.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Защо?

Защо?

Предпочита футбола пред това да си има приятелка.11 клас е, а досега не е имал сериозна връзка.Кажете ми причината според вас и имам ли някакъв шанс с него.благодаря предварително

em ne te obi4a za da zareje sporta zaradi tebe,razberete ne moje horata kum koito imate 4uvstva i te da vi otvru6tat vinagi ebahti...ne moe da ti pomognem,taka si e re6il 4oveka i tfa e,nameri si nqkoi dr

Град
    Студентски град!
    Е нека си гледа футбол какво ти пречи?Може и да е с теб и да си гледа мачовете...

ем той тренира и не иска приятелка понеже ще му пречи уж

Град
    Студентски град!
    Е щом и тренира...така де ще му пречи-може би иска да е средоточен в футбола да си направи кариера и т.н.(друг е въпросът дали ще успее...)от друга страна футбола:/не е като ядрената физика...той си знае...

Град
    Стара Загора
    Убеди го ,че греши и,че спорта и гаджетата са две различни неща,и че есдното не би могло да попречи на другото,а напротив-само да му помогне . :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ss
    Е нека си гледа футбол какво ти пречи?Може и да е с теб и да си гледа мачовете...
    а тя май не им харесва да гледа мачове

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от _sunshine_
    Предпочита футбола пред това да си има приятелка.11 клас е, а досега не е имал сериозна връзка.Кажете ми причината според вас и имам ли някакъв шанс с него.благодаря предварително

Защото не иска да си губи времето...
    Madness is the gift, that has been given to me.

otg:gei e i e s nqkoq kolkoto da prekriva orientaciqta si ili moje bi se prai na truden (predi da e bil naranqvan v liubovta i da ne iska seriozna vr1ska ot strah da izjivee s16toto)

Супер фен Аватара на Qnchety
    Има ги вече достатъчно...

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от _sunshine_

Защото не иска да си губи времето...
    +1 ако испитваше нещо към теб все щеше да намери време.А не е имал сериозна връзка,защото вече е намерил голямата си любов-футбола

Мега фен Аватара на sasha_90
    Явно не те обича достатъчно,щом футбола му е по важен от това да излезете заедно.

хаха защо всичко момичета се дразните че гаджето ви гледа футбол-та това е напълно нормално!!!ми ти пък предполагам гледаш нещо ,което твоето момче не иска и да чуе ама не ти забранява да гледаш нали?!ии тая ревност е малко излишна аз нямам такъв проблем обичам футбола и това ме сближава с момчетата :P
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    STARA ZAGORA
    pf za mom4eto sporta qvno e nai-vajen... 6tom neiska priqtelka OK... kolkoto pove4e mu se natiska6-tolkova po-zle ... sled kato e zariben tolkova mn po futbola 4e 4ak ne6te fr.. i da trugnete da ne misli6 4e 6te stane ne6to m/u vas.. ne6to na koeto qvno se nadqva6 6toto si dosta hlutnala po nego.. em edva li... po-dobre zareji..

Град
    Велико Търново
    qvno o6te ne e gotov da ima seriozna priqtelka.ako iska6 da si s nego,trqbva da iz4aka6.qvno ne mu e do lubov,a i 6tom ne mu se zanimava zakvo 6te si s nego,samo 6te te narani i 6te te ostavi. i za kvo ti e ,kato po cqla ve4er 6te gleda futbola vmesto teb.nqma da ti obra6ta nujnoto vnimanie i edinstveno v glavata mu 6te e -fubola.ako naistina mn ti haresva-iz4akai,ako pak ne otkaji se!
    Руса кукличка

Не се отказвай от него.Опитай да поработиш по въпроса с футбола,накарай го да постави теб преди спорта("завърти" му главата).Успех

е доловна ли си всички които ти отговориха са със различно мнение ти реши кое е правилното за твоя случай.Само не го притискай да изпира между теб и футбола че отг. няма да си хареса особено
    Успех все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си