- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я зареже
как да му покажа че съм по-добра от тази с която ходи и че трябва да я зареже и да тръгне с мен??? питах др. тийн но той ми отговори че няма как![]()
![]()
![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
хммм ами не му казвай ами му го покажинякарай го да осъзнае ,че ти струваш по - вече от нея !
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Ами човекът си е решил да бъде с нея, но все пак ако наистина го харесваш просто му го покажи по някакъв начин. Направи нещо за него, което ще го накара да ти обърне внимание. Какво точно не мога да ти кажа, ти сама си прецени. Не мислиш ли все пак, че за да е с нея значи той има чувства към нея, но все пак щом искаш да си с него направи каквото е възможно, за да сте заедно. Успех \/
Откъде знаеш,че в неговите очи ти си по-дбрата.Хората се обичат,остави ги защо им пречиш?!
Направи му свирка...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма как.Те се обичат и уважават достатъчно.Защо искаш да ги разделиш?
Такава ли ти е ценатаПървоначално написано от Sixxkiller
за 1 свирка би зарязал човек,когото обичаш
поне искай 2
![]()
Тъкмо щях да го напиша...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
ти даваш много инфо обаче![]()
еми как изчакай щом незнаеш какво да направиш и ти сигурна ли си че си по добра от приятелката му?
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
E,може и повече от една..по желание...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
За кво са му две. И с една свирка се свири по същия начин.
Аз бих поискал Китара.
Може и тъпан....айде сега по темата..
A ti zashto si mislish che si po-dobra ?
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
mm da e ... ako ni svetne6 6to si po-dobra..moje i da ti pomognem.. a za sega.. 6tom horata si se haresvat,obi4at i tn... zakvo iska6 da gi razdeli6...
точно казано.Човек като си хареса някой/я си мисли че няма по добър от негоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
да сигурна съм че съм по-добра от приятелката му защото тя е некфа курва която се е** с 50 годишни и отделно ходи с него
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Първоначално написано от beti_niki
Кажи му това...да видим как ще реагира.
Madness is the gift, that has been given to me.
За пръв път съм съгласна с тебChess
МнениеПуснато на: Нед Юни 29, 2008 6:32 pm Заглавие:
beti_niki написа:
да сигурна съм че съм по-добра от приятелката му защото тя е некфа курва която се е** с 50 годишни и отделно ходи с него
Кажи му това...да видим как ще реагира.![]()
Първоначално написано от vilinanova
![]()
ако искате ми вярвайте,но аз съм му го казвала и той знае какво е мнението ми за нея и едва ли има някакви чуства към нея по скоро я използва но мен ме дразни това че на нея и обраща повече внимание отколкото на мен![]()
Еми, значи човека има проблем...
А по-лошото е, че неговия проблем става твой.
Абе ти колкото и по-добра да си от въпросната "тази", ако той си я обича, нищо не можеш да направиш... А и сигурна съм, има неща, в които тя е по-добра от теб, и такива, в които ти си по-добра от нея... Така че изобщо не можеш да кажеш "по-добра съм"... Пък и когато обичаш някой, си го обичаш и с недостатъците... Т.е. ако той си държи на нея, си я приема такава, каквато си е или на твой език - приема я "по-недобра от тебе"... Офф... Смешно е...![]()
Ти пък от къде знаеш, че ходи с 50-годишни?Първоначално написано от beti_niki
Някой от даскалото ти каза ли? И ти веднага повярва? И аз като бях малко лапе, имахме навика да ги насосваме едни приказки за всеки... Съседка ходила с негри... А пък аз не съм носила бельо... Ест. тва беше в 3 клас... И ти си там някъде, като ти гледам мисленето...
1 тя не е от мойто даскало 2 видяла съм я и 3 аз съм 7 клас а не 3![]()
Ех, че си ми голяма бе.