "на разстояние" от нея... ()
Първоначално написано от Chess
![]()
![]()
![]()
![]()
абе и това го има ама пък нищо не му стрва да опита така или иначе шанса му е нулев... поне така тя може да се заинтересува от тайнственото![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Първоначално написано от mishani
Ако аз бях това момче (радвам се че не съм![]()
), щом знам, че шанса ми е нулев, просто както казах в един коментар : "Трай си там със болката и ще ти мине след някакъв месец..."
Пък, ако момчето има желание нека да се измъчва и да се прави на "тъп" ...![]()
taka e pi4 ne vinagi vzimame tova koeto adski mnogo iskame![]()