blagodarq vi mn az prosto iskah da znam dali nqkoi e imal tozi problem ina4e na mene doktora si mi kaza,no prosto iskah da znam za drugi hora dali sa imali ne6to takova.da spodelqt kak sa se 4ustvali.ina4e na meen mi se naloji zaradi medicinski problem nqma6e na4in.
Abe tu typ li siii ???? Poqsni za kakvo stava vypros predi da pi6e6 typi temi !!!
Lock на темата според мен ..
Няма какво да пояснява. Беше направил тема, отворил я е и е натиснал "нова тема", вместо "отговор" ..Първоначално написано от Baby_bouce
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ти като модеротар ли го играйш не разбрах само ?Първоначално написано от Baby_bouce
ne , kato ni6to ne go igraq ,prosto se draznq ot bezmisleni temi . Pone da be6e napisal ne6to ot tipa na " izvinqvaite obyrkah se" i t.n
Ми и аз се дразня че не пишеш на кирилица примерно ама си трая..
кат не те кефи темата не я гледай и не пиши кво да ти кажа
Лол .. как да не знам кат ти го казах лол .. дразниш новак почна да се оплаква от форума не пише на кирила и т.н.
1-vo ti si NIKOI za da mi kazva6 kak da pi6a , ako ne ti haresva ne 4eti !!!Първоначално написано от SMoKe_BoY
2-ro 6te se oplakvam ako iskam za tova e slojena opciqta "Писане на отговор" za da moje vseki da si izkaje mnenieto
3-to kakvo ob6to ima tova 4e v profila mi pi6e "NOVAK" ti kakvo kato ima6 500 komenta se ima6 za gospod bog li ?!?!
1во: казах ти кой сам .. в тоя форум си има ред и правила и неможеш да псуваш наред
2ро: Точно така има бутон Писане на отговор който секи да си каже мнението без някоя селянка/селянин като теб да го псува по най каруцарски начин
3то: Не се мисля за бог .. а просто за леко по образован и културтен и с доста по голям сексуален живот от твоя , ако питаш защо така мисля ..
щи кажа че по принцип който псува и се надахва на живо е комплексар ..
а не искаш да знаеш какво мисля за тия който се надъхват в нета..
тайче ако обичаш спри да ме дразниш с твойте децки безсмислени постове в стремеж да се направиш на голямата работа защото повече приличаш на 14 годишно пръснато от секс от някой батковци емо хлапе.. и т.н.
Първоначално написано от Baby_bouce
+1![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Хей , приятел ! Карай го по спокойно а ? Кой те псува и какъв ти е проблема , по дяволите ?! Не аз те обидих първа нали ? Относно това за комплексите съдейки по твоя пост от тебе по-голям комплексар няма !!! И да го ...... това за батковците може да си го зъдържиш за себе си ! иии хахахахх НЕ СЪМ ЕМО !!! Айде стига си спамил , не ти ли е време да спиш ?Първоначално написано от SMoKe_BoY
Първоначално написано от palas
Да и аз, много гадно беше, чувствах се гадно но поотмина. Иначе и аз ходих на доктор.
hЯppy?
Сладуриииииии![]()
Усещам ги как стават новата форумна двойка.![]()
ehhh ,tuka pak za kvo stava vapros?poqsnqvaite ne6tata v tea temi be hora...
![]()
Руса кукличка
Хех и аз това исках , но все още има селяни-трактористи кото SMoKe_BoY който много разбират !Първоначално написано от angelcheeee_93
oki izvinqvam se 4e sym sre6il i ne vijdam kyv e problema vse pak sega zapo4vam da vlizam po tezi forumi dosega ne sa me interesuvali.
Добре де реално погледнато наистина малко пресилено се изказваш - момчето е новак, сбъркал е случва се не разбира от тия неща - прояви малко разбиране. SMoKe_BoY е прав в повечето неща, които се опитва да ти каже (повечето щото не ги четох сичкитеПървоначално написано от Baby_bouce
![]()
)
Ало кво става тука бе ..Първоначално написано от Baby_bouce
Момчето си е право.. ти правила не си ли чела ? Нали затова е коментар , че да прочетеш и тогава да кажеш дали ти харесва ..
Оплквай се от когото си поискаш ама ПО ДЯВОЛИТЕ пиши на Кирилица .. Все пак сме българи И има правила.
![]()
![]()
![]()
хах на никой не съм тръгнала да се оплаквам , а относно кирилицата можеше да си направиш труда да прочетеш някой от предните ми постове ––>Първоначално написано от Baby_bouce
Еми има килиризатор..И спри да обиждаш ..
Както виждаш вече ползвам кирилизатора и теб с какво по специално те обидих ?!