.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от miShle
    Цитирай Първоначално написано от miminkaa
    Ми незнам.. Но и на мен преди трябваше да ми идва преди морето и пиех витамин С и ми закъсня.. Но не знам на теб как ти действа защото е възможно да ти дойде и от него...
    Въобразяваш си ... Просто ти е закъсняло,но не е от витамин С ... Тфа си е просто витамин о боже .... Разбивате ме в тоя форум
    Витамин C наистина го измества. Хващаш една колонка от блистера и изпиваш на екс. От един път нищо няма да ти стане, то е витамин. Аз лично не съм пробвала, но всички казват че действа.

Аз пак ще попитам: Това с витамин С-то някаква нова мода ли е?

Не, не е, но просто когато си на състезание по плуване или танци или нещо подобно няма да ти е особено комфортно. Имах предвид че не ми се е налагало да прибягвам до крайни мерки като това.

Една приятелка е плувкиня и си слага тампон, когато има състезание. Не се е оплаквала. Пък и то колко е... отива, прави едно бързо плуване, наааай-много за минута, после излиза и чака да види дали ще се класира. Не е като да кажеш, че все се цамбурка във водата.

Мега фен Аватара на ameli
    аз пък да се изфукам морето се вижда от нас и мога да си ходя когато ми скимне. а за цикъла по време на ваканция...преди мене добре ти казаха да ползваш тампон

бтв имам чуството че и аз го рпедизвиквам с мисъл

имам подобен проблем и ще бъда със тампон

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Един въпрос - ако искам да ми свърши по-бързо,смисъл около 3-4 дена да тече само,ако пия витамина Ц след като ми започне,дали ще има ефект?

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    addicted2y0u, и ти стой цял ден с превръзка без да я сменяш и гледай няма ли да пропусне.
    С тампон цял ден...!? Братовчедката ти как така използва тампони, като не се е ограмотила малко? Тампон се сменя на около 2 часа, ако остане повече има голям риск от инфекция. Егати нехигиеничната работа!
    Защо давате квалификации на хората, като самите вие не се виждате
    Не знам кой ти го е казал това, че тампона се сменя на 2 часа.. дори на упътванията пише от 3 до 6 часа А и друг е въпроса, че ако течението е по-слабо след 2 часа тампона, ще е като нов все още (силно казано но..)

леле някои момичета ме изумяват! най-малкото прочетете листчето което идва в кутийката с тампоните или поне не говорете глупости и не давайте глупави съвети. тампонът не се носи по цял ден, сменя се на 3-4-5 часа макс като не чувстваш нищо докато си с него, ако е поставен правилно (пише как да се постави на гореспоменатата листовка). ако цикълът ти застъпва с 2 дни морето ще преживееш два дни да седиш на плажа с превръзка и къси панталонки ако ти е толкова некомфортно и страшно да си сложиш тампон. ако се престрашиш гледай да си го сменяш често, за да не се получи някоя инфекция. това с протичането от тампон според мен е пресилено, разбирам да ти изцапа гащите малко, но чак водата около теб да стане червена, преувеличено е, при това много! а глупостите с някакви лекарства - противозачатъчни или витамин ц въобще не ги чети. не винаги се получава с витамин ц, а и не е нужно да пиеш ненужни лекарства защото искаш цикъла ти да е 3 дни вместо 5. и по-полека с глупавите съвети!

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Няма нщо срамно да се къпеш тогава..все пак не всички момичета живеем до морето
    Като ида на море най малко ме интересува какво ще мислят другите..и се къпя
    ...

МММ даа и аз ходих на Тасос преди 5 дена и се жертвах за да влизам във водата си слагах тампон ... ии пробвай с тампон когато ти дойде и можеш спокойно да си влизаш в басейни аквапаркове море

да ви питам:
    ами какво ще стане ако отидеш на море и не използваш тампони или противозачатачни
    ddd

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Момичета, били ли сте с тампон в басейн? Трябва да отидем тази седмица, защото една приятелка заминава на 4ти и няма да се виждаме близо 2-3 години, и басейните са ни общи интереси, просто няма как да пропуснем. По принцип стоя с нормални превръзки 6 дни, а на 7мия съм с ежедневни, за всеки случай. Ще ходим петък или събота, за всеки случай ще си сложа черния бански, и май ще се наложи да съм с тампон (за първи път) и малко ми е притеснено.. Много се надявам до тогава да ми свърши, защото във водата се качвам по рамена/гърбове на различни хора и все пак мисля и за тях, да не взема да ги изцапам.. Та, какъв е шансът тампона да ми пропусне, защото нали като се намокри от водата се уголемява и след това продължава ли да попива кръвта,която изтича от мен, или де да знам, има ли начин тя да не се задържи в/у него .. Глупав въпрос, но все пак
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Майка ми е използвала тампон като е била някъде на 16 години. Тя каза, че когато го е използвала за първи път е било добре, но следващия и цикъл е бил много силен. Това значи, че тампона ти забавя за известно време цикала. Не ти го препоръчвам. Ако искаш да си навредиш на организма. Може да го използваш, но само за един ден, а за останалите гледай много да не го използваш.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Къпете се нормално вместо да сии правите удоволствие мислите за другите
    ...

Град
    София
    Аз ходя всеки един ден от седмицата на басейн да плувам по 2 часа, включително и по време на цикъла. Слагай тампон преди това, няма да имаш никакъв, ама никакъв проблем А ако си на басейн го сменяй на около 3 часа
    Smile!?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Темата е стара.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си