.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

vapros za tamponite

kato sam devstvena moga li da si slagam tampon , trudno li se slaga , i kak to4no !

mersi predvaritelno !

Град
    Велико Търново
    kato si devtsvena ne e jelatelno da slaga6 tamponi,no si ima i po malki tamponi,koito sa specialno za devstvenite momi4eta.i az sam devstvena ,no ne izpolzvam tamponi.
    Руса кукличка

Голям фен
    има такива тампони,но не е желателно

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako si devstvena nqma nikakav problem da slagash tamponi, stiga ti da go iskash. Ima tamponi mini, koito sa za devstveni momicheta. Slaganeto na tampon ne e trudno, preporychvam ti da si vzemesh O.B., te sa s koprineno pokritie i slaganeto e syvsem lesno.

Град
    Софя

.......................

Разбира се че няма проблем да си слагаш тампони .... какво като си девствена това няма да попречи.... и аз като бях девствена си слагах тампони и по никакъв начин не ми е попречило или да съм се отворила .... Така, че не се притеснявай да използваш тампони... А за това как се слагат ... Като си купиш в самата кутийка има упътване [/i]

Аз използвам тампони от 14 годишна. Тогава бях девствена.
    На всяка кутийка има упътване.
    Единственото, от което можеш да се притесняваш, е болката и неудобството първите няколко пъти, докато си слагаш тампона.
    Първо пробвай с по-малките, както казаха. Когато поставиш тампона и не го усещаш, можеш да си сигурна, че е поставен правилно.
    МомИче съм!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ako si devstvena nqma nikakav problem da slagash tamponi, stiga ti da go iskash. Ima tamponi mini, koito sa za devstveni momicheta. Slaganeto na tampon ne e trudno, preporychvam ti da si vzemesh O.B., te sa s koprineno pokritie i slaganeto e syvsem lesno.
    +1 a otnosno kak se postavq-vzemi si edna kutiq tamponi i pro4eti listovkata tam vsi4ko e opisano

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    По добре я карай на превръзки.Една моя приятелка като тебе девственна си разкъса химената докато си слагаше тампон...
    И ти си бил там , и си го видял това ,така ли? Не може дя си разкъса целия химен, за да го направи, трябва да набута егати нещото...Аз тампони ползвам от 13 годишна, и колкото и да ме боля, като не си сложих тампона както трябва първия път, не се бях отворила, това просто...как да го кажа, почти е невъзможно...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Re: vapros za tamponite

Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    kato sam devstvena moga li da si slagam tampon , trudno li se slaga , i kak to4no !

mersi predvaritelno !
    az kato bqh devstvena mi be6e neydobno da gi slagam,nz za teb, po princip nqma problem
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Въпреки че и аз използвам тампони не ги препоръчвам , само в краен случей.
    Бях писала по една подобна тема за тампоните , ама кой да прочете.
    Аз лично ти препоръчвам да не използваш от сега тампони и ако използваш , то поне да бъдат в мини вариант и в крайни случеи.
    Успех
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    По добре я карай на превръзки.Една моя приятелка като тебе девственна си разкъса химената докато си слагаше тампон...
    И ти си бил там , и си го видял това ,така ли? Не може дя си разкъса целия химен, за да го направи, трябва да набута егати нещото...Аз тампони ползвам от 13 годишна, и колкото и да ме боля, като не си сложих тампона както трябва първия път, не се бях отворила, това просто...как да го кажа, почти е невъзможно...
    +1 ..
    И както казаха преди мен, няма никакъв проблем да използваш тампони. Има тампони за девствени момичета ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мммм на мен ми се струва, че е възможно.
    Незнам някой дали знае , но е имало случеи , в които момиче да се отвори по време на шпагат или на конна езда.
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Цитирай Първоначално написано от mishaaaaa
    Мммм на мен ми се струва, че е възможно.
    Незнам някой дали знае , но е имало случеи , в които момиче да се отвори по време на шпагат или на конна езда.
    Мда найстина е имало единични такива случай, чувала съм ..
    Но НЕ МОЖЕ да се отвори с един мини тампон за девствени .. Нали за това са направени ТОЧНО за девствени момичета?! .. Просто няма начин да се отвори с едно тампонче ..

