- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирчоци
Mislq, che imenno sled obrqzvane chuvstvitelnostta namalqva. I to e napylno normalno. I mislq, che da svyrshvash po-bavno ot svirka sashto e normalno i taka shte byde i za napred ("nqma da si doidat neshtata po mestata"). No pyk nali vsichki znaem, che kogato momche e pravilo sex za pyrvi pyt e svyrshilo za minimalno vreme, sled vreme zapochva da izdarja poveche. Ta taka i s obrqzvaneto - shte byde moje bi poveche vreme nujno, no chak da ne mojesh da svyrshish ot svirka silno se symnqvam.
Тhe_Hottie, след обрязването, точно няколко дена е доста гадно щото главичката е много чуствителна и се трие в бельото, но след време загрубява загрубява. Кожата на главичката побелява и се обелва като люспа. След това отдолу си е нормална кожата, но вече нямаш проблеми да я пипаш и с пръсти и с плат, и с квото и да било. Но е по-малко чуствителна със сигурност. Но от свирка няма проблеми да се свърши. Точно пък от свирка братче![]()
mi da i az imam problem da svur6a ot svirka kato sam obrqzan. moje bi svirkadjiikite da ne sa dobri li ddz ;] no o[predeleno ako ne bqh obrqzan problema nqmashe da go ima 6tot predi tva mi beshe super 4uvstvitelna glavi4kata :P
Ne e verno tovaПървоначално написано от extazytu
ot li4en opit ti kazvam ,priyatelya mi moje mnoogo lesno da sv1r6i ot svirka bez nikakav problem
![]()
Би трябвало да можеш, освен ако ен са ти резнали некое нервче погрешка![]()
[quote="extazytu"]Ако си обрязан може ли да свършиш от свирки ?-mnogo qsno ,4e da
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ами по-малко чувствителна на болка и раздразнение - да. Съгласна съм. Ама аз като говорих за чувстсвителност имах предвид удоволствие. Не би трябвало удоволстяието и продължителността на акта да намалява. Поне така си мисля.Първоначално написано от mother
След като намалява чуствителността, то и удоволствието леко намалява. А продължителноста се увеличава.
Да бе верно ли? Ами варвам ти все пак си нямам пишка. Но имам двама обрязани приятели, с които сме си говорили за това. И ми беше чудно защо са се обрязали и те ми обясниха , че било от естетическа гледна точка, а и удоволствието било по-голямоПървоначално написано от mother
![]()
Може пък и да е индивидуално, знае ли човек.