.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Бяло Течение - Проблем

Здравейте ! От 3-4 дена имам засилено течение - когато правим секс с приятеля ми целият му член се покрива с ... за разлика отпреди когато беше чисто бяло (течението), сега наподобява бледо жълто Мисля утре да отида на гинеколог, но все пак си кажете мнението

П.С. От една година пия противозачатъчни (като допълнително инфо)

Може да си настинала нещо, или инфекция да си получила.Гинеколога ще те спаси
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Голям фен
    Генеколога баце..

Град
    Студентски град!
    Не...противозачатъчните според мен нямат никаква връзка а е нещо друго...та отивай на гинеколог....

Мммм според мен бялото течение е напълно нормално , но това че в момента е по - жълтичко може да е симптом на някоя лека инфекция , така че за по -сигурно отиди на гинеколог.
    УСПЕХ , ДАНО ДА НЕ Е НЕЩО СЕРИОЗНО!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Идеята за гинеколога е добра. Само не разбирам защо след като виждаш, че имаш бяло течение правиш секс Според мен не е редно... А и щом цвета му се е променил- още по-зле, така че консултирай се с опитно лице възможно най-скоро! Успех
    BсИчkO Ce BPъЩа...

Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Мммм според мен бялото течение е напълно нормално , но това че в момента е по - жълтичко може да е симптом на някоя лека инфекция , така че за по -сигурно отиди на гинеколог.
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Re: Бяло Течение - Проблем

Цитирай Първоначално написано от XLaDy
    Здравейте ! От 3-4 дена имам засилено течение - когато правим секс с приятеля ми целият му член се покрива с ... за разлика отпреди когато беше чисто бяло (течението), сега наподобява бледо жълто Мисля утре да отида на гинеколог, но все пак си кажете мнението

Браво !! .. Повечето с някакъв проблем са на мнение "амааа кажете няк'фо лечение, саму да ни ходя на гиникулооог" ..
    Радвам се, че има още такива, които найстина мислят за здравето си .. : ) .. Ии мисля, че не е нищо сериозно, но след като си решила - отиди, за да си спокойна.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Като има бяло течение с променен цвят не е казано , че не трябва да прави секс.Точно за това се слага презерватив,той предпазва от такива инфекции, освен от брадавиците.
    Не е фатално ,че си правила секс , стига да е с презерватив!
    Не я плашете излишно , успех!
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

hottie
    Guest
    Сигурно имаш някаква инфекцийка. Ако с приятеля ти не се предпазвате кажи го на гинеколога ти, за да му предпише и на него нещо иначе само ще си го прехвърляте

Моето винаги е било бледожълто
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Най-вероятно имаш гъбички, а противозачатъчните съдействат за тяхното развитие. Но все пак отиди на гинеколог той да ти каже какво ти е в същност и как да се лекуваш..
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    Е хубава работа. Никога ли не си се замислята ла опцията - лекар?

Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Генеколога баце..
    +1

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Оф,ми не мога,срам ме е.Ше кажете,че съм лигла или тем подобни,ама съм само на 13 и абсолютно винаги е било така!Имам си цикъл всичко като чели ее наред.Но наистина прекалено много ме е срам,за да отида на лекар.И ако отида,ще е с приятелка.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

hottie
    Guest
    Оф,ми не мога,срам ме е.Ше кажете,че съм лигла или тем подобни,ама съм само на 13 и абсолютно винаги е било така!Имам си цикъл всичко като чели ее наред.Но наистина прекалено много ме е срам,за да отида на лекар.И ако отида,ще е с приятелка.
    Не си лигла. И аз се притеснявах много преди да отида на гинеколог, но понякога се налага. И повярвай ми , ако се отървеш от този проблем ще се чусвтваш много по-добре. Маха се бързо за 5 до 10 дни. В крайна сметка това им е работата на гинеколозите нали така

Е,как да отида,като определено отказвам да е с майка ми??
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

hottie
    Guest
    Майка ти няма да седи с теб вътре докато те преглеждат. Даже лекарката ще я помоли да излезе. Не се притеснявай.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    ok de ti naistina li si tolkova...kak da se izrazq...GLUPAVA...bqloto te4enie bilo normalno,ama kato e malko julti4ko bilo simptom za nqkva LEKI4KA INFEKCIIKA?!??! WTF!!!!
    po temata-naistina za6to pravi6 seks kogato si s bqlo te4enie,v smisul normalno e pri polov akt ot vlagali6teto to da se izpuska te4nost no tq e prozra4na,bez miris i cvqt,vsi4ko razli4no ot tova e znak za infekciq! ginekologa 6te ti kaje

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    MOlQ ubiite me ako sum razbrala pravilno:
    1vo-ti si na 13 i vodi6 redoven polov jivot?!?!??!
    2ro--ot edna godina pie6 protivoza4atu4ni,t.e. ot 12god vuzrats?!??!?!
    3to-vinagi i imala tova bqlo-jultenikavo te4enie?!?!?!!?
    OK ve4e ne mi e tolkova 4udna temata,a maika nqma6 li si da ti obqsni purvo elementarnite ne6ta v seksa i intimnata higiena ta posle 4ak da se proebe6
    P.S.-VSI4KO e li4no!
    Ta ti si dete,po dqvolite,ne ti e vreme da pie6 protivoza4atu4ni i da maca6 priqtelq si s bqloto si te4enie!!!!

Майка ти няма да седи с теб вътре докато те преглеждат. Даже лекарката ще я помоли да излезе. Не се притеснявай.
    А попринцип възможно ли е да отида само с приятелка?
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    OK ve4e ne mi e tolkova 4udna temata,a maika nqma6 li si da ti obqsni purvo elementarnite ne6ta v seksa i intimnata higiena ta posle 4ak da se proebe6
    P.S.-VSI4KO e li4no!
    Ta ti si dete,po dqvolite,ne ti e vreme da pie6 protivoza4atu4ni i da maca6 priqtelq si s bqloto si te4enie!!!!
    Чакай бе,ние сме две Много се извинявам на аторката,просто вметнах "проблема си,въпреки,че не мисля,че е нещо сериозно.А да,и отностно хигиената.Ако си мислите,че съм няква мърла,жестоко се лъжете,постоянно се мия!!!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    P.S.-VSI4KO e li4no!
    Чакай бе,ние сме две Много се извинявам на аторката,просто вметнах "проблема си,въпреки,че не мисля,че е нещо сериозно.А да,и отностно хигиената.Ако си мислите,че съм няква мърла,жестоко се лъжете,постоянно се мия!!!
    Da be mila, komentara mi se otnasq6e za 13 godi6noto momi4e s nikakva higienna kultura

А не сте ли се замисляли, че може нейното ( на ЛаСт!К ) бяло течение просто да си е такъв цвят, защото всеки организъм си е различен.
    ЛаСт!К ако нямаш никакви други симптоми за някоя инфекция , освен цветът , няма за какво да се притесняваш.
    И моето бяло течение не е точно бяло , но винаги си е било такова.

Re: Бяло Течение - Проблем

Цитирай Първоначално написано от XLaDy

priznak za polova infekciq
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си