- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за смъкнато облечените момичета..?
не и давам повече от 14
след 4-5 години ще се промени
и ще съжелява каква дрисла е била![]()
Абсолютно.Винаги е така.Първоначално написано от Lunatic-
London Tipton
Да живее кирилицата,правилата на форума и грамотните хора!
\Първоначално написано от Alcohooligan
/
Не,не ги харесвам.
Особено,ако смъкнатия стил е в комбинация с дредове (в Пловдив е доста разпространено).
Ам,и не мисля,4е смъкнатия и клошарския стил имат обща то4ка..не може да дадеш 150 лева за кецове Етнис,Глоуб и тн,да се обли4аш по определени марки като Билабонг и да кажеш 4е имаш клошарски стил..
Клошарски стил е това да се обли4аш с вехти,мръсни дрехи,без никакъв усет,а не да се обли4аш по определена мода (каквато и е т.н. "смъкнат стил")
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
именно .. от смъкнато до смъкнато има разлика ..Първоначално написано от RAWRRR
Да бе...Първоначално написано от Your Nightmare
Все едно ти след години няма да съжеляваш, за предишни визии...
Като си се радват, да си се носят така.
ko ti puka pa i vazrasnite n6 ne razbirat ,kat sa bili mladi daskalite sa im proverqvali noktite obuvkite i takia gluposti te sa sviknali si4ko da e perfect taka 4e se nosi kak ti e kef
![]()
Im hot you are not!
Явно смъкнатите момичета са контра на кулкичките, фешънките и чалгарките. Е, всички са глупави тъй или иначе, но за предпочитане са секси поличките на кулките, отколкото гадни смъкнати дрехи. Както и да се обличате, няма да привлечете внимание.
4e koi ima za cel da privli4a vnimanie weПървоначално написано от Nam3less
ako 6te6 ma gledai ako ne6te6 nedei.. boli ma dali ma misli6 za 'seksi kifla' ili za nqkaf klo6
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
супер мноо ме радват, даже повече ме кефят от надутите хипер-нагримирани кифли, които са навсякъде
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Смъкнати момичета - ОК, но смъкнати момичета с мъжки маниери и претенции за бунтарско поведение - КОМПЛЕКС голЕм
точно туй ше еПървоначално написано от Jessika_MG
![]()
Не ме кефят.Познавам доста такива и повечето са много смотани.И като цяло е грозно.!![]()
Всичките ми дрехи са смъкнати. Така ми харесва и ми е удобно. Изобщо не ме интересува мнението на останалите.
Първоначално написано от dudumaster
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
ахххх да си изтърсен е мега зарибяващо а тва ко говорят друите .... моат сао да земат
тва са баси ......
"харесвате ли смахнати?" и кво ако не харесват ше се промениш, за да бъдеш харесвана ?!
за кой го правиш ?! ...за себе си или за другите ?!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
e аз също съм смъкната и то много и ме кефи мн тоя стил и слушам нео метал а не както повечето си мислят че сички свлечени слушат хип хоп![]()
Еми не мисля,че мнението което ще си изградя за един човек,ще зависи от това дали се облича смъкнато или курвенски...Немога да мисля нищо за смъкнатите момичета,защото някой може да са много печени,а други пълни боклуци...Не обичам да слагам хората под общ знаменател![]()
Rest In Peace....We Will Never Forget You
mi i az taka se obli4am i mn mn me kefi i koito ne me razbira moi da ......... vkl i na6te koito ne go odobrqvat i mi kazvat ti si momi4e tree da nosi6 poli i da moje6 da hodi6 na tok4eta ve4e bla bla bla![]()
![]()
Леле,не мога да повярвам на очите си.Какви бяха тези обиди,какво беще това чудо?Всеки е свободен да се облича,както иска.И аз се обличам смъкнато,но до сега на никое момиче,което се облича с тесни дънки не съм казала нищо.Нито съм я напсувала,нито съм й направила някаква забележка.Дори най-добрата ми приятелка се облича с полички и т.н.Дори и да изразявате негативното си мнение,нищо няма да промените.Ние пак ще се обличаме така.Просто ни харесва.А и не виждам защо всички трябва да сме еднакви.Всички да обличаме поли и т.н.Такива се срещат на всяка крачка.Може да не е нормално да ходиме така,но на нас ни харесва.Да не би да е нормално,когато видиш момче с розова блузка и скъсани панталонки и с някаква емо прическа.Не е нормално,но просто отминаваме и не казваме нищо.Всеки е с различен вкус.Подкрепям момичетата,като мене.С коментара си нямам намерение да обидя никой.
![]()
waaaaaaaaaasuperrr saaa
![]()