- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цикъл и море?!
Ходи с тампон.
Хващаш майка си и й обясняваш как стоят нещата. После отивате на гинеколог, за да ти изпише подходящи противозачатъчни.
Аз всяка година правя така и нямам никакви проблеми. От един блистер нищо няма да ти стане, така че не се шашкай, че ще ти се обърка цикъла.
Пък и нали ще си с гаджетоПротивозачатъчните ще са ви от полза
![]()
i az taka piq vitamin C,deistvaПървоначално написано от miminkaa
![]()
В такива ситоации се тъпча с витамин c
Спокойно,има тампони за тази работа.И аз бях така като ходих на море,но с тампон е 6+![]()
tva za kanelata i az sam o 4uvala no znam 4e predi neq trqbva da izoie6 3 aspirina i do 4as trqbva da ti doide az sam go probvala i povqrvai naistina mi e idvalo no izob6to ne e polezno tova moje golqma belq da si napravi6 i mnogo ama mnogo boli stomah pone men me bolq parviq den![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Твой проблем.Първоначално написано от rakiQ
Момичето дава съвет.
Аман от селяндури.
Дай сега момичето да измисли някакъв свръхнов вълшебен и магически метод, за да й е на rakiQ кеф.
Иначе, по темата, гадно е, ама се преживява. Слагаш тампон, който сменяш често и при всяко излизане от водата, пиеш много течности, не ядеш сол и ако имаш болки- нурофен или нещо такова.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
ако си девствена по добре не си слагаи тампон![]()
иначе какво ще ти стане ако не влизаш във водата 3 4 дена
![]()
Не е хубаво да си играете с хормоните и здравето си. Тия неща не са безвредни. Хапчета, глупости. Не е проблем ако си девствена да ползваш тампони, знам от опит. Иначе коментари като 'какво ще ти стане ако не влизаш 5 дена' не са много удачни, щото нали затова отиваш на почивка, ебати.
О б и ч а м.
disappointed. aggrieved.
Hope.
U don`t know me, so please shut the fuck up and fuck off.
Първоначално написано от thfenka13
e какво като е девствена...?
има тампони специално за такива случай,които са съвсем миниатюрни,тка че дори и да не е `отворена xD` с тампоните няма проблем.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
До колкото знам от студената вода може да се пресече така да се каже.. т.е. ако не ти е дошло и ако стоиш повече време във водата може да се забави.. но не съм сигурна..![]()
аз влизахПървоначално написано от tItEufFf
нищо не стана
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
мацки а която е девствена може ли пак да ползва тампон на морето , за6тото случая с мене е така .. а маика ми едва ли 6те се склони на хапчета![]()
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
^ Да, можеш да ползваш тампон, като си девствена. Ти не си болна от чума, ебати...
може естествено,нали тфа е целта...да се чувстваш пълноценна докато си на море xDПървоначално написано от tItEufFf
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Щом се тревожи дали майка й ще й позволи, значи не е на повече от 13-14. Защо още от малка да взема такива хапчета? Много по-лесно е да си пъхне един тампон, поне няма да си разбъзиква организма. Друг е въпросът дали майка й е съгласна за тампон, още по-малко за хапчета... Най-вероятно ще я накара да си сложи една превръзка и да стои по къси панталонки на плажа.
и аз така ще ходя след 15 някъде при една фр и към 18-ти ми се падаше да ми дойде, а аз не искам тогава да се занимавам с такива неща и си мислех колко щеше да е хубаво да ми дойде по-рано и нз аз ли го предизвиках с мисъл![]()
![]()
обаче ми дойде на 8-ми и мн се радвам
![]()
иначе аз не виждам нищо лошо в тампоните... има и mini и няма никакъв проблем пък и няма да седиш в морето 8 часа![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Е, тампона окей...ама във водата...имам неприятен спомен какво и се случи на братовчедка ми като влезе в морето..![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
ас имах впредвид 4е на 0опаковката пише 4е не се препоръ4ват за девствени момичета и за това реших да попитам.. ( а каква случка е станала)
Pamela (H) Nedi (H) Monika (H) Niq (H)
^ ами тя цял ден стоя на слънце, но накрая не издържа и влезна във водата, при което тампона пропусна и започна да тече червена вода...![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
Аз съм била много пъти във водата с тампон и проблеми не съм имала. Ти нали се сещаш, че и с превръзка можеш да се изцапаш, ако ти е силно и се напълни (или там както трябва да се нарече това, което се случва). А цял ден да седиш с един тампон си е доста.Първоначално написано от addicted2y0u
Ако обичате спрете да нарушавате правила на форума - пишете на кирилица и не препоръчвайте лекарства !
addicted2y0u, и ти стой цял ден с превръзка без да я сменяш и гледай няма ли да пропусне.
С тампон цял ден...!?Братовчедката ти как така използва тампони, като не се е ограмотила малко? Тампон се сменя на около 2 часа, ако остане повече има голям риск от инфекция. Егати нехигиеничната работа!
![]()
Eдна позната е влязла във водата с превръзка,защото за 3ти път ходила на море и не искала да изпусне шанса да влезе във водата.
Мисля,че се сещате какво е станало след като се е намокрила до кръста...
![]()