- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Издирва се..=/
Подяволите писна ми да бъда нараняван!Ебаси!Всички се мислите за големите мацки!
Издирва се момиче от Варна м/у 14 и 16г.....да не пуши.да не е курва,да не е някоя "пекана" кифла,да е свестен и обикновен човек!Не ми трябват лоши момичета и клоуни дето да се мацат 24/7!Ако все пак има останало някое момиче за което не е важно днеска на колко кафета ще иде....а може просто да си се..хм...шматка някъде с мен и да се радва на малките неща в живота.....на >> ЛС![]()
П.П:Към модераторите-не е т.11 защото съм сериозен!![]()
такам..
Така нищо няма да постигнеш! Любовта ще дойде когато най-малко я очакваш. С такива топици като "издирва се" нищо няма постигнеш. Успокой се, цъкни нещо пий една бира, рано или късно ще си намериш достоен човек за теб!
едит: и все пак успех![]()
човече,така верно нишо няя постигнешда не мислиш,че някоя ше ти се навие тука във форума
бегай вънка,излизай,избягвай дискотеките и лъскавите кафета,дето се срещат "не твоя" тип момичетаи така.. пък и както казаха,не търси любовта,тя ще те намери в най-неочакван момент
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
браво на автора!
Аз, от позицията си на момиче тъкмо се отчаях от факта, че точно описания тип, които търсиш, никой не го оценява!
Аз определено съм досата по-голяма от теб явно, но наистина се радвам, че в деградиралата БГ има още малди хора с нормална ценостна система!
Пожелавам ти много щастие и да намериш сродна душа,която да те оцени и обича!
поздрави![]()
неска беше много топло, ти явно си седял повечко на слънце... пий една вода и лягай![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а ти на колко си ...?
+1Първоначално написано от soulripper
Абсолютно съм съгласна...Не вярвах че все още има момчета които да зачитат и нормалните момичета! Respect!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
е жалко вписвам се ама съм на 17![]()
...
много човек изглеждаж за мен : ) иначе проблема е че не съм от Варна
А има ли такива моми4ета щот кът се огледам около наоколо все кекфи с грим и като го махнат олекжат с неколко кила ама кото са без грим не можеш да ги познаеш или некси дет постоянно се превзермат Ох аз такова вчера така бех на.ох много беше хубаво.,ох..... или некфи дет не излизат от кафето
Че такива момичета май няма или ако има са изчезващ вид
такива момета ги има много, да не искаш да кажеш за момчетата щото нещо иначе не се връзваПървоначално написано от acleverboy
Ахам ясно от утре с ОчилаПървоначално написано от buns_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А къде са тея момета сиг само в Бургас са на изчеазване
Ако си мислиш,че седя пред компа жестоко се лъжеш...!Варна е голям град!Шляя се почти в сяка свободна минута някъде навън...Ама нъц!Първоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
Sweet 16!Първоначално написано от natalitoo
![]()
БлагодаряПървоначално написано от soulripper
![]()
За мен ще се подмладиш с 1 годПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
![]()
Те за това говоря!Първоначално написано от acleverboy
![]()
Шанс!Първоначално написано от buns_
![]()
у София ми се меркат всеки денПървоначално написано от acleverboy
Я сложи некоя снимка
4ove4e ima gi tiq ama ne gi t1rsi po zavedeniqta 6tom ne iska6 da kisnat postoqno tam ina4e uspeh ot men
param-param!
е кажи кога и къде самоаз вторник съм във варна (всмисъл заминаввам за две седмици при баща ми) !! не гарантирам някви връзки и тем подобни неща ама би ми било интересно да видя кой е човека с толкова мн претенций
![]()
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Не съм от Варна.![]()
![]()
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Пекани Кифли![]()
![]()
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
Виждаш ми се много човечен и свестен,жалко,че не съм от Варна![]()
Е,описваш все едно мен,но съм на почти на 18 и съм заета.
ем писнало ти е но това не е решението да я търсиш в този форум или пък който и да е друг!!!най-добре една свалка да става наживо тия форуми скайпове не са подходящи!подходящи са за некадърниците които не могат да го правят наживо!!!!
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?