- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за смъкнато облечените момичета..?
хмм не си правя изводи от това кои как се облича... (е стига да не е емовфско обличане )![]()
стават - стига да не са с прекалено широки панталони, щото тогава гледката е откровено грозна..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
и много и малко пак е грозна гледкаПървоначално написано от ЕPu
ми аз също нося широки дрехи,но не винаги...кефят иначе (:
За момчета става, за момичета не толкова.
П.С. Ебаси, и аз не ходя с прилепнали блузки и токчета, ама не ходя и с панталоните на баща ми о.О
![]()
![]()
Смешни са ми и като започнат по сайтовете за запознанства да пишат :" Не ми пука за вас , бе боклуци наебани ! Кат не ми се кеФите си ебете майките ! Не съм тъпа фешънка като вас !"
![]()
![]()
Дрехите са под всякаква критика , но всеки отговаря сам за себе си !
Ужас. Момичетата според мен трябва да ходят със елегантни, прилепнали към телата им дрехи. Тва изсуленото анти"фешънско" облекло е другата крайност пък. Абе всички са зле![]()
x
аь ус ефь пьтнсше
Радват...
ем аз не се обличам смъкнато, ама се кефя на хора със свой стил, които не се водят само от последните тенденции![]()
Не ме привличат такива жени,но иначе няма лошо обличай се както искаш![]()
Къса пола,късо сако,токчета и очила,типична секретарка,това е истината![]()
Роден за бизнесмен бе деба
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
мн се вживяват
8ми клас пикли
em po huu otkolkoto da kopiram i da sam ednakva kat tiq izkurveli kaki4ki i batkovci po 6ibanite uliciПървоначално написано от Lunatic-
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
хахаПървоначално написано от Lil`G`Girl
точно ти си заблудена
гледаш ми ГАНГСТЕРИТЕ
и влизаш във филма
copy/paste
тоя мангал на подписа идол ли ти е
култ нещо ?
би ли му духала ?
грозни са
ненееее, хора, ама тая тема РАЗЦЕПВА просто .. слагам си я на фав хахахх
Първоначално написано от Lunatic-
TOQ MANGAL mi e idool da .. i si ima ime.. to maikati trqq mu go znai..redovno pri nego [; 6to ne pita6 neq dali 6e mu duha otnovo a ?
xaxa mn otforeni stanahte we.. ima6 reg ot na babati vremeto i ai ve4e si pozvolqq6 mnoo.. ma q po spokoino [; kat si navitak hoi da govori6 taka na maika si we .. i to4no tka gleam gansterite.. ama ima ogromna razlika mejdu gangster i reper.. tai 4i ai po huu zamal4i 4e ina4e mnoo zatapqq6copy.paste sa nqkoi fe6an4eta i 4algar4eta.. na ulicata pred vas ....koi znai sig i ti ! ama ne i az..6ot si iam sobstven stil i nosa kfot mi haresva i ne me ebe kfo misli6 za rapa koito slu6am ili kak se obli4am ..putkata ma boli za 6ibanoto ti menie..
![]()
kat mnoo razbira6 ot hiphopa i rapa dai da vida kfi izdunki slu6a6 ti i togaa mi govori kfo e komes i kfo real muzika .. deba i naduhanite.. takiaa kat tee sao na selo ae ku6 !
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
ааа
ти си от WEST SIDE
малко не ти е промит мозъка![]()
'64 impala знаеш ли какво е ?
и се научи да пишеш
ГАНГСТЕР насран