.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Цикъл и море?!

Здрасти! Сигурно има мн такива теми но предварително ви се извинявам !

Та моят въпрос е - Ще заминавам на море 13 юли а на искам тогава да съм в цикъл и ви питам :
    миналия месец ми дойде на 10 юни до 14-15 ( на 15 беше мн мътничко)

сега този месец по мойте изсчисления ще ми дойде на 7???

някой може ли да ми каже на кой приблизително ще ми дойде? Мн ме е страх да не ми дойде на 10-12........ че на морето ще съм само за 7 дена а то достатъчно да не влезна в морето 7 дена
    Мерси!!!

Град
    в съня на елфите
    ем никой не може да ти каже по-точно от теб самата,ти си знаеш цикъла най-добре. обаче най-вероятно ще се застъли лекичко с морето. не виждам какъв проблем е това-слагаш тампон и можеш и да влизаш в морето и да правиш каквото си искаш. и аз сега така ходя на море-с тампон.

po moite izchisleniq trqbva da ti doide okolo deseti nqkude ili po rano ili po kusno nz ponqkoga cukula zakusnqva ili podrabqva i nishto ne moje da se napravi m/y drugoto i na men trqbva da mi doide za moreto ... mn shibana rabota ama kvo da se pravi
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tvoite izchislenia biha bili nai-tochni, nezavisimo kakvo shte ti kajat syforumcite. Pyk i nikoi ne moje da znae koga shte ti doide tochno. No ako ti doide na moreto, ne se pritesnqvai i ne se shashkai, vzemi si sloji tampon i perkai. Ako do sega ne si nosila tampon probvai da slojish ei sega vednaga. Shte vidish, che nito e trudno, daje e po-udobno.

дано д ами дойде на 7 че ще съм с гаджетооо

Град
    в съня на елфите
    ами пробвай с канела,някъде бях чула как с канела се предизвиква или спира цикъл. можеш да поровиш в нета. въпреки,че изобщо не е полезно такова нещо,ама виждам,че много държиш. иначе аз не бих тръгвала срещу женската природа,ако не е много наложително.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Ами какво ще правите ако сте в цикъл на море?
    Щото при мен май така ще се получи..
    What you give is what you get!

Голям фен
    ами за тампони нали си чувала? И да ти дойде няма проблем слагаш тампон и готово!

Град
    Велико Търново
    zavisi ot organizma ti
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    ами за тампони нали си чувала? И да ти дойде няма проблем слагаш тампон и готово!
    ми може да не и е удобно с тампон бе??

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Цитирай Първоначално написано от RaI4etO
    ми може да не и е удобно с тампон бе??
    Za da ne i e udobno, znachi ne e probvala. Pyk i kakav drug nachin i reshenie mojem nie da izmislim.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ох с тия тампони генеколог ми е казвал,че преди да родиш не трябва да се слага,ама кой слуша като е единствения вариант.Незнам и аз не се сещам за друг вариант освен хапчета за да ти закъснее,което въобще не е полезно така,че този вариант май е единствен.

Град
    СОФИЯ
    Ох,от тампон не се умира....и не виждам какво неудобство може да изпита човек от нещо,което не се усеща......

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Използвай тампон.

А защо просто не отложите морето с няколко дена за да си спокойна Ние с компанията така направихме Трябваше на 15 юли да заминем,но ще отидем на 18 юли

Хапчета или тампон. Избирай...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Оф такива теми сигурно има милиони вече и не мога да разбера защо питаш-то е логично, че има само 3 начина-чрез хапче за закъсняване на цикъла, чрез тампони или чрез говорене с родителите по-късно да идете на море!Избирай!Най-доброят вариант според мен е чрез говорене с родителите/няма нищо срамно/, защото с тампоните рискуваш някоя болест, а с хапчетата рискуваш пълното объркване на цикъла си!

А случайно да знаете някакъв трик без хапчета за забавяне на цикъла с поне 10-12 дни Трябва да ми дойде в началото на юли, а аз заминавам в края...следователно ще ми доде докато съм на море

Супер фен Аватара на miShle
    Всяка година,всяко лято,все едни и същи теми ... Тая търсачка за нищо я намате. Знечиии отиваш в аптеката и си купувах хапченца... не ги помня как се казваха вече .. ама ти обясни и те ще те разберат .. Пият се по два пъти на ден вечер и сутрен и много важно е,че не трябва да ядеш никакво сладко,най-вече шоколад докато ги вземаш и така ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Град
    Slivnica
    Ми незнам.. Но и на мен преди трябваше да ми идва преди морето и пиех витамин С и ми закъсня.. Но не знам на теб как ти действа защото е възможно да ти дойде и от него...
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от miminkaa
    Ми незнам.. Но и на мен преди трябваше да ми идва преди морето и пиех витамин С и ми закъсня.. Но не знам на теб как ти действа защото е възможно да ти дойде и от него...
    Въобразяваш си ... Просто ти е закъсняло,но не е от витамин С ... Тфа си е просто витамин о боже .... Разбивате ме в тоя форум
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мда.. този витамин има и такова действие.. Намалява кръвотечението, може и да забави цикъла. Изпитано е. Не съм чела информация, която да потвърждава това, но може и да има такава, ако се поразтърси човек.. Та..можеш да пиеш вит c , ако ти дойде, да не е толкова силно..
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

http://www.segabg.com/online/article...nid=7&id=00002 - погледни тук . Ако не ти хареса това просто влез в www.google.bg и напиши забавяне на цикъла там ще ти излязат много неща , необходимо е просто малко да разгледаш .
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ше ти кажа една "бабините рецепти"..то се прави повече, за да провериш дали си бременна, следователно можеш да си предизвикаш цикъла ако не си бременна.Поне аз съм го правила така...бях сигурна, че не съм бременна, но си го направих, защото много ми закъсняваше и ми дойде на другия ден.Та..работата е такава.Вземаш обелки от 3-4 средни глави лук и ги вариш във водичка.Ще се получи една червеникава отвара.Ако не се лъжа се пиеше топла, но не гореща.Ако можеш изпий 2 чаени чаши, но се съмнявам че ще успееш, защото е много гадно на вкус.Аз едвам изпих една чаша..щях да повърна наистина.Иии предполагам, че ако не си бременна на другия максимум по-другия ден ще ти дойде.Поне на мен ми дойде на другия.
    Това го гледах в един друг форум и ми прилича на голяма простотия без ефект , но все пак може да опиташ , нищо не губиш !
    Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Някъде около 7-10 юли трябва да ти дойде! Но на море така ... малко гадно вземи си някакви хапчета дето го забавят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си