- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бяло Течение - Проблем
Здравейте ! От 3-4 дена имам засилено течение - когато правим секс с приятеля ми целият му член се покрива с ... за разлика отпреди когато беше чисто бяло (течението), сега наподобява бледо жълтоМисля утре да отида на гинеколог, но все пак си кажете мнението
П.С. От една година пия противозачатъчни (като допълнително инфо)
Може да си настинала нещо, или инфекция да си получила.Гинеколога ще те спаси![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Генеколога баце..
Не...противозачатъчните според мен нямат никаква връзка а е нещо друго...та отивай на гинеколог....
Мммм според мен бялото течение е напълно нормално , но това че в момента е по - жълтичко може да е симптом на някоя лека инфекция , така че за по -сигурно отиди на гинеколог.
УСПЕХ , ДАНО ДА НЕ Е НЕЩО СЕРИОЗНО!![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Идеята за гинеколога е добра. Само не разбирам защо след като виждаш, че имаш бяло течение правиш сексСпоред мен не е редно... А и щом цвета му се е променил- още по-зле, така че консултирай се с опитно лице възможно най-скоро! Успех
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
Първоначално написано от mishaaaaa
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Браво !! .. Повечето с някакъв проблем са на мнение "амааа кажете няк'фо лечение, саму да ни ходя на гиникулооог" ..Първоначално написано от XLaDy
Радвам се, че има още такива, които найстина мислят за здравето си .. : ) .. Ии мисля, че не е нищо сериозно, но след като си решила - отиди, за да си спокойна.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Като има бяло течение с променен цвят не е казано , че не трябва да прави секс.Точно за това се слага презерватив,той предпазва от такива инфекции, освен от брадавиците.
Не е фатално ,че си правила секс , стига да е с презерватив!![]()
![]()
![]()
Не я плашете излишно , успех!
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Сигурно имаш някаква инфекцийка. Ако с приятеля ти не се предпазвате кажи го на гинеколога ти, за да му предпише и на него нещо иначе само ще си го прехвърляте
Моето винаги е било бледожълто![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Най-вероятно имаш гъбички, а противозачатъчните съдействат за тяхното развитие. Но все пак отиди на гинеколог той да ти каже какво ти е в същност и как да се лекуваш..![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Първоначално написано от ЛаСт!К
Е хубава работа. Никога ли не си се замислята ла опцията - лекар?
+1Първоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
Оф,ми не мога,срам ме е.Ше кажете,че съм лигла или тем подобни,ама съм само на 13 и абсолютно винаги е било така!Имам си цикъл всичко като чели ее наред.Но наистина прекалено много ме е срам,за да отида на лекар.И ако отида,ще е с приятелка.Първоначално написано от the_hottie
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Не си лигла. И аз се притеснявах много преди да отида на гинеколог, но понякога се налага. И повярвай ми , ако се отървеш от този проблем ще се чусвтваш много по-добре. Маха се бързо за 5 до 10 дни. В крайна сметка това им е работата на гинеколозите нали такаПървоначално написано от ЛаСт!К
![]()
Е,как да отида,като определено отказвам да е с майка ми??![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Майка ти няма да седи с теб вътре докато те преглеждат. Даже лекарката ще я помоли да излезе. Не се притеснявай.Първоначално написано от ЛаСт!К
ok de ti naistina li si tolkova...kak da se izrazq...GLUPAVA...bqloto te4enie bilo normalno,ama kato e malko julti4ko bilo simptom za nqkva LEKI4KA INFEKCIIKA?!??! WTF!!!!Първоначално написано от mishaaaaa
po temata-naistina za6to pravi6 seks kogato si s bqlo te4enie,v smisul normalno e pri polov akt ot vlagali6teto to da se izpuska te4nost no tq e prozra4na,bez miris i cvqt,vsi4ko razli4no ot tova e znak za infekciq! ginekologa 6te ti kaje
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
MOlQ ubiite me ako sum razbrala pravilno:
1vo-ti si na 13 i vodi6 redoven polov jivot?!?!??!
2ro--ot edna godina pie6 protivoza4atu4ni,t.e. ot 12god vuzrats?!??!?!
3to-vinagi i imala tova bqlo-jultenikavo te4enie?!?!?!!?
OK ve4e ne mi e tolkova 4udna temata,a maika nqma6 li si da ti obqsni purvo elementarnite ne6ta v seksa i intimnata higiena ta posle 4ak da se proebe6
P.S.-VSI4KO e li4no!
Ta ti si dete,po dqvolite,ne ti e vreme da pie6 protivoza4atu4ni i da maca6 priqtelq si s bqloto si te4enie!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiesto-my God!
А попринцип възможно ли е да отида само с приятелка?Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Чакай бе,ние сме двеПървоначално написано от darla_f
Много се извинявам на аторката,просто вметнах "проблема си,въпреки,че не мисля,че е нещо сериозно.А да,и отностно хигиената.Ако си мислите,че съм няква мърла,жестоко се лъжете,постоянно се мия!!!
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Da be mila, komentara mi se otnasq6e za 13 godi6noto momi4e s nikakva higienna kulturaПървоначално написано от ЛаСт!К
Tiesto-my God!
А не сте ли се замисляли, че може нейното ( на ЛаСт!К ) бяло течение просто да си е такъв цвят, защото всеки организъм си е различен.
ЛаСт!К ако нямаш никакви други симптоми за някоя инфекция , освен цветът , няма за какво да се притесняваш.
И моето бяло течение не е точно бяло , но винаги си е било такова.
![]()
priznak za polova infekciqПървоначално написано от XLaDy
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti