- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за смъкнато облечените момичета..?
аз май не познавам такива![]()
Кво ти пука дали хората се кефят на смъкнати мацки? Нали след 1 месец ще тръгнеш с някой фешън и ще си смениш целия гардероб барабар с музиката, която слушаш. После същото ама заради някой друг.
Ей заради тва нещо жените сте яко зажулени. Щото няма жена, която сама да е прослушала или започнала да прави нещо. Виждаш скейтърка, извод - ходи със скейтър. И т.н.
Иначе аз се кефя на смъкнати мацки ама 99% в един момент започва да ги гризе мисълта, че не са достатъчно женствени, демек не им се виждат месата и започват да стягат дрешките. Ето ти пак заради мъже. Абе зажулена работа.
Не ми харесва.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Куул, подкрепя с две ръце начина ти на обличане !![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Момичетата са мацки радват окото е не всичките де ама повечето девто съм виждала![]()
pppppppppphaahahshahahhhhhhhhahaahah imam i smyknati imam i normalni..Първоначално написано от Just_ME !!!!
ama ei . spored men va6ta religia li e kfa e tamili 6te si smuknat ili 6te si normalen .. ne moe edin den 4algarka drug den hiphopyrka treti en punkarka 4-ti den skinarka peti den rastafarqnka aahahahahahahahhahahahah OFCI
![]()
![]()
![]()
А ти от кои си ?![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
аз ли?Първоначално написано от ju**
ако става въпрос за мен- от моя си ..![]()
общо взето си прав !Първоначално написано от TheNh3
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
да не ти пука кфо мислят другите прави си кефа и се обличай както се харесваш..
аз лично не харесвам така да се обличат момичетата..щотуу все пак трябва да са по-женствени амааааа....нали ти казвам прай си кефа![]()
![]()
![]()
![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
всеки има право на избор и всеки може да си се "носи" както иска...
+1Luv_me_or_hate_me написа:
Е кво и аз се обличам смъкнато и не ми пука , че повечето хора не одобряват това (мале особенно майка ми Laughing )
+1 Аз също се обличам така и въобще не ми пука кой кво мисли.Майка ми и баща ми са против тва обаче,като ме видят и майка ми вика,че съм като насрана Cool ама ми е се тая Very Happy
Най-много страдания в живота ни причиняват не тези, които мразим, а тези, които обичаме.
Много странно как може едни родители да бъдат против това детето им да има собствен стил. Майка ми винаги е одобявала това да ходя смъкната, да имам нов цвят коса, различна дължина, новите ми дрехи... баба ми и дядо ми които би трябвало да са по-консертавни и с доста по-страровремски разбирание винаги са намирали всичко за хубаво.
Аз ходя смъкната откакто се помня.
На мен пък ми странно следното: От 3-4 годишна ли ходиш смъкната?Първоначално написано от Pliok0019
Защото най-вероятно оттогава се помниш..
Мисли преди да пишеш.![]()
Като бях много малка ми слагаха рокли/полички...но поня, че в детската имах смъкнати дънки.Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Всеки прави, както си знае и както му е удобно.
Едни дънки не правят момичето хубаво или не, темата е безмислена. Който носи широки смъкнати панталони, щото "така е яко" е много зле и да си опича акъла.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
това си е израз бе... кво се заяждаш за спорта?Първоначално написано от Hit 2 fit.
Обичам по-стилни дрехи...може би просто по-елегантни. Но всеки си има вкус. Пък и не е само това, на всеки човек му отиват различни неща.. Например аз съм 1,50(не съм 6-ти клас, просто съм дребна) и няма да се чувствам добре в някакви супер широки и изсухлени дрехи, просто ще се загубя в тях. Но не съм против това, другите да ги носят и определено не съм предубедена към хората, които се обличат по този начин, все пак всеки си има стил и разбиране за него.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не на всички момичета им отива,но като цяло не мисля,че е грозно.
Живеем в демократична държава,а това значи,че всеки има правото да се облича,както му харесва.
Не се сещам за коя страна ставаше дума,но бяха наложили закон,който забранява да се носят панталони,от които се поддава дупето.
prili4at na torbi 4uvali...... mn grozno :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.