- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как е правилно ?
Значи аз съм воро дете на баща ми ,казвам на баща ми защото само на него съм второ дете,тоест майка ми му е втора жена . Преди време е имал приятелка която е забременяла от него ,той е бил на 18 и не е имал никакви чуства към тази жена .. и са се разделили a бебето си се родило.. доколкото знам баща ми е плащал издружки на бебето -момиче както трябва но не са се срещали от 20 години вече. Тя сега е на 29 години ,и има дете на 2-3 незнам .. Ппопринцип сме щастливо семейство .Тази история с ''сестра ми'' е забравена от нас .. но не съвсем .. Майка ми работи в чужбина и си идва през 2 месеца и когато е тук от време на време говорим за ''сестра ми'' ,майка ми е твърдо против да се срещна с нея .. но баща ми е решил някой път да ни срещне .. Майка ми е била много тормозена от бившата жена на баща ми .. не пряко .. в смисъл че са и звъняли по телефона със заплахи и подобни .. бабя ми и дядо ми (родителите на баща ми ) също не са я обичали въобще .. та доколкото си ги спомням и аз не им бях любмата внучка ... ''сестра ми '' сега живее в София ,аз съм в Троян.. незнам как е правилно..какво да изпитвам към нея .. ако съдя по това което съм чуцала би трябвало да я мразя .. но тя ми е сестра и ми е любопитно .. все пак не искам да се срещнем но някой ден това ще стане..
~Remember,remember...25th of November~
Според мен е редно да се срещнете....преди да решиш че трябва да я мразиш: ОПОЗНАЙ Я що за човек е...Може да се окаже мн разбрана и добраКакичка
УспеХ
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Ако бях на твое място не бих искала да се срещна с нея,защото все пак вече си свикнала с това си семейство и няма смисъл само да се разтройваш допълнително.А и дори да я видиш,нито ще има какво да си кажете нито нищо.Просто няма смисъл.Все едно че се срещаш с непознат.Аз мисля така но както си прецениш.А и щом трябвало да я мразиш от това което си чула значи е така.
аз също съм дете от втората жена на баща ми и имам сестра,чиято майка мрази и мен и майка ми...въшреки това аз и майка ми се виждаме почти всеки ден със сестра ми и си прекарваме мн добренейната майка и беше забранила тя да се среща с нас,но с течение на времето се примири
според мен е редно да се видите с твоята и не мисля, че майка ти трябва да се тревожи за нещо![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
имате една кръв ... би трябвало да подържате връзка ..
Според мен трябва да се видите.Тя ти е сестра,трябва да я познаваш.![]()
Blagodarq na za otgovirite,vseki edin ot tqh mi doide dobre :* (bow)
~Remember,remember...25th of November~
И според мен е добре да се срещнете,една кръв сте,пък и вие кво сте виновни за грешките на родителите си,може и да си пастнете![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~