- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Лято,лято,лятооо!
![]()
![]()
![]()
![]()
Свършиха се изпитите!Каквото сме направили-това е!
Мъчно ли ви е за училище?Искате ли да не сте във ваканция?(егати тъпия въпрос,разбира се,че искате на море :P )
![]()
![]()
Ето едно поздравче http://vbox7.com/play:8611871b...В такъв ритъм съм от 1-2 дена!
ДаДаДа :P
Не се притиснявайте за оценки.Освен,че времето не може да се върне назад,здраве да е!Това,че ако не влзете където искате,не означава,че сте глупави!Просто така се е случило.Ако сте талантливи и ви се отдава ученето и сте умни,ако ще и накрая на света да ви запратят,пак ще успеете да се реализирате!
![]()
Отпуснете се,идва лятооооо.Е то е дошло де.
![]()
da taka e doide lqtoto i kakvoto i da sum napravila na izpita nqma zna4eniene ne mi u mu4no za daskalo i se radvam 4e sme vakanciq pojelava m na vsi4ki edno hubavo izkarvane i zdrave da mu e
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Свършиха се изпитите!Каквото сме направили-това е! Мъчно ли ви е за училище?Искате ли да не сте във ваканция?(егати тъпия въпрос,разбира се,че искате на море )
Ето едно поздравче http://vbox7.com/play:8611871b ...В такъв ритъм съм от 1-2 дена! ДаДаДа
Не се притиснявайте за оценки.Освен,че времето не може да се върне назад,здраве да е!Това,че ако не влзете където искате,не означава,че сте глупави! Просто така се е случило.Ако сте талантливи и ви се отдава ученето и сте умни,ако ще и накрая на света да ви запратят,пак ще успеете да се реализирате!
Отпуснете се,идва лятооооо. Е то е дошло де.
+1
![]()
![]()
![]()
![]()
VA-KAN-CI-QQQQQQQQQ
бляя бляя![]()
![]()
ве4е поне оценката по БЕЛ не ме тревожиии![]()
![]()
ии край на даскалоотоооо![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Разбира се, че искам да е лято! Най-после ваканция след дългото мъчение!![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Разбирасе , че искам лятоооо..Малко ми е скука , щото няма к'во да се прай ама ще си намера занимания ..И да квот сме направили на изпитите няма значение който влезе честито , който не здраве да е
![]()
Лято е, яко е![]()
И да не ви пука за оценките!
Мойта ваканция миналата година започна към 20ти юли заради тея изпити...Блазе ви на 7ми клас тази годинаПървоначално написано от SuNsEt
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Хубово е лятото да бъдеш на море
Всичко е наред и купона си тече
Никой никога не може да ме спре
Да се чувствам добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-накраяЛятоооооо
![]()
![]()
Ае пожелавам на всички,които са кандидатствали тази година да ви приемат където искате и приятно изкарване на ваканцията
![]()
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
ХИП ХИП ХИП ХОРЕЙ!
Пз с Feel alive :P -
http://youtube.com/watch?v=tjsj3NaY1Oc
ROCK
ON!
Айде един поздрав и от мене.. http://www.vbox7.com/play:e9943fdf ... И така весела ваканция, пожелания за много приятни мигове и КУПОНЯСВАЙТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Take care or u'll be erased!
Мерсииии и аз ти го пожелаваммммм!!Първоначално написано от frock
![]()
![]()
Поздравчето е мн яко!!
ROCK
ON!
Благодаря! :PПървоначално написано от sunset_light
Няма проблемПървоначално написано от frock
:P
,та хора какво планирате да правите през тази прекрасна ,слънчева и свежа ваканцийка? :P
ROCK
ON!
Плаж (най-вече), много партита с приятели.. избухване на яка музика, нови запознанства и приятелства, ще ходя на лагер ... и общо взето купон до дупка! След това разбира се ще си спомням приятните моменти с наслада![]()
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ !уТрЕ 21-ва бАНя! :]
daa doide lqto i po4vam da ba4kam nqkadei kinti ..
![]()
САмо така,Първоначално написано от Just_ME !!!!
аз пък моренце,плаж,планинка,разх дки иииии нови приятели ,тва са ми плановете ще си изживея Summer 08 и след това 7ми клас ,демек лягам си скниги и ставам с книги и учебници.![]()
Честито на тези които са минали тежките изпити.![]()
ROCK
ON!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LQQQQQQQQQQQQQQQQQQTOOOOOOOOOOOOO
kakto sam na moreto yeah![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
YEEEEEEEEE!nali to i az ve4e svar6ih ,bqh do 30,no ve4e e lqto,priqtno lqto na vsi4ki,mersi za pozdrava
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Суперррррррррр![]()
![]()
лятооо е иии сме ваканцияяяя
![]()
аеее мннн поздрави на вси4киии
![]()
ве4е може да съм постоянно с приятели навън,моренце,басейн4еееее иии вси4ко е якооооо
![]()
![]()
![]()