.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Боже, всички ме избягват!

Здравейте! Първо искам да се извиня ако темата ми не е за този раздел.

Сега към проблема. Всички ме избягват. Никой не ми пише в скайп. Усещам, че ми се подиграват. Абе има някакво негативно отношение към мен.

Попринцип аз съм малко особен. Карам колело, за приятелите ми съм онзи дето практикува странни спортове. Не обичам ходя на кафенета. Просто самата идея да стоя и нищо да не правя не ме кефи, а и май съм още малък(13,5год). Почти всички от класа ми викат, че пили алкохол, аз не пия.

Какво за бога да направя да не ме избягват така?

Град
    Велико Търново
    edin savet ot men:nedei da se promenq6,ako po4ne6 da pie6 samo 6te se provali6.vseki si ima interesi i ako ne obi4a6 da hodi6 po kafeneta nqma za6to da go pravi6,samo za6toto i priqtelite ti obi4at.vav vsi4ki slu4ai badi sebe si i otstoqvai tvoeto!trqbva da si ima6 sobstveno mnenie ne da se vodi6 po tehniq akal! nameri si novi priqteli ,koito da otgovarqt na tvoite interesi i da namirate ob6ti temi.badi lubezen i dobar i ne izbuhvai!draj se normalno i badi sebe si! uspeh !
    Руса кукличка

Град
    Студентски град!
    Нямате общи интереси...?

споко бе чувек не се притеснявай.Просту не си с подходящите хора приятел! Един ден,ако искаш излез на кафе и се опитай да стоиш на кафе само , за да видиш дали ще издържиш ,само че бъди с приятни за тебе хора! А тези твой приятели не са ти истински приятели ,щом не те възприемат такъв,какъвто си! Един ден ще намериш подходящата среда!

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    edin savet ot men:nedei da se promenq6,ako po4ne6 da pie6 samo 6te se provali6.vseki si ima interesi i ako ne obi4a6 da hodi6 po kafeneta nqma za6to da go pravi6,samo za6toto i priqtelite ti obi4at.vav vsi4ki slu4ai badi sebe si i otstoqvai tvoeto!trqbva da si ima6 sobstveno mnenie ne da se vodi6 po tehniq akal! nameri si novi priqteli ,koito da otgovarqt na tvoite interesi i da namirate ob6ti temi.badi lubezen i dobar i ne izbuhvai!draj se normalno i badi sebe si! uspeh !
    +1

Цитирай Първоначално написано от ss
    Нямате общи интереси...?
    вероятно ?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Почти всеки има такива периоди, ще отминат, спокойно.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    РЮАР
    напий се !

az izlizam sqka ve4er po kafeneta piq alkoxol no v normata (ne kato svinq a samo za kompaniq) i na men se podigravat i ponqkoga stranqt ot mene i az ne zn na kakvo se dalzi
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

gPa3HuTeJl
    напий се ! ole................

да искаш да си от компанията ще трябва да се промениш,но ако се променш значи мног се влиаеш ии донякъе е напълно възможно да се промениш накъм по лошо.бъди себе си!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

a be tva li ti sa pri4inite e i az obi4am da karam kolelo i ne obi4am da visq po kafenetata.
    ss написа:
    Нямате общи интереси...?
    +2

Град
    PlD ;]
    остави ги тия злетаци .. и мен ме гледаха странно преди и говореха кво ли не щот съм се гремервала и съм си правила косата и съм се обличала еди как си.
    а тва е хубаво - спортуваш поне .. те си пропиляват живота ..

кфо тряа да се напиваме за да ни приемат ли ?!?

no doubt-don't speak

Град
    в съня на елфите
    Нормално е на тази възраст децата да искат да се правят на мн интересни и да се подиграват на някого,за да привличат внимание и да избиват комплекси. Просто не им обръщай внимание,не се променяш заради тях. С времето ще си намериш приятели,които ще те заслужават. Защо не започнеш да контактуваш с нови хора,да завържеш нови запознанства,може да си допаднеш с някого,не ги взимай мн навътре тези неща,които ти се случват.

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Не им обръщай внимание..Нарочно го правят,те пък само се излагат някви лайна по на 12 год ли на колко каза да ми се напиват..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Това,че твоите приятели са почнали да пият на по 13 години не говори добре за тях,повярвай ми,и този факт по никакъв начин не те задължава да се държиш като тях. Бъди себе си , ако не те харесват такъв какъвто си - то тогава няма смисъл да ходиш с тях. Намери си нови приятели с твоите интереси, ако няма такива от твоя клас ( за което се съмнявам - със сигурност ще има някой,с който да имате общи теми на разговор ) в другите определено ще има хора с твоите хобита. Не унивай , всеки има такива моменти , ще мине.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Различен си не си като "яките тийнчета"... за това според мен те избягват.Модерно е да се напиеш като свиня,да се друсаш и да се държиш като кретен/курва..... Повечето тийнчета се стремят да са модерни...и в това да са "яки" и да правят всичко това...не осъзнават как се съсипват.....

Повече от фен Аватара на suantito
    че да не си само ти който караш колело, защото аз когао бях на 13 карахме колелета кам 20 човека и пиехме но малко и то от келешлък не мисля, че няма да намериш хора със същите интереси. Aко ненамериш значи доста съм изостанал.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

хахахахха

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    напий се !
    :P
    ми щом не праиш тея неща там дето и те си от техната подбрана групички на "задръстеняците" които мислят разумно..
    майната им, да праат квото искат

Град
    Париж
    просто имаш по-особен характер не се притеснявай...всеки човек е различен
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Мега фен Аватара на Blab
    децата са коравосърдечни

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не им обръщаи внимание..жибеи така на теб да ти харесва а не на другите или заради някои или нещо..намери хора които обичат да правят нещата които вършиш ти..

Мега фен Аватара на babity
    Хубаво е, че до такава голяма възраст си се "запазил" в такова състояние, но повярвай ми, съвсем скоро този "въздържателски" период ще отмине. Сааамо чакай да те друсне пубертета и ше ти ебе мамата мнооого жесткото. Факт е, че до твоята възраст горе - долу всеки ден повтарях на мама как като стана малко по - голяма винаги ще си пиша домашните и ще си уча и чак тогава ще излизам, и даже го вярвах! Година по - късно дойдоха цигарите, алкохола и момчетата и всичките ми обещания бяха забравени!

Re: Боже, всички ме избягват!

Цитирай Първоначално написано от google_bot
    Здравейте! Първо искам да се извиня ако темата ми не е за този раздел.

Сега към проблема. Всички ме избягват. Никой не ми пише в скайп. Усещам, че ми се подиграват. Абе има някакво негативно отношение към мен.

Попринцип аз съм малко особен. Карам колело, за приятелите ми съм онзи дето практикува странни спортове. Не обичам ходя на кафенета. Просто самата идея да стоя и нищо да не правя не ме кефи, а и май съм още малък(13,5год). Почти всички от класа ми викат, че пили алкохол, аз не пия.

Какво за бога да направя да не ме избягват така?
    spoko tovite "friendi" sq se prait na gazeta ako sa na 13-14 godini iz4akai o6te malko i 6te namerite ob6ti interesi i na tqx 6a im pisnat kafetata spox
    za koleloto evala ;] az nese nau4ix da karam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си