Интересува ме къ де в БГ може да се учи т'ва чудо![]()
софия,имам позната,която учи за лаборант,но мисля че има и такава специалност или по-точно е част от лаборантството.нещо такова беше.
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
В медицинските университети в София, Варна и Пловдив. За Плевен не съм сигурна.
Благодаря ви!
Първоначално написано от BaBy_bS
Фармацията съвсем не е "част" от лаборантството.Далеч по-сериозна наука е.
![]()
Учи се в медицинските университети и при положение,че не знаеш дори къде се учи-не знам как ще се подготвяш и явяваш на изпити.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Тъй като почти никъде не открих това което ми трябваше, някой който е сигурен може ли да ми каже с какъв бал се влиза в Медицинския и кои предмети ти взимат от дипломата за тази специалност (има ли други освен биология и химия)?
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
С по-малък от 28 няма да влезеш.И да взимат се само оценките от биология и химия.Първоначално написано от summer_love
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Само ще ти кажа, че трябва да се подготвиш много добре. Влиза се с отлични оценки.![]()
Това нещо средно м/у формация и фармацевтика ли е?![]()
За Му-Варна максималният бал е 30.Надявам се да го събераПървоначално написано от summer_love
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тази година като цяло е по-лесно в сравнение с предните (изпитите са си същите), но се взимат по веднъж оценките от двата изпита (биология и химия), по веднъж оценките по тези предмети от дипломата и веднъж средния успех от дипломата. Максимален бал 30. Казвам, че е по-лесно, защото така изпитите се взимат по веднъж, а преди е било по 2 пъти. Иначе се влиза много трудно, местата са сравнително малко, а желаещите много. Има и квоти, което улеснява момчетата и спъва момичетата. Ако си момиче ти трябват или пълни шестици, или почти пълни.![]()
Хаха, ми всъщност това си е фармацевтика, само че фармация се използва по-скоро (нищо, че завършилите я са фармацевти).Първоначално написано от Jamalska
![]()