- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещото,което винаги ще помня...
Разкажете някакво преживяване, което винаги ще помните, което Ви е "преобърнало" за секунди.
P.С Може да не е свързано с любов. Всякакви емоции -лоши/добри.
♥ ♥ ♥
Една жена се блъсна на 2 метра пред мен...Ако не бяхме се зачели в една обява с един приятел, сега сигурно нямаше да ме има ...![]()
Аз никога не бих забравила деня , в които напуснах родината. Деня, в които всичко мило остана зад гърба ми.
Никога не бих забравила първото гадже, първата целувка, и ест първият ми път.
Никога не бих забравила скандалите между наще и в деня, в които баща ми беше решил да ни напуска. Много плаках. За щастие нешатата се оправиха.
Имам много хубави и съответно лоши моменти. Но май точно тези ми са останали в главата. Сигурна съм, че за напред ще има много както хубави, така и лоши изживявания просто чакам да ги изживея![]()
♥ ♥ ♥
Никога няма да забравя смъртта на 3-ма от най-добрите си приятели.
И никога няма да забравя болката от загубата на нещо (прекалено е лично).
Никога няма да забравя миналата вечер! В супер труден период съм... адско отчуждение и апатия изпитвам към всичко и всички. Поговорих си с най - добрият ми приятел надълго по темата снощи, на купона, който организирах и после се върнахме при останалите. Малко след това той ме прегърна и ми каза: Никога не забраваяй, че не си сама на тоя свят! Има хора, които те обичат и винаги ще те подкрепят, не ги отблъсквай! Знам, че на повечето ще им се стори прекалено сантиментално, но за сегашното ми положение беше нещо, което значи прекалено много за мен.
Никога няма да забравя един човек, който ми показа с действията си колко гаден и лицемерен е светът.
Никога няма да забравя унижението, на което собственият ми брат ме подложи!
Никога няма да забравя детството си... годините, в които смятах, че имам идеалното семейство и всичко беше "розово"...
nikoga nqma da zabravq kak ne se bqh vijdala s priqtelq mi samo edin den i kak tukmo si misleh za nego i toi zvunna(pochti nikoga ne sme govorili po telefona),za da mi kaje 4e mu lipsvam mn....
nqma da zabravq kak bashta mi me e unijil tolkova mn puti pred tolkova mn hora
nqma da zabravq kak nai skupiq chovek za men plaka pred vhoda mi....sam,bez da me tursi,prosto me izprati i sled kato se ka4ih ostana tam...
nikoga nqma da zabravq kak durjeshe liceto mi i mi povtarqshe che nikoga,nikoga nqma da spre da me obicha,i naistina go vqrvam kolkoto i naludnichavo d azvuchi
em tova e... ;]
за малко да се разплача!!Първоначално написано от babity
лигла![]()
когато едно момче освен че ми преобърна главата ме преобърна надолу вдигна ме преди тва деии така ме носи цяло междучасие
![]()
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Лесно ти е да го кажеш...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
бяхме се почекнали на върха на една череша много одавна с братми, и той изведнъж падна, но покъсмет се залепи за долния клон. Беше доста високичко някъде 4 етаж.Първоначално написано от Vikitooo
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Nikoga nqma da zabravq kogato bqh na koncert na liubimata mi grupa , I kak kreshtqh i placheh ot radost kato gi vidqh na 2 metra ot mene ...![]()
ChuDq se na Kade ....?
Nikoga nqma da zabravq edno momche! Toi ne mi e bil gadje,no mi beshe nai-dobur priqtel!Istoriqta e tujnichka nqkoi put shte vi q razkaja!![]()
Няма да забравя първата си целувка.
Няма да забравя първото момиче което обичах.
Няма да забравя момичето което обичам в момента.
Няма да забравя ,когато се обърнах с колата си.
Няма да забравя първото си пътуване извън родината.
(е всичко си има изкючения.. може да се фрасна утре някъде и оп .... амнезия)
Няма да забравя толкова много неща ,но няма да ги пиша тука че поста едва ли ще се прочете и от най-спокойните![]()
Не е важно че говорят зад гърба ти ... важно е когато се обърнеш всички да мълчат
Никога няма да забравя дядо ми (бащата на тате)
Никога няма да забравя, когато тате започна отново да пие, и треперех непрекъснато, защото това еднва не го е убило на два пъти .
Никога няма да забравя момчето , с което съм сега-първият с когото съм била, първият,когото обичам
Никога няма да забравя котката, с която израстнах, и и ядях от попарата, и спеше при мене - Мица
Никога няма да забравя , как лекарката ми за астмата ми заяви, че няма повече да ям шоколад и домати ...Слава богу, беше за 4 години само![]()
Никога няма да забравя колко бях щастлива, когато мама се прибра от кипър (първата година).
