.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Имам въпроче...

Като правят момчетата за пръв път секс се къса една ципа или нещо такова,ем боли ли,защото един приятел ме попита а мен не ме боля,а него го било стах кажете ми плс

Re: Имам въпроче...

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Като правят момчетата за пръв път секс се къса една ципа или нещо такова,ем боли ли,защото един приятел ме попита а мен не ме боля,а него го било стах кажете ми плс
    Айде изчети подробно раздела, и после питай Момче и ципа ? Някой да ме светне, ако има такова нещо
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

или нещо такова бате от къде да знам кво е за тва я шускам темта знам тъп съм не отричам

ми да ти кажа за такова нещо не съм 4увала и кво него го е страх да не го боли оле майко то него ако го е страх кво остава за моми4ето
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

казвам ви нямам си и понятие от секса само знам къде да бутам

Смисъл че момчето къса ципата на момичето...май това искаше да кажеш.... ее нз дали момчето го боли...Sry
    Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time

ципа.. ?

къде бе ...... ???

аз защо незнам ???
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Единственото, което се сещам е Юздичката на члена, тя не се къса туко-така и трябва доста рязко и сило движение, за да се скъса, а това е много болезнено. Не знам дали е препоръчвано или е противопоказано, или просто няма значение късането й, в момента не си спомням какво съм чела.. Някой, ако се сеща, да допълни отговора ми..
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Мале... Вземи се ограмоти малко!
    Момичетата имат девствена ципа и се нарича химен. Когато правят секс за първи път се разкъсва (в 99% от случаите) и повечето ги боли. Момчетата нямате ципа :Д
    И честно много се съмнявам да си правил секс, щом питаш за момчешки ципи...
    Ако питаш за кожичката на главичката все пак - не, не боли като си я оголваш!
    Ужас, баси невежите...

Град
    The Land Of The Doomed
    На момчетата НИЩО не трябва да им се къса по време на акта .. Ако нещо се скъса тва не е на добре. Късането става при момичетата - и не момчето няма да го боли в тоя случай. Ще го боли момичето, а колко ще го боли зависи само от приятеля й, това дали е спокойна и т.н.

Re: Имам въпроче...

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Kaji mu na priqtelq ti 4e e nekudurnik prost!

Цитирай Първоначално написано от L0LiPoP
    Единственото, което се сещам е Юздичката на члена, тя не се къса туко-така и трябва доста рязко и сило движение, за да се скъса, а това е много болезнено. Не знам дали е препоръчвано или е противопоказано, или просто няма значение късането й, в момента не си спомням какво съм чела.. Някой, ако се сеща, да допълни отговора ми..
    e za tva govoreh D sega veche shte se obrazovam i sym prail smao edin pyt seks i togava nishto ne mi se e skysalo pone taka mislq i sym samo na 14 kolko da sym prail 100 pyti li

Мега фен Аватара на amatorium
    Uzdichkata ne bi trqbvalo da se skusa. Ako se skusa si e za lekar.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на Chacho
    Еми то това се оправя по принцип при раждане. Чичо доктор ти показва като порастнеш как трябва човек да си върши работата и дърпа едно рязко, та да може да си го правиш и ти после. Това не значи, че я късаш перманентно, нея ще си я има. Няма проблем, при някои е по-чувствително, мен по рано ми беше гадно, ама то от толкова самооправяне отдавна нямам проблеми. Идеята е че не можеш да си свалиш кожата до задника.

"Не критикувайте мастурбацията, това е секс с някого, когото обичам много." Уди Алън
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Uzdichkata ne bi trqbvalo da se skusa. Ako se skusa si e za lekar.
    Мда ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Нарочно ли се правите на тъпи ?

zomFg. Колко още индианци има тука?

Цитирай Първоначално написано от mila92
    ми да ти кажа за такова нещо не съм 4увала и кво него го е страх да не го боли оле майко то него ако го е страх кво остава за моми4ето
    +1
    My life is music !

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Не заблуждавайте момчето! Найстина момчетата имат ципа на гъза.Пич,накарай някой твой приятел да те ебне отзад и да ти я разкъса защото тя неможе така да стой.Задължително е просто да се махне щот затруднява акането.

(Сори за изгрубяването ама ми писна да чета подобни глупави теми...)

Кретени. Той има предвид ”юздичката” (по-медицински казано - гемче). Тя не винаги се къса, при някои мъже доколкото зная не се къса въобще. Ако се скъса (веднъж му се случи на един с мен, тесничка му дойдох и той като си изопна кожата на оная ралта..) просто ще текне мъничко кръв, боли за малко (макар и доста). Шанса да ти се случи е много малък. Така че не се притеснявай. Все пак ако се случи - чакаш 2 дни. Ако не е минало - отиваш на лекар.
    П.П. На сегашния ми приятел като му се е скъсало се е наложило и операция да му правят.

Мега фен Аватара на machoka
    Това са митове.. Юздичката трябва 'бая да се постараеш' за да се скъса по време на секс, да не кажа че е невъзможно
    Приятелят ти да няма подобни притеснения.

Няма какво да се каже повече по тази тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си