- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цикъл и море?!
Здрасти! Сигурно има мн такива теми но предварително ви се извинявам !
Та моят въпрос е - Ще заминавам на море 13 юли а на искам тогава да съм в цикъл и ви питам :
миналия месец ми дойде на 10 юни до 14-15 ( на 15 беше мн мътничко)
сега този месец по мойте изсчисления ще ми дойде на 7???
някой може ли да ми каже на кой приблизително ще ми дойде? Мн ме е страх да не ми дойде на 10-12........ че на морето ще съм само за 7 дена а то достатъчно да не влезна в морето 7 дена![]()
![]()
Мерси!!!
ем никой не може да ти каже по-точно от теб самата,ти си знаеш цикъла най-добре. обаче най-вероятно ще се застъли лекичко с морето. не виждам какъв проблем е това-слагаш тампон и можеш и да влизаш в морето и да правиш каквото си искаш. и аз сега така ходя на море-с тампон.![]()
po moite izchisleniq trqbva da ti doide okolo deseti nqkude ili po rano ili po kusno nz ponqkoga cukula zakusnqva ili podrabqva i nishto ne moje da se napravim/y drugoto i na men trqbva da mi doide za moreto ... mn shibana rabota ama kvo da se pravi
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Tvoite izchislenia biha bili nai-tochni, nezavisimo kakvo shte ti kajat syforumcite. Pyk i nikoi ne moje da znae koga shte ti doide tochno. No ako ti doide na moreto, ne se pritesnqvai i ne se shashkai, vzemi si sloji tampon i perkai. Ako do sega ne si nosila tampon probvai da slojish ei sega vednaga. Shte vidish, che nito e trudno, daje e po-udobno.
дано д ами дойде на 7 че ще съм с гаджетооо
ами пробвай с канела,някъде бях чула как с канела се предизвиква или спира цикъл. можеш да поровиш в нета. въпреки,че изобщо не е полезно такова нещо,ама виждам,че много държиш. иначе аз не бих тръгвала срещу женската природа,ако не е много наложително.![]()
Ами какво ще правите ако сте в цикъл на море?![]()
Щото при мен май така ще се получи..
What you give is what you get!
ами за тампони нали си чувала? И да ти дойде няма проблем слагаш тампон и готово!
zavisi ot organizma ti
Руса кукличка
ми може да не и е удобно с тампон бе??Първоначално написано от RaI4etO
Za da ne i e udobno, znachi ne e probvala. Pyk i kakav drug nachin i reshenie mojem nie da izmislim.Първоначално написано от ~egoistiC
Ох с тия тампони генеколог ми е казвал,че преди да родиш не трябва да се слага,ама кой слуша като е единствения вариант.Незнам и аз не се сещам за друг вариант освен хапчета за да ти закъснее,което въобще не е полезно така,че този вариант май е единствен.![]()
Ох,от тампон не се умира....и не виждам какво неудобство може да изпита човек от нещо,което не се усеща......
А защо просто не отложите морето с няколко дена за да си спокойнаНие с компанията така направихме
Трябваше на 15 юли да заминем,но ще отидем на 18 юли
![]()
Хапчета или тампон. Избирай...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Оф такива теми сигурно има милиони вече и не мога да разбера защо питаш-то е логично, че има само 3 начина-чрез хапче за закъсняване на цикъла, чрез тампони или чрез говорене с родителите по-късно да идете на море!Избирай!Най-доброят вариант според мен е чрез говорене с родителите/няма нищо срамно/, защото с тампоните рискуваш някоя болест, а с хапчетата рискуваш пълното объркване на цикъла си!
А случайно да знаете някакъв трик без хапчета за забавяне на цикъла с поне 10-12 дниТрябва да ми дойде в началото на юли, а аз заминавам в края...следователно ще ми доде докато съм на море
![]()
Всяка година,всяко лято,все едни и същи теми ... Тая търсачка за нищо я намате. Знечиии отиваш в аптеката и си купувах хапченца... не ги помня как се казваха вече .. ама ти обясни и те ще те разберат .. Пият се по два пъти на ден вечер и сутрен и много важно е,че не трябва да ядеш никакво сладко,най-вече шоколад докато ги вземаш и така ..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Ми незнам.. Но и на мен преди трябваше да ми идва преди морето и пиех витамин С и ми закъсня.. Но не знам на теб как ти действа защото е възможно да ти дойде и от него...![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Въобразяваш си ...Първоначално написано от miminkaa
![]()
![]()
Просто ти е закъсняло,но не е от витамин С ... Тфа си е просто витамин о боже ....
![]()
Разбивате ме в тоя форум
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Мда.. този витамин има и такова действие.. Намалява кръвотечението, може и да забави цикъла. Изпитано е. Не съм чела информация, която да потвърждава това, но може и да има такава, ако се поразтърси човек.. Та..можеш да пиеш вит c , ако ти дойде, да не е толкова силно..
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
http://www.segabg.com/online/article...nid=7&id=00002 - погледни тук . Ако не ти хареса това просто влез в www.google.bg и напиши забавяне на цикъла там ще ти излязат много неща , необходимо е просто малко да разгледаш .![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това го гледах в един друг форум и ми прилича на голяма простотия без ефект , но все пак може да опиташ , нищо не губиш !ше ти кажа една "бабините рецепти"..то се прави повече, за да провериш дали си бременна, следователно можеш да си предизвикаш цикъла ако не си бременна.Поне аз съм го правила така...бях сигурна, че не съм бременна, но си го направих, защото много ми закъсняваше и ми дойде на другия ден.Та..работата е такава.Вземаш обелки от 3-4 средни глави лук и ги вариш във водичка.Ще се получи една червеникава отвара.Ако не се лъжа се пиеше топла, но не гореща.Ако можеш изпий 2 чаени чаши, но се съмнявам че ще успееш, защото е много гадно на вкус.Аз едвам изпих една чаша..щях да повърна наистина.Иии предполагам, че ако не си бременна на другия максимум по-другия ден ще ти дойде.Поне на мен ми дойде на другия.
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Някъде около 7-10 юли трябва да ти дойде! Но на море така ... малко гадновземи си някакви хапчета дето го забавят