.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Град
    PlD ;]

no doubt-don't speak

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Откъде знаеш,че в неговите очи ти си по-дбрата.Хората се обичат,остави ги защо им пречиш?!
    +1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Град
    Усмивката :Р
    еее как от къде знае? тука всички са the best!

да питаш др. тиин за това .... явно е че той сам си прави избора! честно казано на мене ми действа задушаващо някой да ме преследва и да си мисли че знае кое е най-доброто за мен! а това да му говориш за приятелката му зад гърба и е супер лицемерно не мисля че ще му се хареса!
    Успех все пак....
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Откъде знаеш,че в неговите очи ти си по-дбрата.Хората се обичат,остави ги защо им пречиш?!
    +1 такива като теб постоянно се пречкат на мен и на гаджето ми,най-много момчето да те игнорира (ако обича приятелката си) по-добре не се пречкай ами си хвани някой друг
    Мнооого сте ми забавнии (happy) {}
    Слави Трифонов-Изхвърлете боклука (music)

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    1 тя не е от мойто даскало 2 видяла съм я и 3 аз съм 7 клас а не 3

Ех, че си ми голяма бе.

Град
    На КраЯ нА СвЕтЪъъ
    ааа да и още нещо,по-горе беше казала,че обръща повече внимание на нея,а не на теб-еми да мн ясно,ти ква си му,естествено,че на гаджето си ще обръща внимание ;]

с него вече сме гаджета,но се появи другия проблем той ходи с нея и с мен,но на мен не ми пукавече от нея
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Застреляй я!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    +1

Обичат се, не им пречи, избрал е Нея, не теб

Град
    РЮАР
    Единственото, което мога да те пос1ветвам е да изчакаш да ск1са с приятелка си. След Това Си Ти На Ход

ОМГ!Абе от къде ти хрумна да ги разделяш???И зашо си мислиш че си по-добра от приятелката му?След като е с нея а не с теб значи ТЯ го прави щастлив а не ТИ!!!Не се бъркай Д-Р Тийн добре ти го е казал!!!

Цитирай Първоначално написано от Sixxkiller
    Направи му свирка...
    Такава ли ти е цената за 1 свирка би зарязал човек,когото обичаш поне искай 2
    Хахах айде 3 за щастие
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

ама той ходи с нея ходи и с мен ама проблема е че искам да е само с мен и само с нея
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Град
    (: Русе :)
    Умри... Тъпа патка такава, малеее как може да си толкова егоистично създание Хората са се обичали, а ти с цялата си наглост си решила да ги разделяш Колкото и гадно да звучи силно се надявам и на теб да ти причинят това, което ти си причинила
    So free

Цитирай Първоначално написано от mishani
    хммм ами не му казвай ами му го покажи някарай го да осъзнае ,че ти струваш по - вече от нея !
    +1

Как можеш да позволяваш да ходи и с двете ти Глупава ли си?! Извинявай ама..... От тази ситуация си вадя извода, че не харесва нито едната, нито другата, а сте му удобни и двете по някакъв начин, сигурно доста добре ви Манипулира?!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз я разбирам напълно. В подобна ситуация съм. С разликата, че аз наистина знам, че съм по-добра от другото момиче поради простата причина, че тя се дъни постоянно. Аз познавам момчето от 4 години, от които 2 сме ходили, а тя го познава от 5 месеца, от които 4 ходят. За тия 4 месеца не научи най-елементарното като как да го успокои като е ядосан (естествено изключвам факта, че тя го ядосва..). Знам какво да направя, знам какво да кажа, за да ги разделя, знам и че той все още ме обича Но няма да направя нищо - просто ще изчакам сама да го изгуби

Колкото до авторката - това с дразненето ми е до болка познато тъй че не я обвинявайте, че е егоистка. Когато човек попадне в подобна ситуация е съвсем нормално да си мисли такива неща като "как да ги разделя", "аз съм по-добрия/добрата" и т.н.. И кви са тия бебешки изпълнения - ходи и с двете ви. Или едната, или другата - в случая и двете влизате в ролята на патки, а той си играе с вас
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

не съм тръгнала да ги разделям просто искам да избере или мен или нея

Град
    Пловдив
    !!!

убедена съм че той не я обича и разбрах от един човек (който никога няма да ме излъже) че той само се подиграва с нея а с мен със сигурност не се подиграва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си