здравейте, искам да си направя някакви плитки но да не са на цялата коса, някои може ли да ми намери някакъв каталог из интернет ? благодаря предварително =)
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Хм , мнението по-горе е полезно . Аз само искам са споделя , че много ме е гнус от такива плитки , не знам защо ....![]()
Тва не са плиткиПървоначално написано от Pagan_man
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Първоначално написано от barbie_94
![]()
![]()
Само да те светна,че растата също е вид плитка
![]()
само да те светна,че растите са хораПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
не плитки
ти ш'кажеш.Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Нямаше ли друг пример,че сложи точно него![]()
Има ли значение дали ще кажа "раста" или "DREADLOCKS"Авторката на темата и оная (дето каза,че пича от снимката не е на плитки) и без това едва ли правят разлика между двете
![]()
ПедеРаста*....
a ot kude znaesh 4e ne pravq razlika ?! mislish 4e nqma da zabeleja ako kaja napravi mi plitki i mi napravqt rasti li ? aide da ne sme tolkova ostri kvo she kajesh ?Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
А ти вместо да се зъбиш,защо не четеш точноПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
По-горе казах,че едва ли за теб има разлика между двете думи (rasta и dreadlocker)!!!Никъде не съм казвала,че не правиш разлика между двете прически (на плитки и dreadlocks)!!!
плитките в днешно време не са много на мода... мен ме е гнус да гледам някой с плитки ...за теб незнам:P
Плитки-ок, ама с тия расти просто ме е гнус да е около мен тоя човек
Smile!?
Аз едно лято се бях направила така и много се харесах. Това лято мисля да се направя пак такива плитки
А какво гнусно намирате в плитките? На мен не ми харесват само тези, които са на цялата коса и е сплетено нещо като прежда... които седят доста време, а не мога да си пердставя какво чудо е като се намокри.. сигурно съхне доста време.
Na men puk mnogo mi haresvat rastite .. plitkite ne mi haresvat ,i neznam zashto mislq che povecheto hora veche ne gi haresvat ,taka che az ne bih si napravila - priemi go kato suvet![]()
~Remember,remember...25th of November~
+ 1 samo 4e i na rastite ve4eim mina modata ...Първоначално написано от mirelS
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Еми аз харесвам плитките и мисля да си направя сега лятото. И защо пък да им е минала модата, плитките са универсални и определено не са гнусни. прическата която girl91 каза че си е правила е много сладка, аз мисля да опитам с нея.![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!