- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бисексуална ли съм? :(
Имам въпрос от дълго време познавам едно момиче в началото я чувствах като приятелка но след 3 4 месеца всичко се промени започнах да я ревнувам от всичкодори от гаджетата и...Имаше един период в които не се бяхме виждали почти година просто бяхме загубили връзка!През цялото време не спирах да мисля за нея
и когато пак се видяхме бях много щастлива... това чувство не ме напуска... постоянно си мисля за нея искам да я целуна прегърна
какво да правя?да и кажа ли или да си замълча.....
![]()
На колко си?
ами...не малко момичета чувстват влечение към друго момиче в пубертета...но казват че после всичко с еоправя![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от beb4yy
Еми зависи. Как мислиш, че би го понесла...
Madness is the gift, that has been given to me.
да и аз това питам?Може да си направо обратна...Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
защо би?еми защото момичето харесва и момчета!!!
ааа споко това е просто увлчение за пубертета ще се оправиш!!! много момичета ревнуват приятелките си от въздуха![]()
ако и к ажеш може да се оплаши и да се отдалечи от теб но все пак ти решаваш дали да и кажеш
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Аз страшно много ревнувам приятелката си! Ужасно... от всичките и останали приятелки! Имала съм някакви "забежки" (силно казано) с други приятелки, но към нея не изпитвам такова влечение като към гореспоменатите... спокойно! или е временно или си обратна!![]()
Сигурно си обратна..
Хм , според мен това е просто от пубертета . Не е задължително да си с обратна сексуална ориентация !
И на мен ми се е случвало в 6 ти клас![]()
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Първоначално написано от eveto_xx
И к'во...? Ти целуна ли я ... ?
ми ако тва че като се целуваш и прегръщаш с некви момичета значи че си обратна тогава и аз съм
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Разбира се, че не. Просто усещах някакво привличане, все пак съм била дете.На всеки се случва, човешко еПървоначално написано от Chess
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
i ako e taka s ezik liПървоначално написано от Chess
![]()
Първоначално написано от eveto_xx
Жалко (че не си я целунала)...
или е недорасла и се лигавиПървоначално написано от Sixxkiller
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
лелеле вие ква ли не ме изкарахте попитах човешки...нито съм недорасла нито нищо относно въпроса на колко съм на 15 мерси на всички които отговориха нормално на въпроса ми![]()
![]()
ami az li4no ne bih i kazala za6toto moje da se otdale4i ot men.a ina4e ne mislq 4e si bi.spored men prosto q obi4a6 prekaleno mn kato fr i si mn revniva.az naprimer revnuvam vsi4ko okolo menne se pritesnqvai