- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за смъкнато облечените момичета..?
Доста банално се изказахте!!!
и глупашки .... а защо не гледате себе си ,а?![]()
Не харесвам момичета с дънки до глезените и тениски до коленете, все пак няма да е лошо да се различаваме от момчетата..
П.С. С тфа мое изказване се надявам да не си помислите, че съм някоя 14 годишна пача на 15 см. токчета и аз нося кецове тениски и тн.. , но никога не бих се облякла като чувал
На мен ми харесва, и аз до преди една година ходех като G![]()
хей чакай чакай....към кой свят не принадлежим.... оОПървоначално написано от strangezone
Смъкнатите хора като цяло са много весели..Много им се радвам...Супер як им е стила,евалата....Първоначално написано от Lil`G`Girl
btw смъкнатите момичета също са сладурки,но момчетата...уоу нямам думи![]()
верно е ако теб те кефи направо не питай... всеки си е своя идентичност...!Първоначално написано от Pedigree
Немам Подпис...
super si e qko pukpo svobodno mn got ...puk s tesnite basi tupotiqta naprao kato klekna 6sa rasporqt
puk i s teniskite do kolqnoto si e mn got hah
![]()
хаха тесниката като рокля ? хДПървоначално написано от style_hip_hop
Аз нося смъкнати дрехи същои мн се кефя като видя др момиче хаех
и наще ми вият, но не ме ебе .
Ам и аз се мъкна със смъкнати дрехи...И един там ми пише,че смъкнатите момичета нямали женственост...Апфф...Ам ние кво да кажем за момчетата дето носат дънки по-прилепнали и от тези на сестра си...![]()
![]()
Всеки си избира как да се носи...И теа изказваниа от сорта на "Край смъкнахте дрехите и се мислите за раперка" са тъпи...Погледните се вие ве тогаа прайте забележки на друите...Страната ни е свободна-секи мое си прае квото иска...Пффф...Аз не са носа да се праа ве..Така ми е по-удобно,отколкото с теа прилепнали дънки,с който се чуиш как да напрайш една хуава крачка...омг...
![]()
![]()
:P
omgfe6an ti e praznata tikfa
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
кой го боли хуя?Първоначално написано от Just_ME !!!!
Ама вярно е...още повече,че напоследък онуй нещо,дето деградетата наричат "хип-хоп" е модерно...и сите тръгнаха тъй.
Някфа седи и ми пее песнички на лого5,ходи да си пусне Текила сънрайз и в същото време знае всички чалги и си върти задника бая добре.Е,не беше смъкната,просто беше с кецове и по-широк панталон+тениска ама все пак...
между другото си права , тва е хипер дразнещо ...Първоначално написано от Jamalska
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абе всеки да носи това , което му е удобно и да не му пука за мнението на другите.Айде точка по темата
![]()
йоооо солджа бооййПървоначално написано от ZaRiBeNn
![]()
ами няма нищо лошо в този начин на обличане просто тъпото е че белите подръжаваме на черните![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Първоначално написано от Lil`G`Girl
ти доказваш, че цялата тая работа вече се е превъзнала в мода .. преди може да е било нещо повече, но вече не е !
и недей толкова да дигаш кофата .. да не си от първите рапери случайно?
Подгрепям го с две ръце,самоче за момчетатаНе искам изпедерастени "красавци" със зализани коси,и с розови прилепнати блузки....
![]()
Има готини момичета,който се обличат така,ама малко не върви,ддз...![]()
Брях,брях
Алооуу malkotu_zlo нещо хич не ми
хареса изказването ти към моето мнение
кво искаш да кажеш с тфа "Погледните
се вие ве тогаа прайте забележки на друите " ???
Първоначално написано от malkotu_zlo
А пък с патури си,като наакан.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз преди ходех мнооооого смъкната.. И не бях никак сексапилна, ама ми беше удобно. Но кифлата в мен надделя![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!