- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделихме се заради бившия и, който прави по-добър секс!
Първо,ако можех щях да ти стисна ръката,че си изтърпял такова държание,второ-тя не е курва,не е кучка,не е лигла,тя е глупава,а ти си умен и то много страхотен човек си (съдя по написаното в разказа ти) и не трябва да си губиш времето с нея,тя ще се върне наистина,но и кажи,че е късно,хвани си друго гадже има много момичета,който копнеят за такъв като теб,за нежност и обич,разбирам че я обичаш,но това е просто едно деградиращо момиче!
Da sI v zatv0r-shte go razbIq beIbe beIbe da sI studen-shte te zatoplq beIbe beIbe beIbe da sI s jeNa-shte q ubIq beIbe beIbe beIbe-az sъm prah,az sъm snqg..topq se beIbe beIbe bez teb ..
dobre si postupil kato si q otrqzal za v bude6te.... tova momi4e ne te zaslujava..... po dobre ne se subiate ako pak doide pri teb da te moli
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Значи пич,тя те използвала да забрави другия.Честито,ти си бил плюшена играчка+вибратор,плакала е на твоето рамо,накарала е онзи да ревнува и когато си е постигнала целта,ти си бил излишен и те е захвърлила!
Давай напред,има много други момичета,не бъди точен с курвите.Бъди пич,имай ги,забавлявай се,а после майната им,идва следващата.Не е мъжка работа да тичаш след жена![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
такам темата я прочетох и в момента се чудя какъв съвет да ти дам..Но повярвай ми нито един не е свързан със събирането ви за пореден път..Ще ме извиняваш,разбирам,че си я обичал и сигурно още изпитваш чувства към нея(Въпреки,че а ко аз бях на твое място вече щях да съм си направила ранвосметката каква е),но това нейното е толкова детинско поведение,че аз самата останах без думи...Не мога,да те разбера и теб как всеки път я приемаш с готовност и й прощаваш..Не смяташ ли,че достатъчно ти е наранила чувствата и самочувствието като цяло??!...
Та те съветват..Остави я...Нека сама си троши главата,акъла все някога ще и дойде в главата и ще оцени всичко,което си правл за нея..На тоя етап тя се е паказала като детето във взаимоотношенията ви,НЕ ТИ!Така,че следващият път като дойде да те моли за прошка изобщо не се хващай пак на въдицата..Ако не си мазохист де...![]()
Успех в търсенето и да си намериш момиче,което истински да те обича
и цени...![]()
Това момиче не те заслужава! Другият път,когато дойде при теб(аз съм сигурна,че ще дойде) и казваш,че повече не искаш да имаш нищо общо с нея и слагаш край.А за секса не се притеснявай-никой не се е родил научен
![]()
LoVeEeEe
Аз мисля че тя не те обича до толкова че да ти даде шанса поне...Ако те обичаше нямаше да се връща при него, а щеше да поговори с теб и да се изясни проблема ви и надявам се в последствие да се реши. Тя не е още съзряла, има да учи много от живота си. Ти, от поста ти както виждам, си й прощавал и си я допуснал да те използва за резервен вариянт, защото я обичаш.. Ако я искаш наистина, и я обичаш така че не можеш без нея, едиствения вариянт е да чакаш.. времето ще покаже.. наистина какво ще стане! Аз само ще ти кажа че това няма да продължава вечно! Сигурна съм че и на нея самата не й е лесно и след време може би ще осъзнае правилния вариянт и надявам се и грешката си. Защото не можеш да промениш един човек който мисли най-вече за секс, не можеш да го накараш да бъде мил добър.. (освен ако не си Афродита
) Но за сметка на това на добрия и мил човек, на този дето ти се струва че имате мног много общи неща, можеш да го научиш на по хубавите неща в секса..
Все пак всичко си зависи от човека, явно тя мисли че е по-добре да имаш хубав секс отколкото хубава връзка ( емоционална ). Защото забелязвам че емоционално душевните връзки продължават по-дълго а и са наситена найстина с незабравими мигове, докато просто връзките заради секса отминават... и се забравят ;ь Така че колкото и да ти е непрятно, я остави. Тъкмо ще си разбере какъв човек е загубила!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00