- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "fuck love!" ситуацията.
Не можем без любов,но и с нея не е лесно (тфа съм го чувала,не съм го испитвала) Апък относно 14-15 годишните...тяхното рядко е люзбов,но има хора които са срещнали човека на живота си именно на тази възраст...
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Олее като почнат така и направо незнам къде ми бъркат...И аз съм на 15...наранявали са ме признавам ама чак пък fuck love...Тва е прекалено...Дано скоро се опомнят
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Аз не съм лапе.След няколко месеца ставам на 20 и гордо заявявам FUCK LOVE, SEX RULES.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
за6то пък извратени,аз съ6то си мразя родителите,но просто сами са си заслужили отно6ението,тва 4е майкати те е родила не зна4и 4е е свестна,има ги всекви... и тва 4е ги мразя не зна4и 4е немога други да оби4ам,имам си сестра,коят обожавам и мом4е,което обожавам и винаги съм си оби4ала приятелите и вси4ко друго без родителитеПървоначално написано от eveto_xx
![]()
Темата е наистина мн добра ....
![]()
и въпреки разочарованията които съм преживяла немога да спра да вярвам че любовта несъществува защото тя си е просто навсякаде .....
![]()
![]()
просто по младите наистина са в голямо неведение за повечето неща но един ден ще разберат всичкоо
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough