.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 194
    Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunshineee
    e аз също съм смъкната и то много и ме кефи мн тоя стил и слушам нео метал а не както повечето си мислят че сички свлечени слушат хип хоп
    хип- хоп- стил
    рап- музика

Мега фен Аватара на amatorium
    Smeshni sa. Prilichat na nqkakvi izsipanqci.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    София
    Хъъхъхъхъ. И аз едно време имах едни смъкнати гащи.

По-важно е как са без дрехи

Цитирай Първоначално написано от Lil`G`Girl
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Явно смъкнатите момичета са контра на кулкичките, фешънките и чалгарките. Е, всички са глупави тъй или иначе, но за предпочитане са секси поличките на кулките, отколкото гадни смъкнати дрехи. Както и да се обличате, няма да привлечете внимание.
    4e koi ima za cel da privli4a vnimanie we ako 6te6 ma gledai ako ne6te6 nedei.. boli ma dali ma misli6 za 'seksi kifla' ili za nqkaf klo6
    Хахах ! Първо искаш мнението на съфорумниците , а после те "боли п******" за това какво мислят . Говориш толкова банални неща , че просто няма накъде повече . Хората , които ходят със смъкнати дрехи не представляват нищо повече от хората , които се придържат към друг стил . Като дъното на панталоните ти е до глезените си е твой проблем и не будиш чувство на възхищение у никого с това , че си "различна от тъпите фешънки и чалгарки " . И моите думи звучат леко банално и именно заради такива дрисли като теб , които нон стоп повтарят как не им дреме за чуждото мнение по сайтовете за запознанства , но по форумите питат кой какво мисли . Разбирам да казваш неща , които наистина мислиш и да се държиш прилично , когато чуждото мнение не ти допада , но ти освен , че говориш наизуст си и противоречиш .

ако не се збиете не ви признавам
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Щом ти харесва има ли значение мнението на другите ?!
    На мен не ми дапада,но това си е лично мнение.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от Lil`G`Girl
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Явно смъкнатите момичета са контра на кулкичките, фешънките и чалгарките. Е, всички са глупави тъй или иначе, но за предпочитане са секси поличките на кулките, отколкото гадни смъкнати дрехи. Както и да се обличате, няма да привлечете внимание.
    4e koi ima za cel da privli4a vnimanie we ako 6te6 ma gledai ako ne6te6 nedei.. boli ma dali ma misli6 za 'seksi kifla' ili za nqkaf klo6
    Хахах ! Първо искаш мнението на съфорумниците , а после те "боли п******" за това какво мислят . Говориш толкова банални неща , че просто няма накъде повече . Хората , които ходят със смъкнати дрехи не представляват нищо повече от хората , които се придържат към друг стил . Като дъното на панталоните ти е до глезените си е твой проблем и не будиш чувство на възхищение у никого с това , че си "различна от тъпите фешънки и чалгарки " . И моите думи звучат леко банално и именно заради такива дрисли като теб , които нон стоп повтарят как не им дреме за чуждото мнение по сайтовете за запознанства , но по форумите питат кой какво мисли . Разбирам да казваш неща , които наистина мислиш и да се държиш прилично , когато чуждото мнение не ти допада , но ти освен , че говориш наизуст си и противоречиш .
    +1 мда хипер тъпо е да питаш кво мислят другите , пък после "дреме ми п****** дали ви кефи "
    теб щом те кефи се обличай така , но пък е тъпо да казваш , че си нещо повече от "кифлите"
    Ам и на мен ми се струва , че се правиш на интересна като казваш , че си смъкната , което също ми се вижда супер тъпо Абе нз ти си знеш аз нито те познавам , ното нищо не мога да ти казвам ква си и ква не си.
    Аз слушам рап и хип-хоп и само кат карам скейт или снб се обличам смъкнато щот ми е удобно. Слушам рап и хип-хоп , щото ме кефи , а не за да се правя на интересна

obli4ai se kakto ti haresva i ne se interesuvai ot mnenieto na drugite to ne e 4ak tolkova vajno ......vajnoto e na teb da ti haresva!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от emo_cry_girl
    obli4ai se kakto ti haresva i ne se interesuvai ot mnenieto na drugite to ne e 4ak tolkova vajno ......vajnoto e na teb da ti haresva!!!!!!!!!!
    е тва е най-умното изказване в последните 20-30 поста евалата
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Цитирай Първоначално написано от dudumaster
    Цитирай Първоначално написано от emo_cry_girl
    е тва е най-умното изказване в последните 20-30 поста евалата
    + 1

Град
    В бъдещето.
    Мисля че е много тъпо !
    I LVE 69. I LVE

Не се обличам смъкнато,ходя си нормално,НО все пак:
    Всеки се облича както му харесва,всеки слуша каквато музика иска,всеки действа така както смята за добре,всеки вярва в каквото иска!

