- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирчоци
Ако си обрязан може ли да свършиш от свирки ?
Нормално...![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
не оставаш импотентенразбира се, че може
![]()
само от свирки без чики.... щото главата намалява значително чуствителноста си
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
намалява се чуствителноста
Еми може бе човек... а и обикновенно при правенето на свирка се използва ръка. То не е само да го лапнеш и да мучиш...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Тц тц .. по-тъп въпрос не бях чувала .. Освен оня за забременяването от водорасли в басейна ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
бе савсем но0рмален си е въпроса щото ... бе с две думи главичката ми е нечуствителна вече
А извинявай ти какво си мислиш - че обрязаните не свършват ли?!??!!? .. А и трябва ти време след като те обрежат, а не веднага да почнеш да се "пецаш" ..Първоначално написано от extazytu
Напротив, би трябвало да се увеличи чувствителността. Посети лекар ако при теб е обраното.
там е върпоса че при мен не е малко преди да се "резна"бесхе егати чуствителното са ... направо като дърво![]()
Първоначално написано от the_hottie
Ти чуваш ли се О.о
имах предвид, че удоволствието трябва да е голямо !Първоначално написано от extazytu
![]()
Напълно съгласна съм с the_hottie ..Първоначално написано от extazytu
![]()
резнах се защото имах проблем....
така по въпроса за чуствителноста не е обратното на необрязнаните свирките са по хубави и то 2 пъти но и обрязаните си имат +
еее това не мога да кажа, не съм го изпитвала. Но аз съм чувала че общо взето е все тая, но без кожичка уж трябва да си п0-чувствителен при допир.Първоначално написано от extazytu
ха след обрязването веднага не мога да ти опиша каква беше чуствителността,но с течение на времето почна да се прави на мазохисти сега вече не е чуствителен та тъпроса ми беше кам някои дето знае там каквото питах няма пак да го пиша...
Е сигурно е боляло, но след време трябва да мине. Аз имам обрязани познати и знам , че на сексуално ниво нямат проблем.Първоначално написано от extazytu
попринцип и аз но приятелката ми ме пита "защо толкова бавно свършваш от свирки аз ли нещо греша " и така реших да ви пиша да питам някои по опитен![]()
ОК ами не знамПървоначално написано от extazytu
ако някой знае да пише. Но според мен с времето всичко ще си дойде на мястото
Успех с възстановяването
Е то вече се оправи мина 1 месец права си секс всичко наред но мн "нечуствителен"стана и реших да питам на всички резнати ли е тъи
и обрязян и не обрязан пак можеш да сваршиш
@the_hottie: Аз пък бях чела, че чувствителността намалява, защото главичката постоянно се търка в бельото и така позагрубява. Особено след като няма и кой знае колко секрет да я държи овлажнена.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"