.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 194
    аз май не познавам такива

Цитирай Първоначално написано от Slav_Hip-Hop
    и аз се обличам тка смъкнато (не винаги,но често) и не ма ебе ко мислят другите макар че малко кофти стаа кат някой та погл се ено си паднал от марс а майка ми няя нищо против някой път ми казва че с тия дънки краката ми стаали къси но иначе го одобрява
    +1 същата работа

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Кво ти пука дали хората се кефят на смъкнати мацки? Нали след 1 месец ще тръгнеш с някой фешън и ще си смениш целия гардероб барабар с музиката, която слушаш. После същото ама заради някой друг.
    Ей заради тва нещо жените сте яко зажулени. Щото няма жена, която сама да е прослушала или започнала да прави нещо. Виждаш скейтърка, извод - ходи със скейтър. И т.н.

Иначе аз се кефя на смъкнати мацки ама 99% в един момент започва да ги гризе мисълта, че не са достатъчно женствени, демек не им се виждат месата и започват да стягат дрешките. Ето ти пак заради мъже. Абе зажулена работа.
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не ми харесва.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Rivendell, Middle Earth
    Куул, подкрепя с две ръце начина ти на обличане !
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

Град
    РЮАР
    sux

Град
    Лапландия!?
    Момичетата са мацки радват окото е не всичките де ама повечето девто съм виждала

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Just_ME !!!!
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    super typi sa i sa super smotani kakto drehite taka i pesnite

edno smuknato momi4e nee kazano 4e vsi4ko trqbva da mu e smuknato ! az li4no imam i 6iroki drehi imam i normalni samo dunkite sa mi 6iroki i tuk tam 2-3 teniski po dalgi ot obik. a ina4e nosq teniski i potnici po men kecove i smuknati dunki ne vseki smuknat trqbva da e mega izsipan ..pone za momi4etata ..vse pak samo mom4etata se obli4at tolkova smuknato

tupi sme >?!?!? 4e de razbra samo po drehite li gleda6 ??? mai govori6 bez da znia6 a ?? poznavam mnogo takiva momi4eta ..kakto i Lil`G`Girl i moga da vi kaja 4e ot meninieto na horata a i ot mnogo dr sam 4uvala 4e smuknatite hora sa mnogo veseli zabavni i umni (e s malko izkl ponqkoga )

vseki si ima menie se pak ;] \/
    pppppppppphaahahshahahhhhhhhhahaahah imam i smyknati imam i normalni..
    ama ei . spored men va6ta religia li e kfa e tam ili 6te si smuknat ili 6te si normalen .. ne moe edin den 4algarka drug den hiphopyrka treti en punkarka 4-ti den skinarka peti den rastafarqnka aahahahahahahahhahahahah OFCI

Град
    Okinawa
    А ти от кои си ?
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    А ти от кои си ?
    аз ли?
    ако става въпрос за мен- от моя си ..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми по принцип не се нося смъкнато, но ако понякога ми се прииска дрехите ми да са ми повече удобни, отколкото красиви, ще нося сиг., мдам...
    The reasons of love... <3

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    боли ме хуя за смъкнатите изобщо
    общо взето си прав !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    Русе
    мен ме кефят и смъкнати момичета и момчета

Град
    myReeee*..
    да не ти пука кфо мислят другите прави си кефа и се обличай както се харесваш..

аз лично не харесвам така да се обличат момичетата..щотуу все пак трябва да са по-женствени амааааа....нали ти казвам прай си кефа
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Голям фен
    всеки има право на избор и всеки може да си се "носи" както иска...

Град
    Los Angeles
    Luv_me_or_hate_me написа:
    Е кво и аз се обличам смъкнато и не ми пука , че повечето хора не одобряват това (мале особенно майка ми Laughing )

+1 Аз също се обличам така и въобще не ми пука кой кво мисли.Майка ми и баща ми са против тва обаче,като ме видят и майка ми вика,че съм като насрана Cool ама ми е се тая Very Happy
    +1
    Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Много странно как може едни родители да бъдат против това детето им да има собствен стил. Майка ми винаги е одобявала това да ходя смъкната, да имам нов цвят коса, различна дължина, новите ми дрехи... баба ми и дядо ми които би трябвало да са по-консертавни и с доста по-страровремски разбирание винаги са намирали всичко за хубаво.

Аз ходя смъкната откакто се помня.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Много странно как може едни родители да бъдат против това детето им да има собствен стил. Майка ми винаги е одобявала това да ходя смъкната, да имам нов цвят коса, различна дължина, новите ми дрехи... баба ми и дядо ми които би трябвало да са по-консертавни и с доста по-страровремски разбирание винаги са намирали всичко за хубаво.

На мен пък ми странно следното: От 3-4 годишна ли ходиш смъкната? Защото най-вероятно оттогава се помниш..
    Мисли преди да пишеш.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019

На мен пък ми странно следното: От 3-4 годишна ли ходиш смъкната? Защото най-вероятно оттогава се помниш..
    Мисли преди да пишеш.
    Като бях много малка ми слагаха рокли/полички...но поня, че в детската имах смъкнати дънки.

Всеки прави, както си знае и както му е удобно.
    Едни дънки не правят момичето хубаво или не, темата е безмислена. Който носи широки смъкнати панталони, щото "така е яко" е много зле и да си опича акъла.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Мисли преди да пишеш.
    това си е израз бе... кво се заяждаш за спорта?

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Обичам по-стилни дрехи...може би просто по-елегантни. Но всеки си има вкус. Пък и не е само това, на всеки човек му отиват различни неща.. Например аз съм 1,50(не съм 6-ти клас, просто съм дребна ) и няма да се чувствам добре в някакви супер широки и изсухлени дрехи, просто ще се загубя в тях. Но не съм против това, другите да ги носят и определено не съм предубедена към хората, които се обличат по този начин, все пак всеки си има стил и разбиране за него.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    Варна
    аз се обличам така ама за момиче не ме кефи

Не на всички момичета им отива,но като цяло не мисля,че е грозно.

Живеем в демократична държава,а това значи,че всеки има правото да се облича,както му харесва.

Не се сещам за коя страна ставаше дума,но бяха наложили закон,който забранява да се носят панталони,от които се поддава дупето.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    prili4at na torbi 4uvali...... mn grozno :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си