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от Mainata ti
    Аз използвам тампони от 14 годишна. Тогава бях девствена.
    На всяка кутийка има упътване.
    Единственото, от което можеш да се притесняваш, е болката и неудобството първите няколко пъти, докато си слагаш тампона.
    Първо пробвай с по-малките, както казаха. Когато поставиш тампона и не го усещаш, можеш да си сигурна, че е поставен правилно.
    +1 Само за последното не си права или по-точно при всеки е индивидуално . Ако го пъхнеш хубаво си седи без да ти причинява неудобство . Единствено може да ти стане малко гадно когато го махаш.
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Е , с мини тампон - не естествено
    За мен това са "изгъзяци" ако няма нужда.
    Едно момиче постоянно ходи с тампони , тя превръзка не слага.
    Ама сигурно не е чувала за синдрома на токсичния шик (СТШ)

Град
    СОФИЯ
    Аз пробвах да слагам едно време когато бях девствена и ме болеше и се отказах-при всеки е индивидуално,имам приятелки които са нямали такива проблеми
    След първия ми път обаче тампона ми стана най-добрия приятел,просто незаменимо

Мисля че точно това е написано. Когато е сложен правилно, не го усещаш.
    Махането, разбира се че не е особено приятно. Затова трябва да се маха, когато е хубаво напоен, за да се избегне дискомфорт. Както и да е, нека момичето пробва и да прецени. Темата мисля че се изчерпа.

П.С. Относно мнението на Puky
    МомИче съм!

Град
    Добре де, спокойно .. Разбрахме за СТШ .. Във всяка тема го пишеш .. Спокойно, има го даже на опаковките на тампоните ......... Ей не сме толко' неграмотни и некомпетентни.

Град
    СОФИЯ
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Добре де, спокойно .. Разбрахме за СТШ .. Във всяка тема го пишеш .. Спокойно, има го даже на опаковките на тампоните ......... Ей не сме толко' неграмотни и некомпетентни.
    Аз пък не съм чувала за синдрома на токсичния шИк ,остави момичето да ме образова малко

Ебавайте се , аз не искам да направя на никого нищо лошо , а просто да помогна на някои момичета , които наистина не го чували.И вместо да се ебавате с мен , след като го знаете може да ме подкрепите , защото има 11-12 момичета , които не са се образовали като нас ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Mili4ka,otnovo li za mene govori6 ,dano prosto taka da mi se struva?!?!? I kato sum 4la za ST6 ta kakvo??? Tova e individualno do organizum,nai ve4e ST6 e v slu4aite na zadurjan dulgo v organizma tampon ili dori zabraven!Koe ne ti e qsno.Prestani da pi6ti6 za toq ST6,cqlata ti minformaciq otnosno ST6 se bazira na listovkite na tamponite i na "neveroqtnite" istorii koito si 4ula.Ne kazvam 4e risk nqma,no tozi risk go ima v opredeleni situacii i navici-az tezi navici da si zabravqm tampona ili da go durja po 4 b4asa gi nqmam!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    kato si devtsvena ne e jelatelno da slaga6 tamponi,no si ima i po malki tamponi,koito sa specialno za devstvenite momi4eta.i az sam devstvena ,no ne izpolzvam tamponi.
    Оф боже ще се скъсам от смях Не било желателно ... И кфо като си девствена винаги можеш да използваш тампони,ако го предпочиташ. Пък и така е много по-хигиенично и комфортно. Ти си решаваш ... Поставянето не е никак трудно .. пък и ти като си ги купиш вътре винаги има упътване как .. четеш внимателно и гледаш картинките .. бавно и внимателно докато свикнеш после не ти прави впечатление .. Пробвай с О.В. можеш да си вземаш всякакви само да не са SUPER .. Не си вземай боклуци да не стане някой гаф после .. Айде успехче!
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Голям фен
    Чета, чета и се чудя как това е първата от много теми, в която не е намесена хигиената, обаче явно не е трябвало да бързам...
    Don't worry, be happy!

Град
    Ibizza <3
    На 12 години съм и съм девствена,но предпочитам да използвам тампони. Е все още го обмислям,но според мен е по-добре.

Мега фен
    Град
    <3
    Стара тема
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си