.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Свирчоци

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mislq, che imenno sled obrqzvane chuvstvitelnostta namalqva. I to e napylno normalno. I mislq, che da svyrshvash po-bavno ot svirka sashto e normalno i taka shte byde i za napred ("nqma da si doidat neshtata po mestata"). No pyk nali vsichki znaem, che kogato momche e pravilo sex za pyrvi pyt e svyrshilo za minimalno vreme, sled vreme zapochva da izdarja poveche. Ta taka i s obrqzvaneto - shte byde moje bi poveche vreme nujno, no chak da ne mojesh da svyrshish ot svirka silno se symnqvam.

Тhe_Hottie, след обрязването, точно няколко дена е доста гадно щото главичката е много чуствителна и се трие в бельото, но след време загрубява загрубява. Кожата на главичката побелява и се обелва като люспа. След това отдолу си е нормална кожата, но вече нямаш проблеми да я пипаш и с пръсти и с плат, и с квото и да било. Но е по-малко чуствителна със сигурност. Но от свирка няма проблеми да се свърши. Точно пък от свирка братче

mi da i az imam problem da svur6a ot svirka kato sam obrqzan. moje bi svirkadjiikite da ne sa dobri li ddz ;] no o[predeleno ako ne bqh obrqzan problema nqmashe da go ima 6tot predi tva mi beshe super 4uvstvitelna glavi4kata :P

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от extazytu
    бе савсем но0рмален си е въпроса щото ... бе с две думи главичката ми е нечуствителна вече
    Ne e verno tova ot li4en opit ti kazvam ,priyatelya mi moje mnoogo lesno da sv1r6i ot svirka bez nikakav problem

SK0RP10N
    Guest
    Би трябвало да можеш, освен ако ен са ти резнали некое нервче погрешка

Re: Свирчоци

[quote="extazytu"]Ако си обрязан може ли да свършиш от свирки ?-mnogo qsno ,4e da
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mother
    Тhe_Hottie, след обрязването, точно няколко дена е доста гадно щото главичката е много чуствителна и се трие в бельото, но след време загрубява загрубява. Кожата на главичката побелява и се обелва като люспа. След това отдолу си е нормална кожата, но вече нямаш проблеми да я пипаш и с пръсти и с плат, и с квото и да било. Но е по-малко чуствителна със сигурност. Но от свирка няма проблеми да се свърши. Точно пък от свирка братче
    Ами по-малко чувствителна на болка и раздразнение - да. Съгласна съм. Ама аз като говорих за чувстсвителност имах предвид удоволствие. Не би трябвало удоволстяието и продължителността на акта да намалява. Поне така си мисля.

След като намалява чуствителността, то и удоволствието леко намалява. А продължителноста се увеличава.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mother
    След като намалява чуствителността, то и удоволствието леко намалява. А продължителноста се увеличава.
    Да бе верно ли? Ами варвам ти все пак си нямам пишка. Но имам двама обрязани приятели, с които сме си говорили за това. И ми беше чудно защо са се обрязали и те ми обясниха , че било от естетическа гледна точка, а и удоволствието било по-голямо
    Може пък и да е индивидуално, знае ли човек.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Ее не...от ден на ден по тъпи теми неска направо се осрахте от тъпизъм.Какво общо има обрязването със свършването и със свирките?
    Като е обрязан какво му пречи да свърши от свирки?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си