.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    ^ да и да ходи и да си мирише??

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    здравейте! днес си взех това Одорекс и въпросат ми е след колко време след бръснене под мишниците може да се ползва,защото аз днес си ги избръснах и се чудя дали преди лягане тази вечер може да го използвам ???

Благодаря предварително!

24 часа след епилация не изполвай никакви антиперспиранти и деодоранти.

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    здравейте! днес си взех това Одорекс и въпросат ми е след колко време след бръснене под мишниците може да се ползва,защото аз днес си ги избръснах и се чудя дали преди лягане тази вечер може да го използвам ???

Благодаря предварително!

24 часа след епилация не изполвай никакви антиперспиранти и деодоранти.

Към горния пост : Окосмяването под мишниците няма нищо общо с потенето. Бактериите се задържат и именно те причиняват лошия мирис , но разликата с избръснати и космясали ( ) мишници ще е минимална. Но е препоръчително. По-голямо проветрение и по-малко миризма + по-бързо попиване на стиковете и рол-оните.

и аз съм така обаче на мен ми се потят ръцете и краката ( ходилата) ползвах одорекс не помага топих си ръцете и краката в морска сол не помага ползвах други разни спрейчета и те не помагат някой казват че е от притеснение до някъде да ама има случай в който съм в нас сам и пак се потя без да съм притеснен сега си купих TEРЕСОН не знам дали ще помогне ще пиша след няколко дена след като проверя дали има ефект а вие ако знаете нещо с което да се справя с това гадно потене пишете

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си