.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Велико Търново

колко е ефекта???

momi4e sam i Kosmite na bedrata mi sa gasti ,4erni i g/d dalgi.iskam da gi premahna sas samobrasna4ka,no kolko 6te trae efekta ot bik4eto??? koito e probval s bik4e ,ako moje da mi kaje trainostta???
    Руса кукличка

Голям фен Аватара на o0ps
    Аз лично те съветвам да не ги махаш със самобръсначка. Аз почти нямах косми по бедрата, но ги махнах с бикче един единствен път и те станаха много повече и по-черни. Сега когато съм с епиталотор е мноооого по-добре. А иначе около 2-3 дена най-много ще държи.

Ако са ти дейсвително гъсти и дълги, след бръснене ефектът ще е точно ден. Най-мнго след още 2-3 ще трябва пак да бръснеш, което ще доведе до още по-гъсти косми.

Град
    в съня на елфите
    Напълно подкрепям предните 2 мнения!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    както казаха по горе 2-3 дена...в началото няма да ти е проблем но след няма и месец ще ти писне

моя съвет е епилатор
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

недеи със самобръсначка ще съжаляваш по-късно... ако неможеш да си позволиш епилатор използваи коломаска
    I'm the trouble starter, punkin' instigator.I'm the fear addicted, a danger illustrated.I'm the bitch you hated, filth infatuated.I'm the pain you tasted, well intoxicated...

Искаш да си като горила на следващия ден -давай !

задължително с епилатоооооор

Повече от фен Аватара на plamka
    аз си ги махам с епилатор, само когато нямам време със самобръсначка... мене лично ме държи 1 седмица, а не 2-3 дена

Град
    Slivnica
    Аз лично мисля че със самобръсначка не тярбва да си ги махаш... После ще ти станат много по зле краката.. По добре отиди на козметик да ти ги махнат !
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Кола маска. По - добре недей със самобръсначка, че после ще станат мн големи и твърди и ще те боли, ако се епилираш. Относно коментарите за епилатора, е няма как, ако си избираш този вариант, искаш, не искаш, пак трябва да минеш със самобръсначката преди това. Епилатора не маха дълги косми, само 1-2мм.. То си пише в упътването, де.. Та.. ако искаш, отиди на козметик.. Успех.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Съветвам те да не ги махаш със самобръсначка, после ще станат твърди и по-гъсти УЖАС Най-добре с епилатор, а ако нямаш си вземи от лентичките на Veet примерно

Еми .. След като ги обръснеш .. Накефиш се на гледката .. и на следващият ден .. като за добро утро ще са пораснали .. И за твое нещастие ще са по-тъмни,по-гъсти,по-дебели ..Абе неси е работа най-добре както казаха по-нагоре си купи лентички veet 2-3 седмици гладки и чисти краченца.А и със времето като ги скубеш ще уредеят и стават по-тънки и по на рядко разположени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си