- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нови приятели!
Хора,намерих си нови приятели,от 2 седмици излизам с тях и съм много щастлива.Всички са умни и разговорите ни са за съществени неща,говорим си за училище и т.н.Докато с предишните ми приятели разговорите са били глупави и безполезни...Мн се радвам,намерих хора,с които мога да общувам нормално.Днес ще ходим на дискотека и ще си прекараме мн яко!Много съм щастлива,имам си супер приятели и лятото тъкмо започва,може би ще е най-хубавото ми до сега....Просто исках да споделя с вас.
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Браво! Надявам се много да се забавлявате! Приятно лято!![]()
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Радвам се за тебе.Аз все още не съм... но може би и на мене ш'ъ ми излезе късметът.
![]()
Завиждам ти, аз ако намеря някой, който да не ми плямпа за училище, или кафета и дискотеки,щях да съм още по-щастливаПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Мда..и аз мразя даскалото..обаче на завършването е станал голям сейр..Първоначално написано от eveto_xx
..един съученик набил една съученичка /ама тя е от децата с увреждания
/ пък мене ме нямаше тогава..е за такива работи го уважавм училището си
![]()
![]()
![]()
набил е момиче с убреждания?!?!?!Първоначално написано от Sixxkiller
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Радвам се за теб![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
май тоя твой приятел има увреждания??!ха да набиеш накои които в повечето случай не разбира кво стаа не е само тъпо но това говори и колко всъщност тъп си и ти щом се кефиш на такова нещо...Първоначално написано от ^Miss_Independent^
а по темата много се радвам за теб...дано да си останете приятели и да не се карате![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ti be6e pisala edna tema 4e ne te puskat do kasno sq ve4e na diskoteka te puskat xahxhah LOLllllllllllllll i kade gi nameri tiq fr be :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Радвам се за теб, но защо ни предоставяш тази информация![]()
Честито,радвам се за тебНе на всеки се случва да попадне на "свои" хора
И все пак,един съвет: нямай прекалено големи очаквания,никога не знаеш какво ще стане
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
^Miss_Independent^ , да но не трябва да заебаваш старите си приятели,тe може да са сякв'и,може да са тъпи,може прости да са...но се пак са ти приятели.А истински приятели в днешнo време много рядко се срещат.Трябва със свещ да ги търсиш и да ги пазиш като очите си.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960