.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: прически

прически

здравейте, искам да си направя някакви плитки но да не са на цялата коса, някои може ли да ми намери някакъв каталог из интернет ? благодаря предварително =)
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Хм , мнението по-горе е полезно . Аз само искам са споделя , че много ме е гнус от такива плитки , не знам защо ....

Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Тва не са плитки
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Тва не са плитки
    Само да те светна,че растата също е вид плитка

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Тва не са плитки
    само да те светна,че растите са хора
    не плитки

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Тва не са плитки
    ти ш'кажеш.
    Нямаше ли друг пример,че сложи точно него

Има ли значение дали ще кажа "раста" или "DREADLOCKS" Авторката на темата и оная (дето каза,че пича от снимката не е на плитки) и без това едва ли правят разлика между двете

Град
    Студентски град!
    ПедеРаста*....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    цецо па точно ^

Има ли значение дали ще кажа "раста" или "DREADLOCKS" Авторката на темата и оная (дето каза,че пича от снимката не е на плитки) и без това едва ли правят разлика между двете
    a ot kude znaesh 4e ne pravq razlika ?! mislish 4e nqma da zabeleja ako kaja napravi mi plitki i mi napravqt rasti li ? aide da ne sme tolkova ostri kvo she kajesh ?
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    a ot kude znaesh 4e ne pravq razlika ?! mislish 4e nqma da zabeleja ako kaja napravi mi plitki i mi napravqt rasti li ? aide da ne sme tolkova ostri kvo she kajesh ?
    А ти вместо да се зъбиш,защо не четеш точно По-горе казах,че едва ли за теб има разлика между двете думи (rasta и dreadlocker)!!!Никъде не съм казвала,че не правиш разлика между двете прически (на плитки и dreadlocks)!!!

плитките в днешно време не са много на мода... мен ме е гнус да гледам някой с плитки ...за теб незнам :P

Град
    София
    Плитки-ок, ама с тия расти просто ме е гнус да е около мен тоя човек
    Smile!?

Супер фен Аватара на girl91

Аз едно лято се бях направила така и много се харесах. Това лято мисля да се направя пак такива плитки
    А какво гнусно намирате в плитките? На мен не ми харесват само тези, които са на цялата коса и е сплетено нещо като прежда... които седят доста време, а не мога да си пердставя какво чудо е като се намокри.. сигурно съхне доста време.

Na men puk mnogo mi haresvat rastite .. plitkite ne mi haresvat ,i neznam zashto mislq che povecheto hora veche ne gi haresvat ,taka che az ne bih si napravila - priemi go kato suvet
    ~Remember,remember...25th of November~

Цитирай Първоначално написано от mirelS
    Na men puk mnogo mi haresvat rastite .. plitkite ne mi haresvat ,i neznam zashto mislq che povecheto hora veche ne gi haresvat ,taka che az ne bih si napravila - priemi go kato suvet
    + 1 samo 4e i na rastite ve4eim mina modata ...
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми аз харесвам плитките и мисля да си направя сега лятото. И защо пък да им е минала модата, плитките са универсални и определено не са гнусни. прическата която girl91 каза че си е правила е много сладка, аз мисля да опитам с нея.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си