- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля...помагайте... :(
Zdraveite...Iskam da vi razkaja neshto,koeto me pritesnqva i nemoga da zaspq .. Imam si priqtel ot godina i neshto,noooo se razdelqhme nqkolko pyti...i az sam vinovna....neznam kakvo iskam ..i dali naistina obicham priqtelq si ili prosto adski mn sym sviknala s nego..i mnogo go uvajavam...imashe period v koito daje ne iskah da izlizame...beshe mi ezrazlichen...adski dobyr e i tova ne plashi..i..slojnoto.luda bqh po edno super qko momche minalata godina ..koeto vs kazvat bilo mn tochno....zimata imahme vzimane davane 2 vecheri i tolkova...ne iskal da byda s mene zashto raboti krai sofiq i koga shteli da se vijdame ... i tolkova .Adski nnogo me beshe naranil,praveshe se ,che v diskotekataoie me poznava...dokato ne mu kaja pyrva zdr...ne me be vijdalll...I segaaa idva i mi se natiska....ama beshe pil malko...i kazvat bilzamejliv...racete mu mn shavaha i az se iznervih i mu kazah...i toi stana i se qdosa i tva beshe ....stana mn stranen...samnqva me che ima chuvstva,no zashto togava se qdosa..moje bi zashtoto ne e svikal da mu otkazvat... Edna pr iskashe da spi s nego a toi ne iskal....a s men iska... chudq se kakvo da pravq....blagodarq....koito iska neka pishe.... a vie kvo mislite ?
JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!