.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Не се виждаме, а му се кефа

Ми как да започна...начи имаше едно момче, аз дълго го харесвах, ама завършихме даскало и от тогава не се виждаме често.Мноог ме е яд, че докато бяхме в даскало си мълчах.Сега се срещаме навън, макар и супер рядко.Има ли нещо което мога да го питам или да му кажа без да изглежда се едно го харесвам ?

Ммм... Вие познавате ли се ? Ако не се познавате намери начин - ако познаваш някой негов приятел искай му скайп например. Опознайте се и ако той те харесва му сподели че и ти го харесваш и всичко ще се нареди. А ако си от по-нахаканите/смелите спокойно можеш да го заговориш. Просто не бъди стеснителна успех

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Хах, смятах да ти кажа точно нещо, което да покаже, че го харесваш. Когато го срещнеш следващия път, поздрави го, завържи лафче, кажи му, че много те кефи и го покани да излезете някой път. От опит глава не боли.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не оставяй всички на момчетата, щото в повечето случаи нищо не става.
    Покани го да излезете бе
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Велико Търново
    ako ne se poznavate izlizaite na kafe taka v grupi4ka ili na razhodka za da se opoznaete,sled tova ima na4in da si dopadnete i da ste zaedno uspeh
    Руса кукличка

кажи му нещо уж не много сериозно от рода на .. "ее обади се някой път за кафе" или "ехееее от кога не сме се виждали айде утре ако искаш за по кафенце" ! невярвам че ще ти откаже ,а пък ако има симпатий определено ще е възползва от случая
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Опитай едва ли ще откаже, не мисли какво би станало ако откаже а какво ще стане ако приеме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си