.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 194

Град
    unknown
    не и давам повече от 14
    след 4-5 години ще се промени
    и ще съжелява каква дрисла е била

Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    не и давам повече от 14
    Абсолютно.Винаги е така.
    London Tipton

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Да живее кирилицата,правилата на форума и грамотните хора!

Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    не ме кефят.

приличат на клошарки.
    \/

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Не,не ги харесвам.
    Особено,ако смъкнатия стил е в комбинация с дредове (в Пловдив е доста разпространено).

Ам,и не мисля,4е смъкнатия и клошарския стил имат обща то4ка..не може да дадеш 150 лева за кецове Етнис,Глоуб и тн,да се обли4аш по определени марки като Билабонг и да кажеш 4е имаш клошарски стил..
    Клошарски стил е това да се обли4аш с вехти,мръсни дрехи,без никакъв усет,а не да се обли4аш по определена мода (каквато и е т.н. "смъкнат стил")
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Не,не ги харесвам.
    Особено,ако смъкнатия стил е в комбинация с дредове (в Пловдив е доста разпространено).

Ам,и не мисля,4е смъкнатия и клошарския стил имат обща то4ка..не може да дадеш 150 лева за кецове Етнис,Глоуб и тн,да се обли4аш по определени марки като Билабонг и да кажеш 4е имаш клошарски стил..
    Клошарски стил е това да се обли4аш с вехти,мръсни дрехи,без никакъв усет,а не да се обли4аш по определена мода (каквато и е т.н. "смъкнат стил")
    именно .. от смъкнато до смъкнато има разлика ..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Цитирай Първоначално написано от Your Nightmare
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    не и давам повече от 14
    Абсолютно.Винаги е така.
    Да бе...
    Все едно ти след години няма да съжеляваш, за предишни визии...

Като си се радват, да си се носят така.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    само и единствено във въображението ти
    ko ti puka pa i vazrasnite n6 ne razbirat ,kat sa bili mladi daskalite sa im proverqvali noktite obuvkite i takia gluposti te sa sviknali si4ko da e perfect taka 4e se nosi kak ti e kef
    Im hot you are not!

Град
    49 Layer
    Явно смъкнатите момичета са контра на кулкичките, фешънките и чалгарките. Е, всички са глупави тъй или иначе, но за предпочитане са секси поличките на кулките, отколкото гадни смъкнати дрехи. Както и да се обличате, няма да привлечете внимание.

Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Явно смъкнатите момичета са контра на кулкичките, фешънките и чалгарките. Е, всички са глупави тъй или иначе, но за предпочитане са секси поличките на кулките, отколкото гадни смъкнати дрехи. Както и да се обличате, няма да привлечете внимание.
    4e koi ima za cel da privli4a vnimanie we ako 6te6 ma gledai ako ne6te6 nedei.. boli ma dali ma misli6 za 'seksi kifla' ili za nqkaf klo6
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

супер мноо ме радват, даже повече ме кефят от надутите хипер-нагримирани кифли, които са навсякъде
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Смъкнати момичета - ОК, но смъкнати момичета с мъжки маниери и претенции за бунтарско поведение - КОМПЛЕКС голЕм

Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    КОМПЛЕКС голЕм
    точно туй ше е

Град
    някъде...
    Не ме кефят.Познавам доста такива и повечето са много смотани.И като цяло е грозно.!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Всичките ми дрехи са смъкнати. Така ми харесва и ми е удобно. Изобщо не ме интересува мнението на останалите.

Цитирай Първоначално написано от dudumaster
    супер мноо ме радват, даже повече ме кефят от надутите хипер-нагримирани кифли, които са навсякъде
    I'm from the west side of the 6-4 impala
    When niggas say where you from
    Well never say holla
    Gun on the left side!

ахххх да си изтърсен е мега зарибяващо а тва ко говорят друите .... моат сао да земат

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    тва са баси ......
    "харесвате ли смахнати?" и кво ако не харесват ше се промениш, за да бъдеш харесвана ?!
    за кой го правиш ?! ...за себе си или за другите ?!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

e аз също съм смъкната и то много и ме кефи мн тоя стил и слушам нео метал а не както повечето си мислят че сички свлечени слушат хип хоп

дразнчт ме..изглежда много момчешко

Град
    Скитосвам по улиците
    Еми не мисля,че мнението което ще си изградя за един човек,ще зависи от това дали се облича смъкнато или курвенски...Немога да мисля нищо за смъкнатите момичета,защото някой може да са много печени,а други пълни боклуци...Не обичам да слагам хората под общ знаменател
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не ме радват

mi i az taka se obli4am i mn mn me kefi i koito ne me razbira moi da ......... vkl i na6te koito ne go odobrqvat i mi kazvat ti si momi4e tree da nosi6 poli i da moje6 da hodi6 na tok4eta ve4e bla bla bla

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Леле,не мога да повярвам на очите си.Какви бяха тези обиди,какво беще това чудо? Всеки е свободен да се облича,както иска.И аз се обличам смъкнато,но до сега на никое момиче,което се облича с тесни дънки не съм казала нищо.Нито съм я напсувала,нито съм й направила някаква забележка.Дори най-добрата ми приятелка се облича с полички и т.н.Дори и да изразявате негативното си мнение,нищо няма да промените.Ние пак ще се обличаме така.Просто ни харесва.А и не виждам защо всички трябва да сме еднакви.Всички да обличаме поли и т.н.Такива се срещат на всяка крачка.Може да не е нормално да ходиме така,но на нас ни харесва.Да не би да е нормално,когато видиш момче с розова блузка и скъсани панталонки и с някаква емо прическа.Не е нормално,но просто отминаваме и не казваме нищо.Всеки е с различен вкус.Подкрепям момичетата,като мене.С коментара си нямам намерение да обидя никой.

waaaaaaaaaa superrr saaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си