- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за смъкнато облечените момичета..?
хип- хоп- стилПървоначално написано от sunshineee
рап- музика![]()
Smeshni sa. Prilichat na nqkakvi izsipanqci.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Lil`G`Girl
![]()
![]()
Хахах ! Първо искаш мнението на съфорумниците , а после те "боли п******" за това какво мислят .
![]()
![]()
Говориш толкова банални неща , че просто няма накъде повече . Хората , които ходят със смъкнати дрехи не представляват нищо повече от хората , които се придържат към друг стил . Като дъното на панталоните ти е до глезените си е твой проблем и не будиш чувство на възхищение у никого с това , че си "различна от тъпите фешънки и чалгарки " . И моите думи звучат леко банално и именно заради такива дрисли като теб , които нон стоп повтарят как не им дреме за чуждото мнение по сайтовете за запознанства , но по форумите питат кой какво мисли .
![]()
![]()
Разбирам да казваш неща , които наистина мислиш и да се държиш прилично , когато чуждото мнение не ти допада , но ти освен , че говориш наизуст си и противоречиш .
![]()
![]()
![]()
ако не се збиете не ви признавам
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Първоначално написано от halino0r
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
+1 мда хипер тъпо е да питаш кво мислят другите , пък после "дреме ми п****** дали ви кефи "Първоначално написано от dark_sw
теб щом те кефи се обличай така , но пък е тъпо да казваш , че си нещо повече от "кифлите"![]()
Ам и на мен ми се струва , че се правиш на интересна като казваш , че си смъкната , което също ми се вижда супер тъпоАбе нз ти си знеш аз нито те познавам , ното нищо не мога да ти казвам ква си и ква не си.
Аз слушам рап и хип-хоп и само кат карам скейт или снб се обличам смъкнато щот ми е удобно. Слушам рап и хип-хоп , щото ме кефи , а не за да се правя на интересна![]()
obli4ai se kakto ti haresva i ne se interesuvai ot mnenieto na drugite to ne e 4ak tolkova vajno ......vajnoto e na teb da ti haresva!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
е тва е най-умното изказване в последните 20-30 постаПървоначално написано от emo_cry_girl
евалата
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Не се обличам смъкнато,ходя си нормално,НО все пак:
Всеки се облича както му харесва,всеки слуша каквато музика иска,всеки действа така както смята за добре,всеки вярва в каквото иска!
Едно момиче трябва да се поддържа,да бъде подредена,да се грижи за външния си вид,но не това да се превръща в един вид'култ'....
Познавала съм и много добре и модно облечени момичета,но които псуват като мъже на футболна среща,викат когато говорят по телефона,седнали с бирата в ръка и гледат на кръв....Това красиво ли е?
Смятам,че жената трябва да притежава малко женственост(не да се тъпче постоянно),да бъде състрадателна(все пак ние сме нежния пол),да се поддържа спретната ако има възможност(тук навлиза и темата за паричните средства),да има ум в главата си,да не се държи недодялано и превзето...
Това,че някое момиче ходи смъкнато не означава,че не притежава тези неща.Има такива,които ходят смъкнато,но се държат толкова добре,отколкото всички останали,които си мислят,че ще бъдат красиви като сложат токчета и потник с дълбоко деколте...
Това,че някое момиче слуша реге не означава,че непременно тярбва да си направи расти;или ако слуша метъл - да се облича само в черно и да носи пентаграми![]()
Но всеки си прави избора.
Както съм казвала и друг път: трябва да се грижим за себе си,но и да показваме уважение към околните!
Има неща наистина красиви на този свят и това са:невинността,скромността и добродушието![]()
Двете крайности:
1.Жени,които имат парична възможност,но ходят с немити зъби и вонят.
2.Простолюдните кучки.
П.С. Не съм имала за цел да обидя който и да било!Извинявам се предварително и помилвайте духовната ми нищета...![]()
Благопожелания!
Като бях малка мама казваше,че ако си чист хората ще те харесват,но ако не поддържаш елементарна хигиена ако ще да си най-богатия ще те отбягватМама винаги е права
![]()
super typi sa i sa super smotani kakto drehite taka i pesnite![]()
мнението ми е , че са смешни
Има един бийтбоксър RiotПървоначално написано от Riot
![]()
Riot 69N°-28°E !!!Първоначално написано от Jamalska
през седмица почнах да сменям тия никове
само ме баннват
неразбирам защо![]()
Моля ?!
Първоначално написано от ~egoistiC
edno smuknato momi4e nee kazano 4e vsi4ko trqbva da mu e smuknato ! az li4no imam i 6iroki drehi imam i normalnisamo dunkite sa mi 6iroki i tuk tam 2-3 teniski po dalgi ot obik.
a ina4e nosq teniski i potnici po men kecove i smuknati dunki
ne vseki smuknat trqbva da e mega izsipan ..pone za momi4etata ..vse pak samo mom4etata se obli4at tolkova smuknato
![]()
tupi sme >?!?!? 4e de razbrasamo po drehite li gleda6 ??? mai govori6 bez da znia6 a ?? poznavam mnogo takiva momi4eta ..kakto i Lil`G`Girl i moga da vi kaja 4e ot meninieto na horata a i ot mnogo dr sam 4uvala 4e smuknatite hora sa mnogo veseli zabavni i umni (e s malko izkl ponqkoga
)
vseki si ima menie se pak ;] \/
Az ne se obli4am taka,no ne mi e protivno![]()
![]()
:P
и аз се обличам тка смъкнато (не винаги,но често) и не ма ебе ко мислят другите макар че малко кофти стаа кат някой та погл се ено си паднал от марс а майка ми няя нищо против някой път ми казва че с тия дънки краката ми стаали късино иначе го одобрява
![]()
не ме кефят....предпочитам по-спретнатичко облечените![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не ми правят кой знае какво впечетление, да си се носят както им отърва.![]()
♥ ♥ ♥