Прочтох темата(аплодисментите после ) шегувам се и сега по темата.Значи от това което прочтох за мене няма смисал,не виждаш ли че с неините думи,тя те използва,мисли си че когато и скимне ти винаги си под ръка готов да и простиш,а извинявай но момиче след толкова време да ти говори,че даже отново не била сигурна дали ти не си ги разделил е извинявай,ама това не е нормално.Моя съвет е че добре си постъпил,ако бях на твое място даже щях по остро да реагирам,какво е това,да секса в една връзка е много важен,но ако толкова държи на тебе би трябвало да ти помогне.ЗА мен просто тя не те заслужава,и не че ''ти не си истински мъж още момче'' както тя се е изразила,а тя е една разглезена пикла с извинение за израза.Не ти трябва,трябва да продължиш напред,запази достоиството си колкото и да ти е трудно в момента,има толкова други момичета които вярвай ми си заслужават,не си губи времето,с човек които даже след толкова време не те уважава за да ти говори такива неща(визирам слуха че ти си ги разделил).Наи-важното е да не се отчаиваш,ще си намериш някоя друга сигурен сам.Осави я тя да си блъска главата,с този бившия и да и доиде акъла след време,даже ще ти кажа кво ще стане,тя отново ще бъде наранена и ще те потърси,обаче тогава може да и кажеш:''всичко приключи,аз няма вечно да те чакам,когато ти скимне да идваш при мене съжелявам но просто не си заслужава,аз ще продължа живота си и ще му се радвам.без да чакам човек които ми говори такива неща,след всичко преживяно".Аиде успех и бъди сигурен,че след време ще срещнеш друга която ще си заслужава.