- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс мечти
напрао и намажи и масло и гризай...леле ман ти наиш ли че после тая не може да се измие веПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
моя милост с още 4-ма мъже хаха съвсем сериозно...
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Големи мръсници тука всичките бре![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Всички тук се прекланят пред разврата, но като дойде момента, прошепнеш ли им в ушенцето някои от изброените от тях самите нещица - най-много звучна плесница да получиш в замяна.
Povecheto ot momichetata v realnia jivot sa sveta voda nenapita, a v mechtite i v jelaniata si sa mrysnici. Imam edna takava priatelka, kato gledam horata za kakva q mislqt i kato znam ot neq kakvi neshta e pravila i se chudq kak e takava aktrisa. Ama si e prava. Ne e nujno vseki da znae kakvo pravi, kak go pravi i kolko e razpusnata. Vsichko opira do podhodqshtia chovek.Първоначално написано от machoka
Моите мечти пък са свързани единствено с 'място'...![]()
е... хрумвало ми е и за някакви изцяло женски тинтири-минтирита... но още не съм склонна да ги 'реализирам'.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
едната ми мечта е някой мн як пич да ме завърже с белезници и да прай с мен квото си поиска... а другата е да прая 3ка [2момичета и момче...]
скромна съм нали![]()
![]()
![]()
мхммм това първото е доста доброПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
Скритите лимонки са най-развратни, най-големите мръсници
Поставяш презерватива само в началото(отгоре на пениса). Колкото да не влиза въздух в резервоарчено и после с устни (без зъби!) го развиваш надолуПървоначално написано от just_a_girl_z
![]()
АМ аз незнам... не се сещам за нещо коет не съм правил... ... ще кажете тва 18 год момче . е правил всичко.... ми да случи се... но са търся нещо по така... истинско.... от перверзията.!
Немам Подпис...
mmm i men mn mi dopada tva sas zavarzvaneto![]()
Ne e vqrno. Az poznavam nqkolko 13-14 godishni mrusnitsi, a te sa dosta. Bogati, hubavi i pravqt takiva raboti, che shte padnesh ot stola.Първоначално написано от machoka
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
супер диво чукане на публично место а и както идва лятото не бих го пропуснала
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
моята отдавна неосъществена сексулна фантазиа е ..![]()
здраво чукане в тоалетните на ПЛАЗМААА![]()
![]()
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
и кво те ше се паткат ти ше гледаш ..Първоначално написано от ra4ence
![]()
![]()
В гората да го направа е моята мечта![]()
Навън е 40 градуса, аз съм легнал във ваната, пия си мартинито, а мадамата го лапа бавно и от време на време си отпива от джина с тоник.
И скоро ще си я изпълня тази мечта - след 4 дена летиме за Арагон за 2 седмици... Яко!
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
dosega sex ne sum praila no ako pravq iskam da e v gori4ka :P
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
може и малко водка в смескатаПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
Нямате ли стил бе момчетаПървоначално написано от SK0RP10N
От обед трябва да се почва с уйскито
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Де да имах тази възможност . . . ама поне евала ,че ти вече си го направилаПървоначално написано от Nadelina
Надявам се ,че и аз ще го направя . . .
![]()
![]()
Моята мечта е да изчукам 2 момичета във водно легло,те първо да се лижат да ми се надърви и ...................