- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цикъл и море?!
Момичета, били ли сте с тампон в басейн? Трябва да отидем тази седмица, защото една приятелка заминава на 4ти и няма да се виждаме близо 2-3 години, и басейните са ни общи интереси, просто няма как да пропуснем. По принцип стоя с нормални превръзки 6 дни, а на 7мия съм с ежедневни, за всеки случай. Ще ходим петък или събота, за всеки случай ще си сложа черния бански, и май ще се наложи да съм с тампон (за първи път) и малко ми е притеснено.. Много се надявам до тогава да ми свърши, защото във водата се качвам по рамена/гърбове на различни хора и все пак мисля и за тях, да не взема да ги изцапам.. Та, какъв е шансът тампона да ми пропусне, защото нали като се намокри от водата се уголемява и след това продължава ли да попива кръвта,която изтича от мен, или де да знам, има ли начин тя да не се задържи в/у него .. Глупав въпрос, но все пак![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."