Едно момиче трябва да се поддържа,да бъде подредена,да се грижи за външния си вид,но не това да се превръща в един вид'култ'....
    Познавала съм и много добре и модно облечени момичета,но които псуват като мъже на футболна среща,викат когато говорят по телефона,седнали с бирата в ръка и гледат на кръв....Това красиво ли е?
    Смятам,че жената трябва да притежава малко женственост(не да се тъпче постоянно),да бъде състрадателна(все пак ние сме нежния пол),да се поддържа спретната ако има възможност(тук навлиза и темата за паричните средства),да има ум в главата си,да не се държи недодялано и превзето...
    Това,че някое момиче ходи смъкнато не означава,че не притежава тези неща.Има такива,които ходят смъкнато,но се държат толкова добре,отколкото всички останали,които си мислят,че ще бъдат красиви като сложат токчета и потник с дълбоко деколте...

Това,че някое момиче слуша реге не означава,че непременно тярбва да си направи расти;или ако слуша метъл - да се облича само в черно и да носи пентаграми
    Но всеки си прави избора.

Както съм казвала и друг път: трябва да се грижим за себе си,но и да показваме уважение към околните!

Има неща наистина красиви на този свят и това са:невинността,скромността и добродушието

Двете крайности:
    1.Жени,които имат парична възможност,но ходят с немити зъби и вонят.
    2.Простолюдните кучки.

П.С. Не съм имала за цел да обидя който и да било!Извинявам се предварително и помилвайте духовната ми нищета...

Благопожелания!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Като бях малка мама казваше,че ако си чист хората ще те харесват,но ако не поддържаш елементарна хигиена ако ще да си най-богатия ще те отбягватМама винаги е права

Супер фен Аватара на rakiQ
    super typi sa i sa super smotani kakto drehite taka i pesnite

мнението ми е , че са смешни

Супер фен Аватара на Riot
    клоуни, шутове, чували
    Моля ?!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    клоуни, шутове, чували
    Има един бийтбоксър Riot

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    клоуни, шутове, чували
    Има един бийтбоксър Riot
    Riot 69N°-28°E !!!
    през седмица почнах да сменям тия никове
    само ме баннват
    неразбирам защо
    Моля ?!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Аз мисля, че всеки трябва да ходи както му харесва! Какво ти пука дали ние те харесваме, бъди каквато си и все някой ще те хареса, но ще хареса теб, а не тази на която се правиш! :P

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    super typi sa i sa super smotani kakto drehite taka i pesnite

edno smuknato momi4e nee kazano 4e vsi4ko trqbva da mu e smuknato ! az li4no imam i 6iroki drehi imam i normalni samo dunkite sa mi 6iroki i tuk tam 2-3 teniski po dalgi ot obik. a ina4e nosq teniski i potnici po men kecove i smuknati dunki ne vseki smuknat trqbva da e mega izsipan ..pone za momi4etata ..vse pak samo mom4etata se obli4at tolkova smuknato

tupi sme >?!?!? 4e de razbra samo po drehite li gleda6 ??? mai govori6 bez da znia6 a ?? poznavam mnogo takiva momi4eta ..kakto i Lil`G`Girl i moga da vi kaja 4e ot meninieto na horata a i ot mnogo dr sam 4uvala 4e smuknatite hora sa mnogo veseli zabavni i umni (e s malko izkl ponqkoga )

vseki si ima menie se pak ;] \/

Az ne se obli4am taka,no ne mi e protivno :P

и аз се обличам тка смъкнато (не винаги,но често) и не ма ебе ко мислят другите макар че малко кофти стаа кат някой та погл се ено си паднал от марс а майка ми няя нищо против някой път ми казва че с тия дънки краката ми стаали къси но иначе го одобрява

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    не ме кефят....предпочитам по-спретнатичко облечените
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не ми правят кой знае какво впечетление, да си се носят както им отърва.
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си