- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с окосмяването .... :((
momi4e sam.. i imam golqm problem s okosmqvaneto .. nasqkadekrakata ..korema mi6nicite krusta i malko po nadolu .kfo da praq ..lqtoto nablijava a me e sram da se sableka .. brasna se na sqkade ama tfa trae samo nqkolko dni
helppppp !
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Zapochni da gi chistish s neshto drugo - epilator, kola maska... Shte izdyrji dosta poveche.
az imam problem s okosmqvane po celite kraka, i to silno okosmqvane.samo 4e mislq da go re6a kato ida na lazerna epilaciq i da se znai vednuj za vinagi 4e nqma da imam kosmi po krakata.samo 4e az sum momche. Syvetvam te da govori6 s va6te i eventualno da se konsultirate s lekar.za6toto okosmqvaneto pri momi4etata naistina e ujasno kofti![]()
![]()
![]()
за да нямаш косми по крката...трябва да си направиш поне 20 фото епилации, цената на които варира около 150-200 леваПървоначално написано от love__you
ефекта ще е че ще изчезнат за година-две
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Направо лазерна епилация на подмишниците няма да ти излезе толкова скъпо...и после на някой други малки места като бикини зоната а по краката с епилатор чувам ,че се разреждали и имало места на , които изобщо не никнат повече!
Ходи на козметик да ти ги маха на цялото тяло. Никакво бръснене. С кола маска поне няма да никнат по-черни и дебели, а и ефекта е по-дълъг. Но това бръснене.... аз не използвам бръснач от години и космите ми винаги си изникват тънки и светли. Вярно, че излиза скъпичка тая цялостна кола маска... ама е най-доброто след лазера, който пък си е лукс. Успех и забрави за бръсненето!
На козметик май ще е най-добре. Вместо да се занимаваш и мъчиш вкъщи минимум два пъти месечно и да си недоволна от ефекта/понеже си има един период докато му хванеш цаката/ събери си достатъчно пари и иди на козметик. Предполагам ще ти вземе около 40лв за цялото тяло-хем ще е професионално и качествено направено,хем ти ще си доволна. А и ефектът от професионалната кола-маска издържа до 1месец. Успех!
П.С. Извинявай,че повдигам темата,но да не би да имаш бякакви хормонални отклонения-при мъжките и женските хормони? Обикновено на това се дължи прекомерното окосмяване на момичетата. Иди на лекар да ти изследват тези хормони и ако са завишени да ти изпишат подходящи лекарствата,които да ти помогнат да преодолееш този проблем завинаги/имам предвид прекомерното окосмяване,не нормалното/. Дано се решиш да го направиш.
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
MAI TRQBVA DA IDA..![]()
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!