- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако имате 1 шанс !!!!
Незнам как ще ви прозвучи темата и дали я има във форума но все пак ще я пусна
Ако имате ЕДИН единствен шанс да върнете времето назад какво бихте променили във живота си ? Само един единствен път за едно единствено нещо за което съжалявате и до сега и какво е то ?![]()
De-Phazz - Anchorless
Не съжелявам за нищо,коквото е било-било,сега е минало![]()
Аз питам хипотетично не буквално все пак все още неможем да се върнемПросто хипотетично ако можехте ?
![]()
De-Phazz - Anchorless
M по скоро избягвам да мисля за неща които са невъзможни(губене на време),но ще ти отговоря:
Не не бих променил нищо,защото няма да съм човекът който съм.
От друга страна бих искал да върна времето,така че да мога да видя вече изчезнали цивилизации и култури...да ама няма да стане...
Не искам да връщам времето назад и да поправям грешките си колкото и да са големи, тъй като тези грешки ме научиха как да постъпвам правилно.![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Не знам какво може да е. Аз не съжалявам в повечето случаи (защото е излишно), но със сигурност няма да е за момче.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
знам какво питаш и ти отговорих за нищо не съжелявам,защото каквото е трябвало се е случело без значение дали е било зо добро,или лошо.Не съм от хората,които съжеляват за действията или думите си,когато реша нещо просто го правя,защотот знам,че по-скоро бих съжелила,че не съм га направила откото зо последствиетоПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Не съм правила толкова сериозни грешки че чак да връщам времето назад![]()
Не съжалявам за нищо![]()
I'm the trouble starter, punkin' instigator.I'm the fear addicted, a danger illustrated.I'm the bitch you hated, filth infatuated.I'm the pain you tasted, well intoxicated...
Нз дали си наясно но това те прави доста безотговорнаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
А отностно темата честно казано толкова лъжи на едно място не бях видял
Съжалявам че го казвам но просто само 1 коментар беше смислен всички останали хем ревете по форумите "любовта съкс" и незнам си кво още хем за нищо не съжалявате
За мен такова противоречие е изключително странно
Но мненията са си ваши мен просто ми е интересно какво ще отговорите
![]()
De-Phazz - Anchorless
бих върнала времето назад,за да помоля и предупредя един приятел да не ходи на тренировка![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
не мисля,че съм безотговорно под "правя каквото искам" разбирам неща към,които се целя,а не някакви безсмислени действия.И не знам до колко мислиш мнението ми за вярно или клиширано,но не съжелявам за нищо,което съм направила.Бих върнала времето единствено,за да предотвъртя една трагедия,коята сполета близък мой човек,но не това питаш в темата си![]()
az su6to ne sajalqvam za kakvoto i da e,6tom sum napravila ne6to,to e bilo obmisleno i za momenta sum s4itala 4e taka trqbva.DA,pravila sum gre6ki,no sega sum po-otgovorna blagodarenie na opita.Vse pak bih vurnala vremeto-bih prekarala pove4e vreme s maika si,sus sestra mi i s nqkolko priqteli,s koito izrasnahme zaedno no poradi ste4enie na obstoqtelstvata ve4e nqmame vazmojnost da se vijdame tolkova 4esto.Da,ako moga da vurna vremeto nazad 6te otdelq pove4e vreme na tezi hora
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Аз бих се върнала в детската градина и щях набия едно момиче (аз тогава със всички се биех, само нея пропуснах и аз не знам защо :Д ).![]()
Няма смисъл да се връщам назад.Каквото било било,вече е минало и заминало.Каквото е писано ще се случи.
shtqh da varna vremeto nazad s 4 meseca i nqmashe da postapq tei glupavo :}} sashto i minalata godina zashtoto se razminah samo s nqkolko secundi ne6tata
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
интересно.... не бих върнала нищо свързано с любовта и момчетата,защото каквото се е случило се е случило защото е трябвало да се случи!!![]()
а иначе бих се върнала 7 години назад за да направя нещо заради което сега страдам....
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Нищо не бих променила. Времето ме е направило, такава каквато съм.![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
И аз не съжалявам за нищо...е само за едно момче в живота ми май съжалявам,но както и да е.Научих си урока.![]()
![]()
Ако можеше да върна времето назад.. щях да гледам внимателно каква секция за стаята ми пробутват .. защото сега от два дена ми се късат нервите от отвратителния жълт цвят .. направооооо ми осраха стаята ... Неска точно тфо си мисля,че искам да върна времето ..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз бих променила... себе си! И то много отдавна!
da ne davam 7 godini pari za kompiotarni zali!
може би...не бих викала на приятеля си...може би...бих се държала по друг на4ин..ноо може би няма зна4ение,не мога да върна времето,но мога да поправя бъдещето
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ако можех щях да варна времето със минутка да и да не бях ти чел темата![]()
Ако има такъв шанс ,щях да целуна човека на който признах какво чувствам и той ми беше казал,че ме обича..съжалявам ,ама факт.
Вианги трябва да се мисли за момента,за настоящето ,нито за миналото нито за бъдещето.Винаги можем да пропускаме моменти,след които съжалявам,че не сме направили нещото което искаме.
Но това е живота,винаги трябва да се гледа напред.![]()
ROCK
ON!