- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я зареже
no doubt-don't speak
+1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
еее как от къде знае? тука всички са the best!
![]()
да питаш др. тиин за това.... явно е че той сам си прави избора! честно казано на мене ми действа задушаващо някой да ме преследва и да си мисли че знае кое е най-доброто за мен! а това да му говориш за приятелката му зад гърба и е супер лицемерно не мисля че ще му се хареса!
![]()
Успех все пак....
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
+1 такива като теб постоянно се пречкат на мен и на гаджето ми,най-много момчето да те игнорира (ако обича приятелката си)Първоначално написано от NaNa_SladuRana
по-добре не се пречкай ами си хвани някой друг
Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)
Първоначално написано от Chess
![]()
![]()
ааа да и още нещо,по-горе беше казала,че обръща повече внимание на нея,а не на теб-еми да мн ясно,ти ква си му,естествено,че на гаджето си ще обръща внимание ;]
с него вече сме гаджета,но се появи другия проблем той ходи с нея и с мен,но на мен не ми пукавече от нея![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Застреляй я!
Обичат се, не им пречи, избрал е Нея, не теб
Единственото, което мога да те пос1ветвам е да изчакаш да ск1са с приятелка си. След Това Си Ти На Ход
ОМГ!Абе от къде ти хрумна да ги разделяш???И зашо си мислиш че си по-добра от приятелката му?След като е с нея а не с теб значи ТЯ го прави щастлив а не ТИ!!!Не се бъркай Д-Р Тийн добре ти го е казал!!!
Хахах айде 3 за щастиеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
ама той ходи с нея ходи и с мен ама проблема е че искам да е само с мен и само с нея
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Умри... Тъпа патка такава, малеее как може да си толкова егоистично създание![]()
![]()
Хората са се обичали, а ти с цялата си наглост си решила да ги разделяш
Колкото и гадно да звучи силно се надявам и на теб да ти причинят това, което ти си причинила
![]()
So free
+1Първоначално написано от mishani
http://www.vbox7.com/play:cdda54db Obicham go ;( ;( ;(
Как можеш да позволяваш да ходи и с двете ти Глупава ли си?! Извинявай ама.....От тази ситуация си вадя извода, че не харесва нито едната, нито другата, а сте му удобни и двете по някакъв начин, сигурно доста добре ви Манипулира?!
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз я разбирам напълно. В подобна ситуация съм. С разликата, че аз наистина знам, че съм по-добра от другото момиче поради простата причина, че тя се дъни постоянно.Аз познавам момчето от 4 години, от които 2 сме ходили, а тя го познава от 5 месеца, от които 4 ходят. За тия 4 месеца не научи най-елементарното като как да го успокои като е ядосан (естествено изключвам факта, че тя го ядосва..). Знам какво да направя, знам какво да кажа, за да ги разделя, знам и че той все още ме обича
Но няма да направя нищо - просто ще изчакам сама да го изгуби
![]()
Колкото до авторката - това с дразненето ми е до болка познато тъй че не я обвинявайте, че е егоистка. Когато човек попадне в подобна ситуация е съвсем нормално да си мисли такива неща като "как да ги разделя", "аз съм по-добрия/добрата" и т.н.. И кви са тия бебешки изпълнения - ходи и с двете ви. Или едната, или другата - в случая и двете влизате в ролята на патки, а той си играе с вас![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
не съм тръгнала да ги разделям просто искам да избере или мен или нея
!!!Първоначално написано от NaNa_SladuRana
убедена съм че той не я обича и разбрах от един човек (който никога няма да ме излъже) че той само се подиграва с нея а с мен със сигурност не се подиграва