.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Утре завършването - пола/къси панталонки

Значи..утре ни е завършването и момчето, което харесвам ще е там. Всъщност, преди около 1 месец той ми правеше някакви странни намеци, че ме харесва, а и една моя приятелка подочула нещо такова. Аз тогава не изпитвах нищо към него, но сега.. ОМГ.. той е баси пича..по х-р сме си лика прилика..някви нереални и побъркани. Но ..сега аз даже го сънувах веднъж..голяма излагация.. и утре нз кво да правя - дали да стъпя в настъпление или да чакам той да направи нещо...ии .другия въпрос към момчетата - с пола или къси панталонки ии с маратонки или токчета...хаха..мерси предварително

Мега фен Аватара на Blab
    Каква е полата?
    Какви са панталонките?

ами полата е разперена и средно дълга, а панталонките са лилави мнооого къси

Мега фен Аватара на Blab
    Нека са панталонките тогава
    С някоя бяла блузка/потник. Може и розова, 'айде.

много къси панталонки ако бяха розови щеше да си трепач

благодаря хаха

може и гола да тръгнеш.
    Войни на Тангра

Град
    Darkness
    Абе тъй и тъй си тръгнала да ни обесняваш, по-добре се облечи първо с панталонките, после с полата,направи си 1-2 снимки и ни ги покажи да добием по-ясна представа.
    Иначе и аз предпочитам панталонките.

I have the darkest soul of all human on the Earth...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    може и гола да тръгнеш.
    Със сигурност ще я забележат...

хаха аз пък си мислех, че полата...нищо, че е малко по-дълга хаха ама нали по-лесно се..вижда.. хахах

А ти ти на завършването ли ще си ходиш или некъде да праиш секс или стриптийз, че да се виждало повече и по елснод а било.
    Войни на Тангра

ebati horata daje ne znaete kak da hodite oble4eni i puskate temi v nqkvi forumi da pitate kvo da oble4ete kak 6te obli4a6 kusi pantalonki na zavur6vaneto ti kvo na plaj li otiva6 ili kvo nqa se spari6 ako otide6 s pola i tok4eta daj e6te e mn po efektno tiq kusi pantalonki si hodi na kafe i iz grada s tqh!
    Koito ne me ponasq da se iznasq!

S pola i s tokcheta!Pokaji mu che mojesh da si neshto poveche ot "sladkoto momiche ot uchilishte"!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    С пола и токчета. Най-вече защото завършването е по-официален ден и не е нужно да се стъкмяваш кой знае колко лежарно. А пък да се обличаш по даден начин заради някой друг, а не заради себе си... Няма да коментирам.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da si obuq pantalonki zashtoto 6te6e da mi e po udobno
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Виж, имам доста приятели момчета с които съм говорила на подобни теми. Почти всичките казват, че на пръв поглед им харесват момичета с предизвикателен вид, но такива от далеч им личи кво искат. Нека да спаднеш към другата графа и да не бъдеш момичето от които хвърчат думите "Ела Вълчо. Изяж ме." Плюс това отиваш на завършването. Да си видиш бележника, да се усмихнеш ако е хубав и да отидеш да се почерпиш.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Велико Търново
    1.edin savet: ne hodi ti pri nego! toi ,ako naistina te haresva kakto e kazal na priqtelkata ti,sam 6te deistva i 6te doide pri teb,no ne pravi gre6kata da hodi6 ti! kolkoto do oblekloto,momi4e sam ,no spored men oble4i ne6to prili4no,vse pak zavar6va6 i ima6 praznik
    Руса кукличка

къси панталонки и токчета.. Идеална комбинация \/ \/
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Цитирай Първоначално написано от dancer
    което и да е да не мислиш че мн ще те гледат?!
    ^ това беше малко грубо.. защо да не я гледат ?
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Цитирай Първоначално написано от dancer
    ами защото никои не се интересува от това как е облечен другия ,хората гледат да си напраят кефа пк и кфо ся схе слойи една пола едни токова другите ше се забавляват на воля а тя-оф обиват ми токовате ми ся не мога да седна на сталбите шото сам с пола абе тъпо е
    повчрвай в нащо "яко" дасакло, по-скоро не даскалото, а курвенския ми клас предполага само към това.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    spored men pola i tok4eta davai momi4e sig pove4e nqa se vidite 4ak na 15 sept.,napadni otidi,govorete si,ala bala,vzemi my skype i ottam po4va vsi4ko,yspeh
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    "градът на мечтите"
    мацка а има ли вариант без пола и панталонки а само с токчета...
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    РЮАР

Re: Утре завършването - пола/къси панталонки

Облечи се като магистрална фея и му седни в скута.Ако усетих "крика", че те побдига, знай че тая вечер изм1кване няма...Ако не стане нищо... Листче с надпис " Looser " на челото и к1м вас..

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    С пола и токчета. Най-вече защото завършването е по-официален ден и не е нужно да се стъкмяваш кой знае колко лежарно. А пък да се обличаш по даден начин заради някой друг, а не заради себе си... Няма да коментирам.

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си