.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Лято,лято,лятооо!

Свършиха се изпитите!Каквото сме направили-това е! Мъчно ли ви е за училище?Искате ли да не сте във ваканция?(егати тъпия въпрос,разбира се,че искате на море :P )

Ето едно поздравче http://vbox7.com/play:8611871b ...В такъв ритъм съм от 1-2 дена! ДаДаДа :P

Не се притиснявайте за оценки.Освен,че времето не може да се върне назад,здраве да е!Това,че ако не влзете където искате,не означава,че сте глупави! Просто така се е случило.Ако сте талантливи и ви се отдава ученето и сте умни,ако ще и накрая на света да ви запратят,пак ще успеете да се реализирате!

Отпуснете се,идва лятооооо. Е то е дошло де.

da taka e doide lqtoto i kakvoto i da sum napravila na izpita nqma zna4enie ne ne mi u mu4no za daskalo i se radvam 4e sme vakanciq pojelava m na vsi4ki edno hubavo izkarvane i zdrave da mu e
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Свършиха се изпитите!Каквото сме направили-това е! Мъчно ли ви е за училище?Искате ли да не сте във ваканция?(егати тъпия въпрос,разбира се,че искате на море )

Ето едно поздравче http://vbox7.com/play:8611871b ...В такъв ритъм съм от 1-2 дена! ДаДаДа

Не се притиснявайте за оценки.Освен,че времето не може да се върне назад,здраве да е!Това,че ако не влзете където искате,не означава,че сте глупави! Просто така се е случило.Ако сте талантливи и ви се отдава ученето и сте умни,ако ще и накрая на света да ви запратят,пак ще успеете да се реализирате!

+1
    VA-KAN-CI-QQQQQQQQQ

Бай бай скуул !!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    бляя бляя
    ве4е поне оценката по БЕЛ не ме тревожиии

ии край на даскалоотоооо
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Разбира се, че искам да е лято! Най-после ваканция след дългото мъчение!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    ПлоВдИв маЙна
    Разбирасе , че искам лятоооо ..Малко ми е скука , щото няма к'во да се прай ама ще си намера занимания ..И да квот сме направили на изпитите няма значение който влезе честито , който не здраве да е

Лято е, яко е

И да не ви пука за оценките!

Re: Лято,лято,лятооо!

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Свършиха се изпитите!Каквото сме направили-това е! Мъчно ли ви е за училище?Искате ли да не сте във ваканция?(егати тъпия въпрос,разбира се,че искате на море :P )

Ето едно поздравче http://vbox7.com/play:8611871b ...В такъв ритъм съм от 1-2 дена! ДаДаДа :P

Мойта ваканция миналата година започна към 20ти юли заради тея изпити...Блазе ви на 7ми клас тази година
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Хубово е лятото да бъдеш на море
    Всичко е наред и купона си тече
    Никой никога не може да ме спре
    Да се чувствам добре

Честита ваканция на всички

Град
    Sofiq
    Най-накрая Лятоооооо Ае пожелавам на всички,които са кандидатствали тази година да ви приемат където искате и приятно изкарване на ваканцията
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

ХИП ХИП ХИП ХОРЕЙ!
    Пз с Feel alive :P -
    http://youtube.com/watch?v=tjsj3NaY1Oc
    ROCK
    ON!

Мега фен

Град
    In The Shadow Of The Earth
    Айде един поздрав и от мене.. http://www.vbox7.com/play:e9943fdf ... И така весела ваканция, пожелания за много приятни мигове и КУПОНЯСВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    Take care or u'll be erased!

Цитирай Първоначално написано от frock
    Айде един поздрав и от мене.. http://www.vbox7.com/play:e9943fdf ... И така весела ваканция, пожелания за много приятни мигове и КУПОНЯСВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    Мерсииии и аз ти го пожелаваммммм!!
    Поздравчето е мн яко!!
    ROCK
    ON!

Град
    Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    Поздравчето е мн яко!!
    Благодаря! :P

Цитирай Първоначално написано от sunset_light
    Поздравчето е мн яко!!
    Благодаря! :P
    Няма проблем :P ,та хора какво планирате да правите през тази прекрасна ,слънчева и свежа ваканцийка? :P
    ROCK
    ON!

Град
    Плаж (най-вече), много партита с приятели.. избухване на яка музика, нови запознанства и приятелства, ще ходя на лагер ... и общо взето купон до дупка! След това разбира се ще си спомням приятните моменти с наслада

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ! уТрЕ 21-ва бАНя! :]
    FOOTBALL[SOCCER] 4 LIFE !
    www.impulse.bg/ccchhheeefffzzz

ChEeChKooYyYy rLZ :>

daa doide lqto i po4vam da ba4kam nqkade i kinti ..

Цитирай Първоначално написано от Just_ME !!!!
    daa doide lqto i po4vam da ba4kam nqkade i kinti ..
    САмо така,
    аз пък моренце,плаж,планинка,разх дки иииии нови приятели ,тва са ми плановете ще си изживея Summer 08 и след това 7ми клас ,демек лягам си скниги и ставам с книги и учебници.
    Честито на тези които са минали тежките изпити.
    ROCK
    ON!

LQQQQQQQQQQQQQQQQQQTOOOOOOOOOOOOO
    kakto sam na moreto yeah
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    YEEEEEEEEE!nali to i az ve4e svar6ih ,bqh do 30 ,no ve4e e lqto,priqtno lqto na vsi4ki,mersi za pozdrava
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Суперррррррррр лятооо е иии сме ваканцияяяя аеее мннн поздрави на вси4киии ве4е може да съм постоянно с приятели навън,моренце,басейн4еееее иии вси4ко е якооооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си