.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Париж
    Не можем без любов,но и с нея не е лесно (тфа съм го чувала,не съм го испитвала ) Апък относно 14-15 годишните...тяхното рядко е люзбов,но има хора които са срещнали човека на живота си именно на тази възраст...
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Олее като почнат така и направо незнам къде ми бъркат... И аз съм на 15...наранявали са ме признавам ама чак пък fuck love...Тва е прекалено...Дано скоро се опомнят
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Град
    Darkness
    Аз не съм лапе.След няколко месеца ставам на 20 и гордо заявявам FUCK LOVE, SEX RULES.

I have the darkest soul of all human on the Earth...

на 14-15 години и ми приказват за любов

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Съгласна съм напълно, но има някои извратени деца, които мразят родителите си Пък камо ли да обичат някой друг...
    за6то пък извратени,аз съ6то си мразя родителите,но просто сами са си заслужили отно6ението,тва 4е майкати те е родила не зна4и 4е е свестна,има ги всекви... и тва 4е ги мразя не зна4и 4е немога други да оби4ам,имам си сестра,коят обожавам и мом4е,което обожавам и винаги съм си оби4ала приятелите и вси4ко друго без родителите

Темата е наистина мн добра .... и въпреки разочарованията които съм преживяла немога да спра да вярвам че любовта несъществува защото тя си е просто навсякаде ..... просто по младите наистина са в голямо неведение за повечето неща но един ден ще разберат всичкоо
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си