Таа историята е сладната с бившото ми гадже скъсахме преди около 3 месеца...Много ми беше тъпо, че късаме макар че излезе, че и аз искам да скъсаме, но не беше така...Не исках...Вечерта на въпросния ден бях на купон в наши общи познати и се бях сдухала тотално...и накрая един френд пусна една песен и аз се разплаках...беше ужасно, макар че всички бяха супер мили..явно някой му е казал какво е станало и той на сладващия ден гузен гузен ми писа как съм след това последваха многжество караници ей така от нямане какво да правим. Той си беше внушил, че съм станала правежна и толкова.
В последствие и двамата си намерихме други гаджета и макар да съм с момчето на мечтите си не мога да спра да мисля за него всеки път като го видя се скапвам докато го подмина съм ухилена до ушите сякаш нищо не е станало, но когато остана сама нещата се изменят...Преди около седмица отново започна да ми пише и този път никой не се заяждаше с другия , което е много странно. Днес беше в моето даскало и аз го видях поколебах се какво да направя и накрая му извиках. След това говорихме дълго в двора после си тръгнах с него през цялтото време ми беше ужасно трудно да не му кажа какво чувствам Той се държа страшно мило, сякаш бяхме първи приятели и нищо не се беше случило. Искам си го обратно
И сега следва тъпия въпрос: Какво да правя? Защо става така?