Никога няма да забравя хубавите лета, които прекарвах с баща ми
Никога няма да забравя тази коледа - първата, която празнувахме тримата заедно- аз ,мама и тате.
Никога няма да забравя, как дядо ми ми махна , преди да го откарат в болницатаТогава го видях за последен път
И още много неща има, но не се сещам сега...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Винаги ще помня когато излязох извън родината и какви бяха хората там: много много по-дружелюбни, мили и отзивчиви. Като се върнах много се промених и гледах с други очи на света. Другото, което никога няма да забравя е как много много харесвах едно момче, а то не ме харесваше. Кагато след 6 месеца отново си проговорихме, след едно трайно скарване, той се държеше много мило и имах чувството, че изпитва нещо към мен, колкото и налудничево да звучи. Как нещата се обръщат на обратно... Това момче винаги ще го помня и винаги като го видя нещо във мен ще трепка, но никога няма сърцето ми да бие толкова яростно за него както преди.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Никога няма да забравя когато видях майка ми за пръв път от 7 години.
Никога няма да забравя колко мн плаках за сестра ми когата замина да работи в Приморско.
Никога няма да забравя любимите ми животинки.
Никога няма да забравя класа си и прекрасните ни моменти заедно.(особено когато ме хванаха и издрусаха с главата на долу)
Никога няма да забравя детските си години и спомените ми от тях.
;]
Не мисля, че даден човек е лигльо, когато обръща внимание на малките неща! И знаеш ли, и аз няма да забравя много детски спомени, първата целувка "на шише" как се събирах в пети клас с приятели за да играем на "истината, лъжата или риск", няма да забравя и, когато един приятел открадна вс пари на баба си за да си купим сокове "куинс" и всички останали щуротии.. Няма да забравя изпитите след 7ми клас, когато казвах"Господи, искам само една тройчица, нищо друго", няма да забравя и стария клас, и новия клас, няма да забравя как осъзнах, че дядо е мъртъв (осъзнах, а не разбрах) чак, когато видях баба да плаче над него. Няма да забравя много болка и много радост и не мисля, че заради това съм лигла.Първоначално написано от babity
Първоначално написано от babity
Има още мн0ог0о неща, който няма да забравя, но ако тр1гна да ги изреждам просто ще трябва да си пиша до довечера..
Няма да забравя истинската си любов...
Не бих могла да забравя баба (майката на мама) и дядо (бащата на тате)
Няма да забрав колко ми беше хубаво, докато бях малка и бяхме цялото семейство заедно =). Беше наистина красиво.
Винаги ще си спомням 18-тия си рожден ден! Тогава за първи път се чувствах като принцеса! Никога няма да забравя и бала си! Беше приказка!
Не бих могла да забравя един човек, който ме научи на много работи от живота.
Няма да забравя едно малко човече, с което не сме се виждали 4 години, но поддържаме връзка по телефона =)
Няма да забравя как маминка беше много зле и аз сама трябваше да се грижа за всичко, а тогава бях едва 13-14 годишна!
Няма да забравя и това, което тя направи и прави все още за мен!!
Не бих могла да забравя уроците, на които ме научи живота за тези 19 години.
Няма да забравя как един човек, на когото имах доверие се подигра по най-отсратителния начин с мен!
и.. много други неща, които са ми в главата и ме карат само да се усмихвам =) Без тъга, без съжаление, без злоба... just smile =)
Няма да забравя светкавицата която падна на 5-6 метра пред мене и ме заслепи с бяла светлина,как паднах от дърво и на долния клон имаше счупено разклонение и ако бях с 1-2 сантиметра по встрани щеше да ме промуши ( за щастие се отървах само с голяма драскотина),аборигентксата си няма да забравя,времето когато тренирах Parkour,кастинга ми в Music Idol 2...И още мноого други
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Никога няма да забравя колко плаках, когато брат ми отиде да учи в др град и аз го изпратих на вратата![]()
Няма да забравя първата си любов(несподелена) и ужасното му отношение. Никога няма да забравя болката.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Никога няма да забравя дядо (видях го точно когато умираше но не осъзнах това).
Никога няма да забравя старото си куче,с което изживях едни от най-важните си моменти.
Никога няма да забравя едно момче..
И сигурно през живота си за напред юе имам още много незабравими мигове..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Никога няма да забравя как се полях с един чай и колко мн ме болеше(от които имам още белег)няма да забравя и как паднах от колата на един завойи на първия ми учебен ден куцах
![]()
няма да забравя първата си любов (несподелена) ... :] няма да забравя и как бягах веднъш от къщи за да ида на нощна дискотека и никой не ме разбра беше преди 6 месеца но вече вместо прозореца излизам и влизам от вратата(оказа се че имам пекани родители)
и това са общо взето нещата които няма да забравя
Няма да забравя как отрязаха 3 пръста на най-добрия ми приятел, и аз не можех с нищо да му помогна...
I have the darkest soul of all human on the Earth...