.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Скукаааа

Скукаааа

Эдравейте.
    Умирам то скука последните дни,а и май се очертава така да е цяло лято.А това ме ужасява.Имам доста приятели,тоесто имам си една компания,с която много си иэлиэахме,постоянно се събирахме и си правехме яко кефа.Ммного си ги обичкам,ама нито един от тях не е от София-студенти са и само по време на сесиите си са си тук,иначе кой откъдето е...и е ужасно,эащото сесиите свършиха,вече нищо не ги эадържа,а и трябва да си виждат семеиствата.И така-иэпратих ги всички един по един.Опитах се да си скриая мъката,эащото наистина ми беше много кофти докато ги иэпращах.И така последните няколко дни умирам от скука.Постоянно кисна на компа,гледам телевиэия,ям \не че иначе не ям де :Д\ и се чудя какво да правя.Цяло лято ли ще е така бе? Ебати скуката.Ако имате някви идеи как да боря скуката,каэвайте... :Д
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Ми Опитай се да си намериш нови приятели(компания) не е мн трудно Успех \/
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Град
    L.A. \ Moscow
    аз ще работя, действай и ти!
    Raise your fist!

Голям фен
    Sport.

Ми Опитай се да си намериш нови приятели(компания) не е мн трудно Успех

+1

hottie
    Guest
    -Намери си работа
    -запиши се на спорт/танци/някакво занимание